Yhteistyössä Jurliquen kanssa.

living day spa 12

Mainitsinkin poteneeni pientä stressiä pääsiäisen tienoilla. Työjutut täyttivät mieltä ja läheisten vastoinkäymiset varjostivat arkea, niinpä hemmotteluhetki Living Day Spassa Yrjönkadulla tuli todella oikeaan saumaan. Olen joskus aiemminkin kehunut Living Day Span tunnelmaa, ja samaan voi yhtyä nytkin. On kuin pieni keidas aukeaisi keskellä kaupunkia, Sokos Hotelli Tornin viereisellä sisäpihalla. Ovien ulkopuolelle jää murheet ja sisälle astuessa kiireettömyys valtaa mielen sekä hiipii kehoon. Jos minulta kysytään, Day Spa ei oikeastaan ole pelkkä hoitola, vaan kokonaisvaltaisen hemmottelun mekka.

Hemmottelua oli myös blogin kautta saatu Jurliquen kasvohoito, joka räätälöitiin stressiin reagoineelle iholleni, mutta yhtä lailla se rauhoitti mieltä. Kun makasin lämmitetyllä pedillä yläkerran hoitotilassa kynttilänvalossa ja nautin Jurliquen kosteuttavien ja eteeristen tuotteiden tuoksumaailmasta, sain kaipaamani hetken irtioton ajatuksissakin kaikkiin arkipäivinä mukana kantamiini mietteisiin. Olin vain ja nautin hetkistä. Vajosin puoliuneen ja hämmennyin jälleen kerran siitä, kuinka nopeasti aika menee kun on hyvä olla.

living day spa jurliquejurlique 2

Oli stressiä tai ei, niin välikaudet ovat oiva hetki käydä kasvohoito, sillä kesän ja talven jäljiltä iho kaipaa omanlaistaan hoivaa ja valmistelua erilaiseen säähän. Itsellä onkin tapana ajoittaa klassinen kasvohoito juuri loppukesään ja alkukevääseen.

Living Day Span pääsarjoja on australialainen luonnonmukainen ihonhoitobrändi Jurlique, jonka raaka-aineista iso osa kasvatetaan Australiassa merkin omalla maatilalla. Kaikki tilalla kasvatettu on biodynaamista.

Tykkään todella Jurliquen visuaalisesta ilmeestä ja kokonaisvaltaisuudesta. Siinä on tiettyä ylellisyyttä, joka näkyy yksityiskohdissa ja eheytenä niin pakkausdesignista aina tuotteiden tuntuun. Tuoksumaailma on huumaava – jopa minä, joka en yleensä järin kiinnitä huomiota kosmetiikan tuoksuihin, en voinut olla fiilistelemättä niin hoidossa käytetyissä kuin kotikäyttöönkin saamieni tuotteiden kauniin kukkaisesta tuoksusta. Miten kummasti välillä unohtaakin, kuinka tärkeä osa kokonaiselämystä tuoksut ovat.

living day spa 9
jurlique 5 living day spa 2 living day spa 3jurlique 1

Living Day Spasta löytyy koko Jurliquen tuotevalikoima ja Jurliquen tuotteilla tehdään  asiakkaan iholle sekä tarpeisiin räätälöityjä kasvohoitoja sekä yhdistelmähoitoja. Pääpaino on yksilöllisessä toteutuksessa ja kokonaisvaltaisessa hemmottelussa.

Omalle iholle tehtiin ekstrakosteuttava ja erityisen hoitava kasvohoito, joka lääkitsi talven jälkeistä pintakuivuutta. Myös kotihoitosuosituksiin sain tervetulleita vinkkejä ja päädyinkin vähän päivittämään arki-ihonhoitoani vinkkien pohjalta, niinpä käytössä on nyt entistä kosteuttavampia tuotteita!

living day spa jurlique 3jurlique 3living day spa 8

Lisää hoidoista täällä ja Jurliquen tuotteista sekä raaka-aineista täällä.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.