Eilisen asu vilahtikin jo hieman kahvilakuvassa, mutta tässä se vielä lähemmässä tarkastelussa. Arvoin hetken onko pantteriavokkaat liikaa kun on jo pantterikuosinen pusero, mutta tulin siihen tulokseen, että olkoon. Oli vapaapäivä ja miksi suotta pelata varman päälle vaihtaen kengät tylsiin ja turvallisiin ruskeisiin, enemmän hauskuutta näillä kissantassuilla! Niinpä kissaeläintä pilkotti sekä pääntiestä että jaloissa. Kai vietettyäni päivän poltetussa oranssissa ja paksuissa ruskeissa, kaipasin vähän vastapainoa, tänään nimittäin pukeutumiessa veti vahvasti puoleensa mustavalkoinen linja, mutta siitä lisää myöhemmin. :)

oranssi paita 5oranssi paita 21oranssi paita 14oranssi paita 24Pusero: Monton / Neule: Monton / Shortsit: H&M / Laukku: Massimo Dutti / Vyö: Global / Kengät: Ellos

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Kivan syksyinen/ruskainen väriyhdistelmä.

Vastaa

Kiitos! :) Jotenkin kummasti vallitseva kausi vaikuttaa alitajuisesti värivalintoihin – keväällä tulee käytettyä raikkaita värejä ja melkein kammottua murrettuja, ja syksyllä taas tällaiset ruskaiset värit tuntuvat täysin luontevilta valinnoilta :)

Vastaa

Tää on taas sarjassamme Korundi-onnistuu-siinä-missä-kukaan-muu-ei. Mä en loisi kahta silmäystä leopardiprinttiseen paitapuseroon tai kenkiin, koska ne on mauttomista karmeimmat, mutta sun päällä nekin näyttää ihan hemmetin hyvältä. Seuraavan kerran, kun näen kaupungilla vaatteita skannatessani jotain tosi karmeaa, pysähdyn sen eteen ja funtsin, mitä sinä sille tekisit. En itse yritä samaa, koska en siinä todellakaan onnistuisi, mutta sanon vaatteelle: ”Moi. Sinullakin on mahdollisuutesi oikeissa käsissä.”

Vastaa

Hih, näitä sun kommentteja ei vaan voi suu viivana lukea, vaan hymy puskee läpi väkisinkin, vaikka kuinka väsynyt päivä olisi! Aivan ihana olet ja suuret kiitokset, että ilostutat päiviäni! <3

Vastaa

Tähän ei voi oikein muuta sanoa kuin että juuri näin. :) Mainiosti kiteytetty!

Vastaa

Hih, kiitti <3

Vastaa

Kiva asukokonaisuus – sopii syksyyn :)

Vastaa

Oi kiitos! Kiva kuulla, että toimii :)

Vastaa

Mielettömän upean värinen paita! Ihanaa, että nykyään syksyisestäkin värimaailmasta voi rakentaa noin raikkaita kokonaisuuksia.

Hengailin vissiin lauantaina samoilla kulmilla, kun mun auto taitaa näkyä parissa kuvassa vinoparkissa :-)

-Katja

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! Tämä paita on kyllä ihanan herkullisen värinen – kummasti piristää omaakin mieltä kun muistaa käyttää värejä :)

Hih, onpas hauska sattuma! Melkein siis törmättiin ;)

Vastaa

Jos kuvat on otettu la-aamupäivällä, niin sit melkein törmättiin. Jätin nimittäin autoni (punaisen) just tohon, kun kävin joogatunnilla. Hassua, pieni kaupunki!

Vastaa

Hih, voi siis oikein hyvinkin olla! Hassu sattuma tosiaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.