Tuntuupa ihanalta kun taas paistaa aurinko! Autoreissu sisämaahan oli mieletön, ja palailen sen kohteisiin kotoa käsin, mutta myönnettävä on, että on taas ihanaa olla meren äärellä! Jatkuvat sateet sisämaassa puhumattakaan korviin kantautuneista Suomen sääuutisista kytkivät todella päälle palon imeä itseen vielä mahdollisimman paljon valoa ja lämpöä ennen kotiin paluuta, mutta onneksi aurinkoa tuntuu nyt riittävän ja taivas on taas pilvetön. Saavuimme eilen Montenegron suosittuun rantakohteeseen Budvaan ja erityisen ihastunut olen sen vanhaankaupunkiin, joka on kuin minikokoinen versio Dubrovnikin vanhastakaupungista.

Illallistimme eilen sen yhdessä tunnelmallisessa ulkoilmaravintolassa ja kävelimme pimeän laskeuduttua vilkasta rantabulevardia pitkin takaisin hotelliin. Juuri sellaiset lomaillat sykähdyttävät. Riittää, että on hyvää ruokaa ja seuraa sekä ihana lämmin ilta kuuman päivän jäljiltä, eikä kiire yhtään minnekään. Onneksi niitä iltoja on vielä muutama jäljellä! Tänään nautimme vielä kaupungin tunnelmasta ja huomenna aikaisin aamusta ympyrä sulkeutuu ja palaamme lähtöpisteeseemme, eli Dubrovnikiin. Vaikka suunnitelmissa on viettää vikat päivät ihan vain rentoutuen, ajattelimme poiketa kuitenkin päiväretken merkeissä Bosnia-Hertsegovinan puolella, eli ei tässä ihan vain aurinkotuoliin makaamaan aiota jäädä!

pitsimekko 10budva satama 1pitsimekko 1budva restaurantpitsimekko 11Pitsimekko: Vila / Sandaalit: Nome / Vyö: Nini’s / Laukku: Marc by Marc Jacobs

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Kiitos aivan ihanasta matkapostauksesta! Olemme tulossa vko päästä Dubrovnikiin reiluksi viikoksi. Mitä kohdetta suosittelisitte päiväretkikohteeksi vuokra-autolla? Selvää onaa, että ainakin käymme Montenegrossa, mutta myös joku toinen kätevä päiväkohde kiinnostaisi. Olisiko teillä jotain erityistä muuta vinkkiä? Leppoisia lomapäiviä ja toivottavasti tosiaan lämpenee!

Vastaa

Oi että, miten ihanalta kuulostaa!! Dubrovnik on kyllä upea ja Montenegroa suosittelen todella lämpimästi! Bosnia-Hertzegovinan raja on ihan lähellä Dubrovnikia ja huomasimme, että rajan toisella puolella on viehättävän oloinen pieni kylä (jonka nimeä en tietenkään juuri tähän hätään muista), jonne ajattelimme huomenna suunnata päiväretkelle vuokra-autolla. Huikin millainen kohde oli kyseessä, jos vaikka se sama innostaisi teitäkin! Mostarissa olen aiemmin kanssa käynyt ja se on upea, mutta taitaa olla parempi päiväretkikohde Splitistä kuin Dubrovnikistä, tai ainakin vaikuttaa olevan sitä lähempänä. :)

Vastaa

Aivan ihana tuo Vilan mekko! :) Oletko milloin sen ostanut?? Koska en ainakaan äkkiseltään löytänyt sitä mistään netistä.. :/

Vastaa

Oi, kiitos!! Tämä on itse asiassa jo vähän vanhempi, olisikohan viime kesän alennusmyynneistä ostettu, eli varmasti samaa ei enää liikkeistä löydy :/

Vastaa

Aivan ihania kuvia, niin asuista kuin reissustakin! ♥ Matkanne näyttää mahtavalle. Mukava seurata sitä sateisesta Suomesta!

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! Matka oli kyllä upea, ja paluu kieltämättä haastava – vastassa oleva harmaus ei todella ole tehnyt kotiin paluuta helpoksi :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.