Kevät on taas harppauksen pidempänä ja eilen raivasinkin talvitakit eteisestä bleiserien sekä trenssien tieltä. Talvikengät pakkaan varastoon viikonloppuna, ja ehkä paikallaan olisi muutenkin pieni kevätsiivous. Ikkunanpesukaan ei olisi pahitteeksi, mutta saa nähdä, mitä todellisuudessa ehdin. Tuntuu, että kuvittelen aina viikon aikana ennättäväni tekemään paljon enemmän kuin oikeasti ikinä ehdin. Aika siis menee todella vauhdilla! Tai sitten vain olen saamaton. Tai ehkä molempia.

Tämäkin viikko tuntuu vasta alkaneen, mutta huomenna onkin perjantai ja viikon toimistopäivät jo takana. Huh. Tässä viikossa on kuitenkin ollut ihanaa se, että edellisviikkojen pienen stressin jälkeen olo on taas löytänyt balanssinsa ja fiilis on ollut hyvä. Pakkaillessa talvea pois kotoa ja mielestä olen tähyillyt kohti kesää. Täytellyt kalenteria tuleville viikoille ja viikonlopuille tajuten samalla sen, miten nopeasti kesäkuukaudet oikeasti ovat vastassa. Samalla olen miettinyt, että mitä sitä oikeastaan keksisikään kesäksi. Millainen kesä tulevasta kesästä muodostuukaan, ja aivan erityisesti, millaisen haluaisin siitä tulevan?

Jos vaikka ehtisi vielä kehittää kivan kesäromanssin? ;) Harmi vain, että ne ei taida ihan tilauksella tulla. No joka tapauksessa, tällä hetkellä kesäsuunnitelmat lyövät ihan tyhjää, mutta toisaalta, ovathan viikkoni tähänkin mennessä täyttyneet melko ex tempore jutuista ja viime hetken aktiviteeteista (ja lopulta kuitenkin ihan kunnolla täyttyneet), joten ehkäpä kesänkin kanssa on sama, jostain niitä kesäideoita ja -ihmisiä sitten tipahtaakin kesäpäiviä (ja valoisia iltoja) sulostuttamaan. Toivotaan niin. Ainakin aion olla ottamatta stressiä aiheesta.

anna maria arjasto 01

Aiheesta kolmanteen, lisäsin Info -välilehden alle uuden sivun juuri sinua varten. Saamastani palautteesta päätellen yhteistyömerkintäni eivät ehkä aukea sellaisinaan kaikille, joten halusin tarkentaa, mitä tarkoitan milläkin termillä, niinpä tarkemmat kuvaukset löydät täältä. Käy kurkkaamassa ja kerro toki, jos kaipaat tarkennusta! Haluan ehdottomasti, että blogiani voi lukea rennolla fiiliksellä ja niin, että toimintatapani on selkeä. :)

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Eikä, taas sun asuvalinta on ihan nappiin ja kyselen täällä, mistä olet hankkinut tuon Chanel-tyylisen jakun? :)

Vastaa

Oi kiitos <3 Tämä on Vilan jakku, mutta ostettu jo varmaan ainakin kolmisen vuotta sitten!

Vastaa

Ja minä kun olin jo jostain rivien väleistä ollut lukevinani merkkejä romanssista! Taidan olla itse mennyt sekaisin auringonvalosta. :D No, eiköhän sellainen romanssi jossain vaiheessa vielä tupsahda eteen. :)

Pitäisi itsekin laittaa talvivaatteet pois, mutta kiireet vaivaavat täälläkin!

Vastaa

Nooh, ehkä et ihan omiasi ole lukenut ;) Onhan tässä ollut syvälle meneviä hetkiä, kiehtovia tilanteita ja kauniita kohtaamisia, mutta aika näyttää onko niistä kesäromanssiksi – siinä suhteessa siis kesään on vielä pitkä aika, vaikka kalenterissa näyttääkin lyhyeltä ;)

Mä käynkin nyt heti seuraavaksi talvikenkien kimppuun, ihana saada eteiseen tilaa paksujen talvivaatteiden jäljiltä!

Ihanaa viikonloppua ja kiitos kivasta kommentistasi <3

Vastaa

Kivaa, kun sielläkin on kevättä ilmassa! :) Viikot kyllä kuluvat ihan liian nopeaan. Siun kesän matkasuunnitelmista lukisin mielelläni. :) Hih, peukutan romanssi-idealle. ;) Ps. Blogissani on siulle pieni, suuri tunnustus. :)

Vastaa

Hihi, eli kesäromanssi tilaukseen ;) Ja kiitti postausideasta, täytyykin ottaa työn alle reissuhaaveet ja -suunnitelmat. Ja kiitos tuhannesti tunnustuksesta, olen otettu <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.