Keskeneräisten tehtävieni lista on hillitön, mitä ei meinaa ihan itsekään uskoa olosuhteet huomioiden, mutta niin se vain puskee pintaan, itseaiheutettu kiire. Ja sitten väliin ilmestyy tällainen päivä kuin tämä, kun muka tekee hirveästi, muttei saa mitään aikaiseksi. Ehkä ongelman ydin on siinä, että olen aloittanut vähän kaikkea viemättä mitään loppuun. Olen aloittanut pakkaamaan, mutta jättänyt kaiken keskeneräisenä lattialle kun en ole kuitenkaan osannut päättää mitä ottaa mukaan. Olen käynyt läpi kevätkenkiä, kyllästynyt ja hylännyt homman puolitiehen. Sitten olen aloittanut huuto.net -kasan purkamisen ja kuitenkin josain vaiheessa siirtynyt tekemään jotain muuta. Niin, ja sitten blogi, olihan mulla suunnitelma senkin osalta tälle päivälle, mutta niin, se taisi kadota jonnekin sinne samaan suohon kuin muutkin jutut tänään. Aikaansaamattomuus on siis päivän sana.

Alkuperäisestä ajatuksesta poiketen hypätään siis meikkikuviin, innostuin nimittäin eilen ulos syömään lähtiessäni uudesta Avon Berrylove -luomiväripaletista (saatu blogin kautta). Valkkasin sen viime viikolla Avonin kevätuutuuksien seasta ihastuttuani värimaailmaan, mutta samalla mietin, että onkohan se kuitenkin vähän liian villi minulle, harmaanruskeisiin sävyihin tottuneelle. Eilen paletti tuli mieleen kun pujahdin iltamekkoon, värimaailmat nimittäin olivat kuin tehdyt toisilleen! Siispä ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ottaa paletti käyttöön senkin uhalla, että punertavista luomiväreistä on itsellä lähinnä huonoja kokemuksia. Jotenkin olen onnistunut saamaan itseni niillä aina itkeneen näköiseksi.

avon berrylove meikkiavon berrylove palette

Joku taika paletissa oli, eikä lopputulos näyttänyt itkettyneeltä vaan itse asiassa tosi kivalta! Ehkä punasilmäinen lopputulos välttyi sillä, että sävyt ovat kuitenkin hieman viileään kallellaan eikä punainen varsinaisesti puske läpi. Burgundista tykkäsin mielettömästi, se toi meikkiin kivaa twistiä ja nousi erilaisuudellaan suoraan paletin suosikkisävykseni. Yritin eilen ennen lähtöä ottaa kuvia meikistä, mutta tajusin nopeasti, etten todella ole meikkibloggaaja! En vain mitenkään onnistunut saamaan lähikuvaa silmämeikistä; mittasuhteet muuttuivat oudoiksi ja kaikki värit katosivat jonnekin. Niinpä harmittelen, ettei tämän parempia meikkikuvia ole, mutta ehkä se vain tarkoittaa sitä, että täytyy harjaannuttaa otetta kokeilemalla useammin kuin vain kerran vuodessa! Seuraavalla kerralla marjaisaa palettia käyttäessäni valkkaan huuliin ehkä jonkun hieman murretumman sävyn, nudekin voisi toimia. Pinkki istui kyllä mekkoon, muttei välttämättä ole paras sävy juuri tämän silmämeikin pariksi. No mutta, ekayrittämäksi sentään sellainen, jossa kehtasi lähteä ulos! ;)

avon berrylovve meikkimegavolume collagene 24h 1

Nyt kun päästiin puhumaan meikeistä, ajattelin samalla hehkuttaa luottoripsiväriäni, josta on jo niin monta kertaa pitänyt tehdä ihan oma postauksensa, mutta asia vain on jäänyt. Viime keväänä jätin pitkään palvelleet Lancômen luottoripsarini ainakin väliaikaisesti historiaan, sillä niin ihania kuin olivatkin, niillä oli tapana jättää ikävä tahra kulmaluun alle ripsien osuessa päivän mittaan rasvoittuvaan ihoon. Kokeilin kesän kuluessa muutamaa kivan lopputuloksen jättävää ripsaria, mutta ongelma tuntui seuraavaan aina siihen asti kunnes ostin L’Oréalin Mega Volume Collagen 24H -ripsarin. Siitä lähtien tämä onkin toiminut luottoripsivärinäni, sillä se pysyy pitkän päivän loistavasti eikä tahraa. Sen lisäksi ripsari lähtee helposti vedellä ja tietenkin, jättää upean tuuhean lopputuloksen. Lisäksi täytyy mainostaa, että tämä tuntuu kestävän ihan huikean kauan ja melkeinpä vain paranee vanhetessaan, joten hinta-laatusuhde on loistava! Harjaosa on aika muhkea, eli sillä on myös helppo sotkea jos ei ole tottunut käyttämään, mutta itse tykkään.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Kaunis kokonaisuus! :) Olisi tosiaan ollut mielenkiintoista nähdä luomiväri lähempää. Varsinkin nyt, kun olen ammattimeikkauskurssilla (jossa muuten mainittiin, että punaiset ja violetit on ne kaikista hankalimmat värit) niin olen saanut uudenlaista persfektiiviä ja osaan nyt meikata muita. Jipii! Siut olisi muuten hauska meikata! :) Vaikka sie näytät tykkäävän luonnollisesta, freesistä lookista, niin ehkä siulle kävisi tällainen johonkin illanviettoon: http://es.paperblog.com/look-de-maquillaje-azul-meow-cosmetics-1640091/

Minä kokeilin kans tuota, tykkään tosi paljon tuosta lookista, joten tein sen itselleni viime viikonloppuna ja minä yleensä en todellakaan meikkaa paljoa. Mut vaikka siitä ei tullu presiis samanlainen kuin kuvassa, niin tykkäsin kovin ja vaikka miulla oli paljon meikkiä, niin en nähnyt itseäni outolintuna, mikä on yleensä hyvin tuttu tunne, jos on paljon meikkiä. :P Joskus on kiva mennä pois omalta mukavuusalueelta ja kokeilla uusia juttuja! :)

Vastaa

Voin niin helposti uskoa, että violetit ja punaiset ovat niitä haastavampia! Jostain syystä meikkaajat aina tuntuu tyrkyttävän mulle violettia, mikä vamasti on huippukiva oikein laitettuna, mutta tällaiselle amatöörille arkeen se on aika iso pala enkä kovin helposti saa sillä sellaista lopputulosta, missä olisi luonteva olla :) Mutta olisi hienoa oppia meikkaamaan paremmin ja ennen kaikkea eritavoin, tuntuu, että osaan sen yhden ainoan tavan varjostaa ja pari tapaa käyttää värejä. Heh, alkaa käymään monen vuoden jälkeen tylsäksi ;)

Jaksan haaveilla tilaisuudesta päästä jonkun muun meikattavaksi niin, että toinen ihan tietoisesti lähtisi hakemaan jotain erilaista. En sano, että välttämättä olisin sinut lopputuloksen kanssa, mutta olisi huippua kokeilla ja nähdä, mitä joku muu kasvoilleni laittaisi. Saattaisipa siinä ohessa tulla huimia ahaa -elämyksiäkin!

Linkkaamasi meikki on hauska, todella erilainen kuin mitä koskaan käytän, mutta siinäpä se juju taitaa piilläkin. Tosin luulen, että omissa käsissä lopputulos olisi pelkästään suttuinen, mutta jonkun vähän enemmän osaavan käsissä voisi olla superhauska kokeilu! :)

Kiteytit kyllä oleelliseen vikaan lauseeseesi, avain tässäkint aitaa olla uusien juttujen kokeileminen rohkeasti ja hyppääminen pois omalta mukavuusalueelta. Harjoitus tekee kai mestarin tässäkin, joten pitäisi vain uskaltaa kokeilla :)

Vastaa

Hei jee kiva kun vinkkasit ripsarista. Mulla on ollut tuo sama ongelma, aina pikku tahra kulmaluulla jos ei laita kunnon puuterikerrosta(eikä aina jaksa). Olen käyttänyt Lorealia, mutta en juuri tätä mainitsemaasi. Taidan testata seuraavaksi tätä.

Vastaa

Kuulostaa tutulta! Tuo on toiminut itsellä ainakin mahtavasti, tosin kesäkuumilla on vielä kokeilematta :)

Vastaa

Kaunis meikki ja sulle sopii kyllä harvinaisen hyvin vaalean viileät sävyt. Meikkikuviin liittyen, samaa olen itsekin jo ehtinyt oman lyhyen blogihistoriani aikana moneen kertaan tuskailemaan, että kuinka saada hyviä kuvia omasta meikistä. Nuo mainitsemasi ongelmat, jossa kuvaan tulee ihan muuta kuin piti tai että värit katoavat kokonaan, ovat erittäin tuttuja ongelmia täälläkin. Itseasiassa juuri tänään kyselin tähän vinkkejä Karkkipäivän Sannilta, joka kertoi ottavansa kuvat jo ihan rutiinilla kameraa käsivarren matkan päässä pidellen. Ja hyvin kuulemma onnistuvat. Toisin kuin omani jossa näkyy lähinnä taustalla olevaa seinää tai jotain muuta epäoleellista. :)

Vastaa

Voih, kohtalotoveri! Ihailen muilla tarkkoja ja väririkkaita meikkikuvia, mutta itsellä tulee ihan jotain muuta, siksi usein luovutan ennen kuin edes yritän :)

Heh, mutta ehkä tässä tosiaan pätee sama kuin monessa muussakin; lisää harjoitusta! Kai kun löytää sen oikean kuvakulman, niin pystyy jatkossa ottamaan meikkiräpsyt nopeammin ja pikkuhiljaa se muodostuu rutiiniksi. Tosin vähän pelkään, että oma kamerani on liian kömpelö käsivarrenmitan päästä käytettäväksi, se kun on niin painava, että yhdellä kädellä kannatellessa ja laukaistessa lopputuloksesta tulee yleensä epätarkka. Tarvitsee siis kaksi kättä kuvan ottoon, jolloin onkin otettava lähempää ja kas, ne mittasuhteet kärsii. No mutta, treeniä, treeniä :) …tai sitten vain uuden kameran hankinta (ja kuvaajan) ;)

Vastaa

Ihana meikki :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.