Toivottavasti kaikkien viikko on alkanut mukavasti! Itse olen toipunut synttärihumusta ja saanut tänään mukavasti hoidettua pois päiväjärjestyksestä kaikkea työn alla roikkunutta, joten olo on mukavan aikaansaanut. Olen myös onnistunut pysyttelemään yhden päivän erossa viljatuotteista (uskokaa pois, valtava saavutus kaltaiselleni päivittäin leipää ja/tai puuroa mutustavalle), joten pikkuinen kokeilujakso on alkanut varsin onnistuneesti. Kuvailin myös muutaman asusteen sekä vaatteen blogihistoriani ensimmäistä blogikirppistä varten, joten pysykäähän kuulolla, yritän saada ne ruutuun parin päivän sisään!

Nämä asukuvat löysin sattumalta tänä iltana muistikortilta, ja ne on otettu noin kuukausi sitten, jolloin lainassani oli vielä ihana Canon 7D-runko, jota todellakin on ikävä! Just tänään katselin vanhan kameran ottamia kuvia ja en tiennyt itkeäkö vai nauraa laadulle, pääasiassa tekisi mieli ensimmäistä, mutta minkäs teet. Koittakaa siis kestää, minäkin yritän – ja yritän ihan oikeasti saada sen uuden kamerankin hankittua niin ei tarvitse joka välissä asiaa pahoitella. Hinnat vain hirvittää tällä hetkellä vähän liikaa, joten siksi edelleen kärvistelen asian kanssa! :)

burgundy neule 12burgundy 2burgundy neule 16burgundy poolo 1Neule: Zara / Legginsit: Topshop / Laukku: Mr. & Mrs. Joe / Nilkkurit: Zign

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Tämä asu kolahtaa kyllä kaikilta osiltaan – upea! :)

Kamerat ja objektiivit ovat kyllä aika hintavia. Olen itse jo pitkään haaveillut uusista objektiiveista, mutta hinnat ovat turhan korkeita :/.

Vastaa

Oi, ihan mahtava kuulla, että toimii!! Voi niinpä, nuo kaikki kameratarpeet ovat kyllä ihan hullun hintaisia :(

Vastaa

Kaunis asu taas kerran :) Sulla on kyllä silmää vaatteille!

Mä olen myös enimmäkseen viljaton (oikeasti gluteeniton mutta en juuri syö pastoja tms), mutta silloin tällöin herkuttelen ja leivon gluteenitonta piirakkaa, pizzaa tai muuta… Tattarinäkkärit on muuten hyvä voileivän korvike, varsinkin sellainen luomutattarinäkkärimerkki kuin le pain des fleurs on vallan mainiota syötävää… (Ainakin jos et laske tattaria viljaksi, en tiedä onko se sitä virallisesti?). Suosittelen kokeilemaan, meillä siitä tykkäävät muutkin kuin minä :)

Vastaa

Kiitos kovasti <3 Ja kiitos tuhannesti vinkeistä! Just tänään haahuilin kaupassa gluteiinittomien tuotteiden äärellä kaupassa ja pohdin erilaisia korvaavia vaihtoehtoja tutuille tuotteilla :) Tuo tattarinäkkäri onkin loistava idea, kiitos – kaikki ekstravinkit tulee kyllä nyt enemmän kuin tarpeeseen, että selvitään meidän kokeilu-urakasta kunnialla ja ties vaikka jos jatkossa innostuisi ihan pysyvästi korvaamaan osan viljattomilla vaihtoehdoilla :)

Vastaa

Tässä asussa näkyy yhdistyvän kyllä mukavuus ja tyyli samalla! Ihan sika klassisen ja mukavan näköinen asu, tykkään!:)

sofiaelizabetha.blogspot.com

Vastaa

Oii, ihana kuulla! Kiitos kovasti <3

Vastaa

Ihana asu, jälleen kerran! :) Pakko muuten sanoa tuosta ruokavaliosta, että aina kun oon Suomessa, niin maha tuppaa oireilemaan mm. turpomalla. Oireet oli niin pahat, että tutkittiin, onko minulla keliakia. Ei ollut. Lisäksi kärsin pitkään anemiasta. Joka kerta, kun tulen Espanjaan, niin olo on heti parempi ja lähes aina laihdun Suomessa lihomani kilot. Liikuntamäärä on sama. Ainoa selitys, että Espanjassa ruokavalio on niin paljon terveellisempi. Suomessa syön liikaa leipää ja maitokin on erilaista (tällä kertaa palatessa Suomeen aion pysyä Espanjan ruokavaliossa mahdollisuuksien mukaan). Tykkään leivästä, mutta täällä syön sitä vain aamupalalla ja yhden pienen patonkipalan ruoan kanssa ja joskus iltapalalla. Päivän ruoka on itse tehtyä kotiruokaa, yksinkertaistakin yksinkertaisempi. Iltapalaksi aina salaattia. Ruokailujen välillä pitäisi syödä hedelmiä, monesti se unohtuu. Kun olin ollut pitkään täällä ja palasin Suomeen ja otettiin verikokeet (sen anemian takia), niin ensimmäistä kertaa elämässäni hemoglobiini oli normaali! Oman kokemuksen perusteella uskon Espanjan ruokavalion olevan paras ja terveellisin. :)

Vastaa

Kiitos kovasti :)

Onpa mielenkiintoista!! Uskon vahvasti, että selitys on juurikin tuossa ruokavalion terveellisyydessä! Sillä on kyllä valtava merkitys mitä syö, ja tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä isommaksi merkitys ja vaikutus kasvaa :)

Meillä kanssa tulee syötyä hyvinkin paljon leipää ja muutenkin usein ulkona. Eron huomaa ihan heti kun jaksaa tsempata ja laittaa enemmän simppeliä ja terveellistä ruokaa kotona ja vähentää makeaa sekä karsii enimmät liepä- ja pullahötöt pois.

Itse olen sellainen, että tapaan syödä usein, mutta en tarvitse kerralla isoja annoksia. Kaikkein pahinta onkin pitkittää ruokailua, jolloin riski hätäillä ruoan kansa ja syödä, mitä ekana käteen sattuu, kasvaa. Niinpä unelmatilanne onkin sellainen, jossa kotoa löytyy hedelmiä ja vihanneksia, joita voi napsia hyvällä omallatunnolla pitkin päivää ja pitää sillä nälkää poissa syöden sitten hyvän keitto- tai salaatti-illallisen.

Tyhmää onkin, että vaikka sen niin tietää, että noin on kaikkein paras olo, niin jotenkin sitä päästää helposti itsensä lipeämään huonoon suuntaan :D Eli ryhtiliikkeen paikka ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.