Koska elämänfilosofiani on sanoa kaikelle potentiaaliselle kivalle kyllä, en aikaillut kun Elsa kysäisi, lähdenkö tänään piipahtamaan Designmuseossa. Järkkäilin kalenterin pienesti uusiksi ja suuntasin katsomaan syyskuuhun asti esillä olevan Eero Aarnion näyttelyn. Ensin tosin istuimme vaihtamaan kuulumiset viihtyisään museokahvilaan, jonka isoista ikkunoista tulvi kauniin kirkas ja lämpimänä paahtava auringonvalo sisään.

helsinki design museo 2helsinki designmuseo 2helsinki design museo 1helsinki designmuseo 1helsinki designmuseo 3

Designmuseon näyttely tarjosi kiehtovan katsauksen Eero Aarnion tuotantoon ja muotoiluajatteluun. Esillepano oli kaunis, kuten koko museo. Esillä oli Aarnion huonekalutuotantoa, valaisimia, pienesineitä sekä uniikkituotantoa 50-luvulta nykyhetkeen. Bonuksena muutamat alkuperäisluonnokset ja materiaalit muotoilijan työpöydältä ja tehtaiden tuotantolinjoilta.

helsinki designmuseo 7 helsinki designmuseo 11helsinki designmuseo 8helsinki designmuseo 4

Sää oli liian upea vietettäväksi pelkästään sisällä, niinpä museokaupassa viipyilyn jälkeen (josta matkaan lähti Magisson näppärä teemuki) istuttiin nauttimaan kesäillan lämmöstä Espan nurmikoille. Ihana, odotettu kesä!

Huomenna on luvassa vapaapäivä, josta aion nauttia ulkona ja Helsingin kauniista kulttuurikohteista ammentan. Hyvässä seurassa tietenkin! Ja jos sää on yhtään tätä luokkaa, luvassa on huippupäivä.

helsinki designmuseo 6helsinki designmuseo 12helsinki designmuseo 9 helsinki designmuseo 10

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Superihania kuvia – päivän onnistuneisuus välittyy kuvien ja tekstin kautta loistavasti! :)

Nauti vapaapäivästä ja tästä säästä munkin puolesta! <3

Vastaa

Oi, onpa ihana kuulla! Kiitos <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.