Tallinnan reissu oli suunniteltu enemmän miehen shoppailuja silmällä pitäen, mutta loppujen lopuksi itselläkin tarttui muutama kiva ostos matkaan.

tallinnan ostoksia

Klassinen kynähame ja rusettirannekoru ovat ostoksia Viru Keskuksen Mohitosta, kengät taas ovat samat, joihin törmäsin jo Zaran liikkeessä Epanjassa. Ne tulivat vastaan aivan matkan lopussa Malagassa, ja pyörittelin pitkään ainoaa jäljellä olevaa paria käsissäni, päätyen kuitenkin lopulta jättämään ne hyllyyn. Laukkuni oli täpötäynnä ja kengät painoivat yllättävän paljon platformeineen, niinpä tuntui viisaimmalta olla keräämättä lisää matkatavarapainoa ja kengät jäivät matkasta.

Unohdin koko jutun, kunnes mies nyt bongasi samat popot, niin ikään ainoana parina Tallinnan Zaran alesta. Hinta tosin ei ollut ihan samaa luokkaa Espanjan kanssa, jossa ne maksoivat 7 euroa, vaan nyt alehinta popoilla oli pari kymppiä. Vähän kirpaisikin maksaa jalkineista yli tuplasti enemmän kuin millä ne aiemmin olivat olleet tarjolla, mutta tällä kertaa en halunnut enää jättää niitä hyllyyn – kolmatta kertaa kun tuskin tulisi vastaan!

Suosikkilöytöni oli Montonin ihana kuviollinen samettimekko, joka sopii syksyyn ja talveen loistavasti! Runsaan värimaailmansa myötä mekkoon on helppo yhdistää monensävyisiä asusteita, ja sovittaa se niin arkisempiin kuin juhlavampiinkin tilanteisiin. Uusi tuttavuus oli myös Montonin verkkokauppa, jota myyjä oston yhteydessä mainitsi. Eilen ehdin tutustua valikoimaan ja ilokseni huomasin nettiputiikin toimivan englanniksi ja toimittavan näppärästi myös Suomeen. Liikkeestä jäi eräs toinenkin mekko kummittelemaan mieleen, joten voi olla että nettikauppa päätyy testaukseen hyvinkin nopeasti.. ;)

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Aivan ihastuttava blogi!
Jään ehdottomasti seurailemaan! :)

Vastaa

Oi, kiitos kommentistasi! :)

Vastaa

Ihana tuo mekko. Huolisin koska tahansa omaankin kaappiini.. On pitänyt jo moneen otteeseen kiittää blogistasi ja varsinkin matkajutuistasi. Kirjoitat tosi elävästi ja moni kohde oikein herää eloon kun lukee kokemuksistasi :)

Vastaa

Oi ihana, kaunis kiitos kommentistasi! Ja mahtavaa kuulla, että matkajutut ovat olleet mieleesi, mistä tulikin minun mieleen, että täytyy viimeistellä muutamia keskeneräisiä postauksia menneeltä reissulta, seuraavana taitaa olla vuorossa Gibraltarin fiilistely ;)

Ihanaa illan jatkoa sinulle!

Vastaa

Hyvät löydöt! syksyllä tekisi aina mieli ostaa mustia vaatteita

Vastaa

Ihan totta, kummasti katse alkaa hakeutua näin syksyn kynnyksellä tummiin sävyihin ja melkein unohtaa kokonaan, kuinka kirkkaat värit piristävät ympärivuotisessakin käytössä :)

Vastaa

Hei! Oliko tuo mekko siis samettia? Näyttää kiiltävältä satiinilta. Ihastuttava joka tapauksessa. Mitä pitkähihaista tuon kanssa vois syksyllä käyttää?

Vastaa

Kuvasta onkin kyllä vaikea hahmottaa materiaalia, mutta ohutta ja kivasti laskeutuvaa samettia on :) Ajattelin, että tähän voisi yhdistää siron jakun (esimerkiksi tuon mustan Zaran, mikä on viime aikoina vilahdellut asukuvissani ja taitaa tämänkin päivän asukuviin tulla näkyviin), tai sitten klassisen neuletakin jos haluaa vähän arkistaa lookia (vyön voisi vaikka kuroa neuletakin päälle, niin ei katoaisi vyötärö). Joka tapauksessa ajatuksena on lähteä Hmm, täytyy vielä kaivella kaapin perukoita ja kokeilla eri vaihtoehtoja! :)

Vastaa

ok, toi on kyllä niin ilmeikäs mekko. Taidan ostostella!

Vastaa

Hih, toivottavasti tykkäät kanssa! Itse palan jo halusta päästä uutta mekkoa käyttämään :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.