Terkkuja sängynpohjalta! En tiedä mikä pöpö on iskenyt, mutta olo on ollut koko päivän ihan kummallinen ja vetämätön. Niinpä ei auta muuta kuin lepäillä päivä ja toivoa, että saan itseni huomiseksi kuntoon, sillä olen lupautunut haastateltavaksi eräälle videolle. Ja ihan kuin se ei jännittäisi jo tarpeeksi, joten mieluiten hoitaisin homman täydessä terässä enkä kuumehoureisena!

Näin itse pikafreesausta kaipaavana ajattelin vinkkailla ihanan Sara H:n kasvohoitotarjouksesta blogini lukijoille. Jos ihosi kaipaa hehkua, hoitoa ja herättelyä talven jäljiltä, on Alpha Vital -hedelmähappohoito siihen erinomainen! Kasvohoito hurmaa monivaiheisuudellaan, se siltää mm. tehoseerumeita, gommage-kuorintaa, muotoilevaa naamiota ja vaikka mitä muuta ihanaa. Hoidon jälkeen iho ja mieli tuntuu virkistyneeltä ja sitä suositellaan ikääntyvälle iholle ja avuksi myös kuivuuteen sekä epäpuhtauksiin. Lisää Alpha VItal -erikoiskasvohoidosta löytyy täältä.

alpha vital 4

Tarjous pitää sisällään Alpha Vital sarjahoidon, jolloin päästään parhaisiin tuloksiin, eli neljä käyntikertaa (1 kerta/viikko) hintaan 395,00 € (norm. 440,00 €). Yksi hoitokerta kestää 75-90 minuuttia ja tarjous on voimassa kesäkuun puoliväliin asti.

Muistattehan myös sokerointitarjouksen, joka on vielä voimassa, eli kolme samanlaista sokerointikertaa kahden hinnalla. Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun asti. Lisää sokeroinnista voit lukea täältä.

Ajan Saralle voit varata numerosta 050-5950145 tai s-postitse info@sarahimmanen.com.

alpha vital 1

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.