Nämä kuvat meinasivat jäädä julkaisematta ihan sen takia, että jokaisessa kuvassa ilmeeni oli nyreä (tai tosi nyreä), siitäkin huolimatta, että päivä oli ihana (päivä Tukholmassa silloin kolmisen viikkoa sitten). Luulen, että asia johtui siitä, että alkoi olla jo aika suunnata takaisin laivaan ja nappasimme kuvat pienessä kiireessä suht vilkkaalla kadulla. Minä ja muut ihmiset emme yleensä yhdistelmänä toimi saumattomasti yksiin, puhumattakaan asukuvien oton ja satunnaisten jalankulkijoiden yhdistelmästä. Ei vain toimi, tai siis minä en toimi. Olo on ahdistunut kun on riskinä saada joku kuvia ottaessa samalle kadunpätkälle ja jäykistyn sillä sekunnilla kun sivusilmässä näkyy etäistä liikettä, pälyillen samalla hulluna ympärilleni.

Niinpä yleensä yritänkin löytää kulman, jonne kanssaihmiset eivät juuri silloin eksy enkä mielelläni suosi tämän tyyppisiä ympäristöjä, joissa muita kulkijoita ja omaa epämukavuutta on vain pakko sietää. Silloin lopputuloksena on tätä, väkinäistä etäisesti hymyä muistuttavaa ilmettä, katseen hapuilua minne sattuu ja toisinaan bonuksena vielä sulkeutunut kehonkieli. Vielä näin viiden ja puolen vuoden blogi-iän jälkeenkin asukuvien otto tuntuu epäluontevalta ja vähän hölmöltä, mutta silti ilmankaan ei halua olla. :)

luumunpunainen 1Neule: H&M / Nahkahame: Zara / Kaulakoru: Accessoriez / Kengät: Bianco

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mua kans ahdistaa asukuvien oton aikaan paikalle sattuvat ohikulkijat ja menin taannoin ihan lukkoon, kun huomasin jonkun tarkkailevan toimitusta parvekkeeltaan. Kuvauspaikka vaihtui aika sutjakasti… Mä vielä elättelin toivoa, että siihen tottuisi joskus, mutta ilmeisesti ei! :D

Kaunis asu, burgundi ja musta on aina hyvä yhdistelmä. Ja vitsi miten hyvältä toi nahkahame näyttää sun päällä! Toimii jotenkin erityisen hyvin neuleen pyöristetyn helman kanssa.

Vastaa

Oi, mä niin tiedän tuon tilanteen, olen havahtunut ihan samaan ja sekös vasta kamalaa on :D Ja totta tosiaan, siitä on mahdotonta enää jatkaa, joko kuvaus loppuu tai paikka vaihtuu! ;)

Kaunis kiitos, tosi kiva kuulla, että tykkäät! Tuosta nahkahameesta tykkään itsekin, se on tosi monikäyttöinen ja on taipunut paksujen sukkisten ja rennon yläosan parina töihinkin.

Vastaa

Ei ilmeessä ole mitään vikaa! Nätti olet, niinkuin aina. :) Asu on ihana, varsinkin tuo nahkahamonen. <3

Omasta naamasta kyllä näkee, kun on ahdistava olla. Yleensä mieskin kameran takana jo komentaa, että yritä edes! Mutta jos on liikaa pällistelijöitä, sitä vaan menee lukkoon. Asentoni kun näyttävät hölmöiltä ilmankin niitä tuijottelijoita. ;)

Vastaa

Hih, kiitos ihana! No tää olikin näistä se ainoin lähes normaali – kireyden ehkä havaitsee tällaisista ”kevytversioista” itse ja läheiset paremmin, ja niitä muita ei sitten tulekaan julkaistua ;)

Itse kuvaushetken epäluontevuudessa unohdan usein kiinnittää huomiota ilmeeseen, ja mies usein valittelee (kuvien) ilmeistäni ja muistuttelee hymystä. Nyt olen jo pikku hiljaa alkanut muistaa hymyillä, mutta ei se silti (vielä) ihan luonnostaan tule ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.