Kävin blogin kautta kokeilemassa todellista ihon piristysruisketta, kirkastavaa Exuviance-hoitoa. Hipsin viime keskiviikkona aamuauringon siivittämänä Simonkadun EL-Salonkiin, ihan kauppakeskus Kampin kylkeen. Lähdin liikkeelle tarkoituksella heti herättyäni, sillä olin saanut vinkin, että hoidon kanssa samalle päivälle kannattaa ajoittaa ohjelmaa, sen jälkeen kun iho kuulemma hehkuu ihan uudella tapaa. Heti tuloksia antavan ja hehkuvan lopputuloksensa myötä hoito onkin morsianten ja muiden tärkeisiin tilaisuuksiin valmistautuvien suosiossa. Exuviance-hoidossa ratkaisevassa osassa on ihoa uudistava happo ja stimuloiva hieronta hoitoon kuuluvilla tuotteilla. Kun sanon happo, en tarkoita niitä happohoitoja, joiden jälkeen iho on kuin palanut, vaan Exuviance on hyvin hellävarainen. Sen jälkeen ei tarvitse palautumisaikaa ja aineet ovat erittäin hyvin siedettyjä, hoito voidaankin tehdä kaiken ikäisille ja jopa aknesta kärsiville (tosin ilman hierontaa) ja kuulemma hoito on myös miesten suosiossa.

exuvience 5elsalonki 1exuvience 2

Jo hoidon aikana saattoi tuntea, että jotain tapahtuu. Happo kutitteli kevyesti vakken ole erityisen herkkäihoin ja naamion pistävä haju tuntui hetken huimalta, mutta lievittyi nopeasti. EL-Salongissa muistutettiin yksilöllisyydestä, ihon kunto ja tyyppi vaikuttavat aineiden käsittelyaikoihin ja kokonaisuuteen, joten koska oma ihoni on paksu, hapon annettiin vaikuttaa tavallista kauemmin. Tämä ei siis ole hemmotteluhoito (vaikka myönnettävä on, että itselle on on suurta luksusta kaikki, missä voi vain olla ammattilaisen armoilla) vaan ihon tehohoito. Tosin hoitoon kuuluva ja aineiden imeyttymistä tehostava kasvohieronta tuntui taivaalliselta ja hoidon jälkeen pelikuva näytti kuin olisi lyhyellä lomalla ollut. Happohoito poistaa kuollutta ihosolukkoa paljastaen kuivan ja samean kerroksen alta tuoretta ja elinvoimaista ihoa, minkä myötä ilme kirkastuu ja ihonsävy tasoittuu, toisin sanoen se antaa ihanan levänneen lookin ja energisoi kummasti ainakin omaa mieltä.

Tulokset toden totta näkyivät ja tuntuvat heti, mutta tarjoavat toki myös pitkäkestoisia vaikutuksia. Saadessani peilin käsiini heti hoidon jälkeen, kiinnitin huomiota tasaisoittuneeseen ihonväriin; normaalisti laikukkuuteen ja punoitukseen taipuvaisen ihonsävyni näytti asteen verran terveemmältä ja kokonaisuus kirkkaammalta. Myönnettävä on, että ensi ajatus peiliin katsoessa oli, että tältä ihoni taisi näyttää vielä muutama vuosi sitten, ennen kuin vanhenemisen ensimerkit ja stressin vaikutukset alkoivat jättää jälkeään. Kotiuduttuani istuin sohvalla ja käsi eksyi silittelemään poskea, niin ihanan tasaiselta ja pehmeältä se tuntui. Seuraavina päivinä meikkiä teki mieli laittaa tavallista vähemmän, hehkua ei halunnut haudata meikkikerroksen alle vaikka hassua kyllä, yleensä koen juuri päinvastoin, että tarvitsen meikkiä tuodakseni eloja ja hehkua kasvoille!

Hoito oli siis todella omiaan palauttamaan ihoon eloa stressikauden ja talven jälkeen. Jos raha ei nousisi kysymykseen, olisi niin luksusta käydä vastaavassa tehohoidossa vaikka kerran kuussa tai puolessatoista, ja niin parhaimpiin ja pysyvimpiin tuloksiin pääsisikin; säännöllisyydellä. Olen kovasti miettinyt miksi herkästi oma pihiys iskee juuri hoitojen tullessa kysymykseen, mutta silti vaikkapa kampaajalle on ihan surutta tottunut maksamaan ilmeen päivityksestä parin kuukauden välein vuodesta toiseen. Kasvot on kuitenkin se näkyvin osa ja huomioiden, miten paljon ja tuntuvaa tulosta (puhumattakaan pitkäkestoisista vaikutuksista) ammattitaitoisella hoidolla voi saada aikaan, niin olisihan se loogista ottaa kosmetologilla käyntikin kunnolla säännölliseksi osaksi arkea. Esimerkiksi Exuviance hoidon saa EL-Salongissa alkaen 95 eurolla, sisältäen myös meikin ja kulmien siistimisen, eli hoidon jälkeen voi jatkaa suoraan vaikka töihin tai illanviettoon. Mielestäni varsin kohtuullinen hinta freesatusta ilmeestä!

exuvience 8exuvience 6 exuvience

Tiesittekö muuten, että Exuviancen perustajakaksikko keksi alkujaan AHA-happoa hyväksikäyttävän tekniikan? Ihon uudistumista edistävä AHA-happo nousikin merkittäväksi keksinnöksi ja se noukittiin nopeasti kosmetiikkateollisuuden käyttöön, kuten varmasti olette huomanneet. Tämä tuli ainakin itselle yllätyksenä, kuten myös sarjan pitkä historia. Kuten moni muukin herkän- ja/tai ongelmaihon sarja, myös tämä on alkujaan lähtenyt liikkeelle lääketieteellisen ratkaisun etsimisestä iho-ongelmiin.

Exuviancen ydin on tieteessä ja sen tuotekehitys pohjaa dermatologiaan. Viimeisimpänä yritys on tuonut tuotteisiinsa kaikille ihotyypeille sopivan ja erittäin hyvin siedetyn uudistavan ja hoitavan PHA-yhdisteen, jota on ainoastaan Exuviancen tuotteissa ja hoidoissa. Myönnettävä on, että sarja alkoi kiinnostaa itseä vasta kun luin taustaa ja kuulin kokonaisuudesta, purkit nimittäin ovat mielestäni niin tylsät, että jäävät herkästi houkuttelevampien luomusten varjoon. Mutta toisaalta, sehän juuri sopii brändiin, simppeli design ikään kuin kertoo, että kaikki panostus on sisällössä. Sarjalla ei ole värikosmetiikkaa meikkivoidetta ja puuteria lukuunottamatta, vaan paino on hoitotuotteissa ja ammattilaisten tekemissä hoidoissa, niinpä tuotteita on myynnissä vain hoitoloissa.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta samalla pelottavalta tuon hapon takia. :P Kasvot on tosiaan näkyvin osa, joten ehdottomasti pitäisi satsata kasvoihinkin (puhun omasta puolestani) eikä vain hiuksiin. Toki tällaisissa hoidoissa voi käydä, itse asiassa jokunen ystävistäni käy, ainakin keväällä ja syksyllä, kun vuodenaika vaihtuu, mutta kaikista tärkeintä olisi hoitaa ihoa päivittäin, aamuin illoin. :) Sillä on oikeasti merkitystä ja sen huomaa kasvoista, kuka hoitaa ja kuka ei ainakin vanhemmalla iällä. Olen aina yrittänyt hoitaa ihoa, mutta vasta hiljattain olen todella alkanut panostaa siihen ja sille ei voi laittaa hintalappua, kun näkee kasvojensa ihon päivä päivältä kauniimmalta ja hehkuvammalta! :)

Vastaa

Hih, happo on kyllä niitä sanoja, jotka kalskahtavat korvaan herkästi tietyllä tapaa vaikkei syytä olisikaan :) Ihan totta, mikään hoito tuskin pelastaa laiminlyötyä päivittäistä hoitoa, mutta toisaalta taas jos päivittäinen hoito on kunnossa, voi tuoda lisäboostia vaikkapa juuri mainitseminasi aikoina kun iho joutuu koetukselle myös ulkoisten muutosten myötä!

Kiteytit muuten aika osusvasti omatkin viime aikaiset ajatukset. En tiedä onko se tämä ikävä vai mikä, mutta jotenkin on alkanut olemaan entistä tarkempi siitä mitä iholleen laittaa ja miten sitä hoitaa, ja kuten viittasit, hoitotuotteet eivät suinkaan ole nyt niitä ensimmäisiä asioita, mistä pihistelee. Heh, ehkä tässä ikäntymisen ensi merkkien tullessa kuvioihin on alkanut vakavasti miettimään miten ylläpitää ihon kuntoa ja katsoo myös tulevaa; miten nykyisellä hoidolla voi vaikuttaa siihen miltä iho näyttää vaikkapa 20 vuoden kuluttua tai siitä eteenpäin! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.