Huuuh, sohvan etsiminen käy työstä! Huonekalukauppojen logot vain vilisevät silmissä, ja jossain vaiheessa hädin tuskin enää muisti missä milloinkin oli ja missä oli jo tullut käyneeksi. Asko, Isku, Masku, mikä lie… Luultiin jo, että valinta on selvä, mutta sitten tulikin vaihtoehtoja, epäilyksiä, ideoita. Lopun jo arvaattekin, eihän me vielä mitään sohvaa saatu ostettua.

Voih, jos olisi rajaton budjetti, niin luulen (tai oikeastaan, olen varma siitä), ettei itsellä olisi mitään ongelmaa, sillä kaikki ne ”tässä se on” vaihtoehdot hipoivat sellaisia summia, ettei kyllä tule tässä sohvatarpeessa kysymykseen ja ne, mitkä taas olisivat sopineet budjettiin, noh, ne ovat kyllä kaikin tavoin kompromisseja. Käytiin ihan kiusallaan Vepsäläisellä huokailemassa, sieltä olisin ehkä voinut ottaa joka toisen huonekalun ja (erityisesti) valaisimen, mutta taidetaan joutua ostamaan sohvamme muualta. Vaikka alussa olimme vakuuttuneita yhden sohvavaihtoehdon suhteen, olemme nyt ihan tyytyväisiä, ettemme silti käyneet suoraan sitä ostamassa, sillä kilpailukykyisiä (kompromissi) vaihtoehtoja löytyi muualtakin. Nyt vain täytyy vähän sulatella ennen ostopäätöksen tekoa. Päivän konkreettisin hankinta taitaa siis olla (miehen megahienojen Sauson nahkakäsineiden lisäksi) muutama maalinäytelaatta, jotka nappasimme K-raudassa poiketessa mukaan ja olemme päässeet askeleen lähemmäksi kolmen seinävärin kombinaatiota, joka tulevassa kodissamme tulee olemaan. Mutta ne päätökset, ne saavat vielä hetken odottaa. Ainakin ensi viikkoon.

sokerileipuri suominen 10 sokerileipuri suominen 2sokerileipuri suominen 12

Sen kaiken shoppailun lomassa ilahdutti kahvila & konditoria Sokerileipuri Suominen Senaatintorin kupeessa Helenankadulla. Ystäväni (jonka blogissa on muuten pieni kilpailu käynnissä, joten kannattaa kurkata) esitteli minulle viikolla tämän tuoreen kahvilatulokkaan, ja pakkohan sinne oli viedä mieskin käymään heti tänä viikonloppuna. Ihana paikka, lämmin palvelu ja voih, ne kakut ja leivokset. Menkää, syökää ja nauttikaa! <3
sokerileipuri suominen 13sokerileipuri suominen 9sokerileipuri suominen 4sokerileipuri suominen 02

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Aargh, mikä on tuo kakku?!? Joku kolme suklaata tai yhtä vaatimatonta? Munkin piti mennä Suomiselle tänään Eirenen innoittamana, mutta jäinkin pesemään ja tiivistämään ikkunoita. Ja nyt harmittaa, se ei taida olla huomenna auki. :(

Noo, ens viikolla viimeistään mene kyllä varmasti! :)

Vastaa

Voih kyllä, ihan jumalainen kolmen suklaan yhdistelmä! Mmm, nam! Hih, voi mikä kamala valinta sinulla; ikkunat vai kakuttelu ;)

Suosittelen kyllä lämpimästi poikkeamaan! Ei tosiaan taida olla tänään auki, mutta hyvää kannattaa vähän odottaakin :) Ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle!!

Vastaa

Oho, täälläkin jo! Vau Jenni. Vanha lukiokaveri :) Pitääpäs poiketakin joskus herkkujen perässä. Hyvältä näyttää!

Vastaa

Oh, hauska sattuma :) Suosittelen kyllä lämpimästi poikeamaan, tila oli ihana ja harmoninen, ja ne kakut, nam!

Vastaa

Olettehan katsastaneet myös esim. Kuusilinnan ja Sopen tarjonnan? Molemmat myyvät melko klassisia malleja, ja hinnaltaan jäävät muistaakseni jonnekin Askojen ym. ja Vepsäläisen välimaastoon. Sopella on joskus Malmin makasiinimyymälässä todella hyviä tarjouksia poistomyynnin puolella, kannattaa käydä katsomassa. Sieltä on monta kertaa lähtenyt mukaan jotain pientä nättiä sisustusesinettä. Jos Sope ei ole ennestään tuttu, niin älä anna nettisivujen hämätä – ne antavat aika tylsän kuvan ja makasiinimyymälä puolestaan on tosi herkku! Ja Sopen sohvien kangasvalikoima on ihana! Omasta kokemuksesta HT-Collectionin sohva (ja kangas) on aivan yliveto, ja hinta oli Stockan kanta-asiakastarjouksesta ostettaessakin varsin hyvä. Onnea sohvapäätöksen tekoon!

Vastaa

Oi, suuret kiitokset vinkeistäsi! Näistä kumpikaan ei ollut edes nimenä tuttu, joten täytyy ehdottomasti tutustua! Jotenkin kummasti sitä päätyy vaan niihin samoihin huonekalukauppoihin, jotka sattuvat olevaan identtisinä ryppäinä siellä täällä. :/

Eristyisesti tuo poistopuoli kuulosti (näin monen huonekaluhankinnan ollessa samaan aikaan käsillä) houkuttelevalta, joten täytyy poiketa joku päivä paikan päällä vilkuilemassa sekä poistopuolta että valikoimaa muutenkin :) Kiitokse, ja ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.