Maanantai on aina maanantai, oli sitten töissä tai vapaalla, mikäköhän siinäkin on? Käynnistelyvaikeuksia on siis ollut ja vähän valoa uneliaaseen päivään toivat aamujumppa (joka tuntui ihan hullulta rääkiltä erityisen kankean oloiselle maanantaikropalle, vaikkei tunti oikeasti tainnut olla mitenkään tavallista vaativampi) ja kahvittelu ihanaisen Anskun kanssa Bulevardin kahvisalongin tunnelmassa. Kotiin päästyäni en sitten olekaan pahemmin saanut aikaiseksi vaan uneliaisuus palasi rytinällä. Kaivauduin sohvanpohjalle ja totesin, että eiköhän tämä maanantai ole jo nähty, eli ajoissa nukkumaan ja pirteämpää tiistaita odottamaan! Päivän asukuvat ehdin kuitenkin siirtää koneelle ja koneelta blogiin, eli tässä tuoreita asukuvia, joista iso kiitos kaimalleni!

baby blue bag 1babyblue bag 29baby blue 2baby blue bwbabyblue bag 40baby bluebabyblue bag 27babyblue bag 41Pusero: Zara / Hame: Vero Moda / Kaulakoru: Glitter, saatu blogin kautta / Kengät: Mango / Laukku: Zara / Bleiseri: Vero Moda

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Kauniita kuvia ja kaunis asu :)

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Hei, ootko pitäny blogia myös joskus n. 5vuotta sitten? Sillon sun kasvot ei näkyny kuvissa? Vai oonko erehtynyt ihmisestä :D Noh, vaikka et olisikaan sama ihminen niin ihanaa oli löytää tämä blogi. Luin putkeen montamonta postausta. Työhaaveesi oli muuten ihan tismalleen kuin minun suusta ja koulutuskin sama

Vastaa

Oooh, hyvä muisti! :)

Kyllä, olen pitänyt blogia jo aika tarkalleen kuusi ja puoli vuotta, pitkään Bloggerin puolella, mutta nyt jo pari vuotta täällä Bellojen alla. Ja kyllä, tooosi pitkään kasvottomana ja nimimerkillä Korundi, kasvot taisivat tulla kuviihin viimein pari vuotta sitten ja oma nimi käyttöön vasta vuosi sitten :)

Voi vitsit, onpa kiva kuulla, että tulevaisuuden haaveet kuulostaa työn suhteen samoilta!! Ja miten hauskaa, että eksyit takaisin blogiini :)

Vastaa

Oi ihanuus mitä kuvia! Nämähän on ihan lehtien tasoisia ja oloisia kuvia!

Vastaa

Ooh, kiitos ihana!! :)

Vastaa

Hei, satuin kävelemään tyttäreni kanssa ohi juuri kun otitte näitä kuvia :-) En tiedä, huomasitko ilmeestäni ja pienestä hymynväläytyksestä, että tunnistin sinut. En viitsinyt jäädä häiritsemään kuvaussessiota, mutta halusin kuitenkin tulla tänne sanomaan, että olet luonnossa ihan yhtä kaunis ja herttaisen oloinen kuin täällä blogissakin. Mukavaa syksyn jatkoa!

Vastaa

Kääks, jopas oli sattuma! :D Yhdet ohikulkeneet hymyilevät kasvot kyllä jäivät mieleen, olisivatkohan olleet juuri sinun? Kiitos kovasti ihanista sanoistasi, tulipas ihan häkeltynyt olo! :) Ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle!!

Vastaa

Todella ihanan näköinen asu ja kauniita kuvia. Oli kiva nähdä tiistaina Stockalla! :)

Vastaa

Kiitos kovasti!! Oi, niin oli – nähdään varmasti taas pian :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.