Ihana, odotettu perjantai jälleen käsillä, kuinka mukavaa! Tarkoitukseni on jo pitkään ollut tehdä päivä kanssani –tyyppinen postaus, mutta yleensä muistan asian vasta iltapäivällä, jos silloinkaan. Huomenna on kuitenkin vakaa aikomukseni herätä käsi kameralla, ja saada aikaan kasa materiaalia päiväpostausta varten.  Yritetään, yritetään. Ainakin mukava viikonloppu on edessä, sopivassa suhteessa oleilua ja pientä tekemistä. Mutta se, mitä kaikkein eniten nyt odotan, on uni. Olen aivan todella puhki väsynyt tämän viikon jäljiltä, ja peilistä on kurkannut viime päivinä hirvittävä(n) harmaa ilmestys. Sille on tehtävä jotain, ja ehkä viikonloppu lataa akkuja ainakin vähän.

Mutta ennen kuin hypätään viikonlopun viettoon, mennään hieman ajassa taaksepäin, ohessa asukuva parin viikon takaa. Meikkiähän ehdinkin jo aiemmin esitellä lähikuvassa, hyvä niin, sillä näissä asukuvissa olin hyvin säännönmukaisesti onnistunut pitämään silmät kiinni.

mekko 25mekko 53mekko 33 mekko 58mekko 48Mekko: Malesiasta / Pusero: Armani, Wienistä / Kengät: KooKengältä saadut / Vyö: Prada / Alushame: H&M

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Aivan ihana asu!

http://katerinaalezandra.blogspot.fi

Vastaa

Oi, kiitoksia :)

Vastaa

Onpa kiva asu! Erityisesti pidän mekosta, kaunis malli ja somat puput.

Vastaa

Kiitoksia, kiva kuulla, että tykkäät – mekko on huomattavasti tyttömäisempi kuin mitä yleensä suosin, mutta kauluspaita alla tuo siihen kivasti ryhtiä :)

Vastaa

Hieno mekko! Rentoa viikonloppua

Vastaa

Kiitoksia! Oikein rentouttavaa viikonloppua myös sinulle :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.