Koti on ihana asia, etenkin meidän uusi koti, jonne tänään töiden jälkeen suuntasimme. Mittailimme, mietimme ja katselimme ikkunasta avautuvaa syysmaisemaa. Kulmat tuntuivat kotoisilta, tutuilta. Ovia koristivat sydämet ja sisäpiha oli kalustettu kauniiksi. Tänne on hyvä asettua.

uusi koti 1uusi koti 11

Haalean harmaanvihreä kotiovemme näyttää kutsuvalta ja vanha 20-luvun lopulla rakennettu kerrostalo huokuu tunnelmaa, juuri sellaista, jota rakastan. Kotimme leveät ikkunalaudat ovat kuin tehty tunnelmointiin ja kauniisti laitettu keittiö kutsuu kokkaamaan. Liikaa tilaa siinä ei ole, mutta onneksi on mielikuvitusta. Maalipalasetkin loksahtivat paikoilleen ja seinät saivat mielikuvissa jo värit, vaikka todellisuudessa se taitaa vaatia vähän enemmän työtä kuin ensin ajattelimme. Mutta mikäpä siinä, maalaus on palkitsevaa puuhaa, käden jäljen näkeminen ihanaa ja tekeminen tuo kodikkuutta.

uusi koti 4uusi koti 6uusi koti 8uusi koti 12

Kamera tosin taisi vielä vähän arastella, se kun ei tuntunut taipuvan yhteistyöhön sitten millään ja kaksintaistelussa sitä vastaan minä luovutin. Ei siis asukuvia, tässä nimittäin ainoat poiminnot, jotka eivät olleet täyttä pikselimössöä.

Katso myös nämä

31 comments

Vastaa

Voi onnea!! Ihana koti saa ihanat asukkaat <3 Siitä tulee varmasti niin niin upea, sisustuspostauksia odotellen :)

Vastaa

Oi kiitos ihana Saara! Ja hih, kuin myös – en malta odottaa postauksia kauniista kodistanne ja sen sisustamisesta! Meinasinkin kysyä kun nähtiin, että saanko tallentaa blogisi sivupalkkiini, mutta ilmeisesti saa (jo)? :)

Vastaa

Saat toki ihana, kiitos :) (ja hui!)
Voi uuden kodin sisustaminen on niin mahtavaa ja samalla ihan hirveetä, uskon että tiedät ;) Mutta kiva seurata miten teillä alkaa visiot hahmottua, meillä niitä (ainakin yhteisiä) aina vaan haetaan!

Vastaa

Jee, kiva :) Voih, tiedän kyllä!! Itse vielä jännityksellä odotan millaisella prosessilla meidän kaapin paikat (ja ne kaapit) tulee ratkeamaan ;)

Vastaa

Jee! <3

Vastaa

<3

Vastaa

Paljon onnea uuteen kotiin! :) En malta odottaa, että pääsette siellä kunnolla sisustamisen makuun ja päästään näkemään asuntoa hiukan tarkemmin :) Itsekin rakasta noita vanhoja kivikerrostaloja. Sellaisessa tuli asuttua jonkin aikaa ennen nykyisen avomiehen tapaamista. Oma ihana miniasuntoni ei olisi kahdelle millään riittänyt, joten oli luovuttava vanhan kerrostalon tunnelmasta; leveästä ikkunalaudasta, jolla istuskellen oli mukava hörppiä iltateet sekä huikeasta huonekorkeudesta, joka sai pikkuruisen yksiön tuntumaan huomattavasti neliöitään tilavammalta.

Vastaa

Kiitos paljon!! Hih, mekään ei maltettaisi odottaa, että saadaan muutto selätettyä ja päästään sisustamaan :) Aivan varmasti luvassa kotikuvia, kunhan tästä saadaan muuttorattaat rullamaan ja päästään kotiutumaan uuteen asuntoon :)

Voih, tiedän niin mitä tarkoitat! Me ollaan nyt asuttu miehen pari vuotta sitten valmistuneessa kodissa, kaikki on upouutta, mutta silti olen huomannut kovasti kaivanneeni vanhaa tunnelmaa ja kaunpukimiljöötä. Mies on enemmän uuden ystävä, mutta toivottavasti kotiutuu hyvin näille uusille (vanhoille) kulmille ;)

Vastaa

Oi ihanuutta – onnea vielä kerran! Oman, uuden kodin sisustaminen ja kaikki siihen liittyvä puuha on niin ihanaa!!! Ja tervetuloa kulmille – taidetaan olla melkein naapureita! :-)

t. Tupuna, leveiden ikkunalautojen rakastaja

Vastaa

Suuret kiitokset <3 Tää on kyllä niin jännää ja vatsassa lentelee perhosia kun ei millään meinaisi malttaa odottaa uuteen kotiin pääsyä ja etenkin sitä hetkeä, kun kaikki on alkanut löytämään paikkansa ja voi ihan vaan olla ja nauttia uudesta ympäristöstä.

Oi, melkein naapuri, huikeaa! :)

Vastaa

Oijoi – oma koti! <3 Upeat maisemat teillä! Saanko kysyä mikä on "ei liika tilaa" eli minkä kokoinen teidän kotinne on? :)

Vastaa

Niinpä, tätä on kyllä odotettu!! <3 Hih, taisin ilmaista vähän hassusti, asunto on ihan normikokoinen kaksio, 61 neliötä (vaikka me kyllä saataisiin helposti täytettyä tavaroinemme vähän isompikin koti), keittiö sen sijaan on pikkiriikkinen, mutta onneksi kuitenkin kiva ja rempattu :)

Vastaa

Onneksi olkoon! Varmasti ihana tunne. :) Jos saa tiedustella, niin mitä kautta löysitte asunnon? Itselläkin kun on asunnon etsintä Helsingistä käynnissä.

Vastaa

Oi kiitos!! Me ollaan seurattu vuoden verran asuntoilmoituksia jo vaikka mistä, mutta ehkä eniten käytettyjä ovat olleet Oikotie ja Etuovi, josta bongasimme ilmoituksen tästäkin asunnosta :)

Vastaa

Onnea uuteen kotiin! Lähetän virtuaalisesti ruisleipää ja suolaa :-) (Joo, ikivanha tapa, tiedoksi niille jotka eivät ole syntyneet kanssani samalla vuosituhannellakaan) On ihan ”sun näköinen” paikka. Ja täällä yksi lisää, joka odottaa sisustuspostauksia! On hauska ihailla muiden kauniita koteja ja huokailla ja unelmoida, kun itsellä on sellainen sottapetteripatteristo kotona, että oksat pois. Sohvakin kaipaa taas uutta päällistä… hohheijaa…

Vastaa

Oi kiitos!! Sisustusjutut ja –tuulet ovatkin olleet jo vähän aikaa pakosta jäässä kun on elänyt niin valitilassa. Onkin ihana päästä nyt sellaisten asioiden äärelle, jotka tuovat arkeen lisää iloa ja joita kohtaan tuntee intoa, tällä hetkellä suorastaan malttamattomuutta! Heh, mekin (tai noh, minä) ollaan kyllä ihan kiitettäviä tehtailemaan kaaosta, huomattavasti parempia kuin luomaan järjestystä, joten siksi uudessa kodissa ensiarvoisen tärkeää onkin luoda paikka jokaiselle tavaralle, jolloin ei voi ainakaan syyttää (säilytys)tilan puutetta ;) Saa nähdä, miten onnistunaan! ;)

Vastaa

Onnittelut uudesta kodista. Näyttää kyllä näissä sneak peek kuvissa jo tunnelmalliselta ja kodikkaalta. Lisää kuvia odotellen. :)

Vastaa

Kaunis kiitos onnitteluista! Tätä on kyllä odoteltukin ja koti tuntuu jo omalta, vaikkei yhtään kalustetta olekaan vielä saatu siirrettyä :) Lisää kuvia varmasti luvassa jahka saadaan muuttoprojekti kunnolla käyntiin!

Vastaa

Hello! Congratulations for the new home! Looks lovely, very bohemian. I loove the heart detail on the door:).
I hope you feel good in this new location. It’s always a wonderful feeling to have a new space to make cosy for yourself.
As an architect, I must say I really like the northern style in home décor- I liked what you picked in the previous post: neutral/black accents and white painted or grey-ish wood..lovely! I am looking forward to see the final arrangement :). Have a good time filling it up with great ideas!
All the best,
Oana.

Vastaa

I’m so excited about the new home, but I know that there’s so much work to do before it looks and feels like home. I’m sure it will take time until everything everything has been moved and all the items will find their places, but still, can’t wait :)

Nice to hear that you like the same colors! I love the harmony in decoration as well as in clothes, but a small personal twist is always welcome in both :)

Thank you for your lovely comment and have a nice week!! Hope it’s much nicer weather there, in Finland it’s so rainy and grey :/

Vastaa

Ihanat kattonäkymät!

Onnea uuteen kotiin!

Vastaa

Kiitoksia! Meidän ikkunoista ei sentään ihan näitä kattomaisemia avaudu, mutta ullakolle hipsiessa maisemia teki mieli jäädä ihmettelemään. Kaupungin katoissa on jotain erityisen kaunista :)

Vastaa

Oi, onnea paljon uuteen kotiin! :) Näyttää jo näiden muutamien kuvien perusteella ihanan tunnelmaiselta. Vanhan ajan tunnelma ja miljöö <3 Ps. Toivottavasti tulisi sisustuspostauksia! :)

Vastaa

Oi, suuret kiitokset! <3 Uudessa kodissa on kyllä just sitä vanhaa tunnelmaa, minkä perään olen haikaillut. Olen varma, että viihdyn ;) Ja sormet syyhyää päästä kotia laittamaan, joten sisustusjuttuja aivan varmasti luvassa!! :)

Vastaa

Ihana ! Paljon onnea :)

Vastaa

Suuret kiitokset!! :)

Vastaa

Onnea uuteen kotiin! =)

Mistä olet asusi kengät hankkinut, näyttävät upeilta? Itselläni on vastaavat etsinnässä mutta ei vain ole tullut vielä vastaan.

Vastaa

Kiitos ihana <3

Kiitokset, kiva kuulla että tykkäät! Kengät ovat ihan perusmalliset, Dinskosta hankitut. Väri on just sellainen, joka käy monen kanssa yksiin ja korko on ihanan tukeva, olematta kuitenkaan liian paksu :)

Vastaa

Täytyypä mennä käymään sitten Dinskossa, jos sieltä vielä löytyisi samoja kenkiä :)

Vastaa

Onnea uuteen kotiin!:) Koti on paras paikka!

Vastaa

Kiitos paljon! No niinpä, kotia ei voita mikään :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.