Viime aikoina suunnitelmat on selvästi tehty muutettavaksi ja olen tuunannut kalenteria ihan viime hetken fiilisten ja uusien mahdollisuuksien toimesta. Olen tehnyt valintoja selvästi enemmän tunteella ja jättänyt päätöksiä enemmän viime tippaan kuin ennen, mutta ehkä se on kannattanut, sillä arkeen on mahtunut suunnittelemattomia kohtaamisia ja kokemuksia. Tämäkin päivä meni viime hetkellä uusiksi. Jos alkuperäinen suunnitelma olisi pitänyt paikkansa, olisin juuri kotiutunut Kattilahallista Indiedaysin tapahtumasta ja nyt valmistautuisin pukeutumaan pieneen punaiseen mekkooni illan blogigaalaa varten. Mutta ei, se ei tuntunutkaan siltä, mitä tänään oikeasti haluaisin.

Kotiuduin kyllä juuri, mutta keskustasta. Lököilin Ilonan kanssa Forumin kahvilan muhkeilla sohvilla päiväkahvin äärellä. Vaihdoin siis harkitun tyylin pesemättömään nutturalle kasattuun tukkaan ja kiireettömään juttutuokioon. Ja mitä taas iltaan tulee. Siinäkään en juuri nyt kaipaa edustamista viinilasi kädessä, niinpä siirrän viikolla hankkimani punaisen mekon kaappiin odottamaan jotain parempaa hetkeä ja pukeudun rennosti ihan vain farkkuihin ja ruutupaitaan. Tänään ei jaksa muuta.

little red dress

Niinpä luvassa jälleen yksi ex tempore suunnitelmien ilta, ei ihan vain aikaa lähimpien ystävien kanssa livekeikan parissa. Sopii aika paljon paremmin tämän hetken fiiliksiin ja niitä jos mitä pitää kuunnella, olotilaa ja tunnetta. Kuunnelkaahan tekin tänään itseänne ja nauttikaa lauantai-illasta!

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ihana mekko ja upea väri, kelpaisi minullekin!

Vastaa

Kiitos kovasti! Tämä väsi kolahti muhunkin, punainen on ihana väri ja on parhaimmillaan tosi klassisissa malleissa :)

Vastaa

Huikean värinen ja kaunis mekko!

Vastaa

Kiitti! Tämä väri olikin se, johon ihan ensimmäisenä iskin silmäni – rakastan punaista, mutta harmillisesti sitä ei tunnu olevan koskaan ihan hirveästi tarjolla :)

Vastaa

Aivan ihana mekko! Olen itse yrittänyt metsästää vastaavaa jo pitkään heikolla menestyksellä. Suostuisitko kertomaan mistä löysit tämän omasi? Tämän käyttöön löytyy varmasti vielä monta hyvää tilaisuutta, vaikka jäikin tänään kaappiin.

Vastaa

Voi kiitos! Tämä oli mullakin ihastusta ensi silmäyksellä ja tosiaan sellainen, joka taipuu moneen tilaisuuteen, eli vaikkei nyt päässytkään päälle, niin varmasti vielä monta kertaa tulevaisuudessa :)

Ostin tämän Zaralta viime viikolla, että hyvinkin voisi löytyä vielä myymälästä tai nettikaupasta!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.