Kahvin ystävän must-paikka tänä viikonloppuna on Kaapelitehdas, siellä nimittäin järjestetään Helsinki Coffee Festival. Poikkesin tänään paikan päällä ammattilaispäivillä tutustumassa Johan & Nyströmin, Moccamasterin ja Ask -ravintolan tilaisuudessa, jossa annoksiin mätsättiin viinien sijaan kahveja. Kiinnostava ajatus ja kieltämättä toimi todella hyvin!

coffee festival 03coffee festival 05coffee festival 07

Viehätyin muutenkin osastojen esille panoon ja koko tilan tunnelmaan. Poikkeuksellisen kivasti järjestytty intiimin tuntuinen ja visuaalinen tapahtuma! Ja tietenkin kahvintuoksuinen! Loistava paikka paeta sadetta, mikäli se ei huomiseksi hellitä.

Itse haahuilin tänään keskustassa Elsan kanssa ja viime päivien kaikenlaisten vastoinkäymisten lannistamana muistin taas, miten tärkeää on pitää itsensä liikkeessä ja nähdä ihmisiä, jotka pitävät hymyn kasvoilla (mutta toisaalta eivät karkaa vaikka se hetkeksi katoaisikin). Viikkoon on mahtunut siis paljon ex tempore tekemistä, ja huomisenkin suunnitelmat päätin tänään hetken mielijohteesta pistää uusiksi, mutta niistä lisää huomenna!

coffee festival 04coffee festival 3coffee festival 01

 

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Coffee Festivalit oli kyllä visuaalisesti hienot, mutta tarjonta oli hivenen vaisu.

Ammattipäivässä kun piti olla kaikkea, mutta tarjonta lähinnä eri panimojen tuotteiden markkinointia, osta kaksi, saat kolme.. Se kaikki muu kahviin liittyvä jäi puuttumaan, harmi.

Vastaa

No voi höh, että tarjonnaltaan jäi vaisun oloiseksi! Mä ehkä hullaannuin liiaksi tuosta visuaalisuudesta kun lähtökohtaisesti en oikein ollut odottanut oikein mitään :) Niille luennoille en ottanut osaa kun olin sen verran myöhään liikenteessä, mutta olisi ollut ihan hauska tietää, että olisikohan niillä saanut yhtään syvyyttä tapahtumaan!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.