Kyselin mieheltä, että alankohan hiljalleen muistuttaa maatuskaa, sillä jostain syystä olen kovasti innostunut murretuista väreistä, kaftaanimaisista linjoista, voimakkaista kontrasteista ja kuosien sekametelisopasta, siitäkin huolimatta, että on kesä ja pitäisi hehkuttaa kirkkaita sävyjä, bikineitä ja ilmavia materiaaleja. Kuulemma värivalintani kieltämättä viittailevat jo siihen suuntaan, joten mielenkiinnolla odotan mihin uusi kuosi- ja värivillitykseni kehittyy. Nyt jätin haikeana kauppaan menneen ajan tunnelmaa huokuvan kuviohuivin miehen puristellessa niin voimalla päätään. Heh, ehkä olen vain vaikutuksille altis ja slaavilainen henki alkaa vaikuttaa alitajuisesti!

monton huivi 2monton huivi 15monton huivi 3monton huivi 7monton huivi 16monton huivi 8Pusero: Selected / Hame: Stradivarius / Huivi: Monton / Kengät: Topshop / Kaulakoru: H&M

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

15 comments

Vastaa

Heh heh, ei sinusta kyllä maatuskaa saa sitten millään!! :D Aivan upea asu taas kerran. Sun tyylissäsi hienoa kaiken muun lisäksi on se, että olet niin mielettömän muuntautumiskykyinen pukeutuja. Aina vähän jotain uutta fiiliftä. Vau!

Vastaa

Oi oi, kiitos ihanasta kommentista! Olen otettu! Ihan mahtava kuulla, että tämäkin jännällä väriyhdistelmällä varustettu kokonaisuus toimii :)

Vastaa

Yllättävä asuvalinta sinulta, mutta silti oikein kiva. Hameen kuviointi ja värit ovat aina mielenkiintoiset enkä kyllä itse olisi osannut sitä yhdistää tuohon huiviin, mutta ei ollenkaan hassumpi valinta. Olisi mukava lukea postaus erilaisten huivien sitomis- ja käyttötavoista. Laitoin tästä jo kerran aiakisemminkin ehdotuksen.

Mukavaa loppumatkaa ja on ollut kiva lukea pikakuulumisia ja kuvia on erityisen mukavaa katsella. Itse en niinkään jaksa lukea pitkiä matkasepustuksia vaan tykkään enemmän lyhyistä raporteista kuvien kera. Kuvahan kertoo usein enemmän kuin tuhat sanaa :)

Vastaa

Tosi kiva kuulla, etä toimii! :) Tuota huivin sitomistpostausta onkin toivottu koko blogihistorian aikana monesti ja myönnän, että vielä useammin se on mielessä, mutta aina päädyn miettimään, että mitä annettavaa itsellä on – oma huivien käyttö kun itselle tuntuu lähinnä siltä, että ”kietaisenpahan tämän kangaskaistaleen nyt jotenkin kaulan ympärille”. Heh, en siis ole tiennyt mitä kirjoittaa! Mutta nyt annoit ohimennen lisänäkökulman aiheeseen; käyttötavat. Se voisikin olla avainasana postauksen aloittamisessa, ja samalla saisin ujutettua mukaan myös oman huivinsidontaklassikot. Kiitos ideasta :)

Itse olen usein vähän samanlainen, että tykkään mieluusti katsella muiden blogeista kuvat, mutten välttämättä jaksa lukea pitkiä tekstejä. Siksi viihdyn kuvapainottesiten blogien äärellä ja omassa blogissa taas yritän jaksottaa tekstiä mahdollisimman kevyeksi ja sellaisesksi, että se on tarvittaessa helppo vaikka vain silmäillä läpi. Tai siis siihen ainakin pyrin, tiedä sitten miten onnistuu :) Mutta kiva kuulla, että pääasiassa matka-aiheet kuitenkin kiinnostavat!

Vastaa

Juu, mä komppaan tota Annaa. Sä et niin sanoakseni ole oikein maatuska-ainesta :-D Huivia en olis itse tuohon hamekuosiin yhdistänyt, mutta ei se sun yllä huonokta näytä. – Tosin, mikä näyttäisi? Sä voisit pukeutua vaikka juuttisäkkiin ja näyttäisit silti tyrmäävältä.

Vastaa

Haha, ai ei vai? Höh, mulla oli jo ihan maatuska-fiilis! Etenkin kun kuljin sateessa tuo huivi päänyli ja vielä siitä hartioiden ympärille kiedottuna :D Kiitos ihana sanoistasi!!

Vastaa

Oi miten kaunis hame! Ja susta nyt ei kyllä saa maatuskaa tekemälläkään, musta värit ja kuosit sopii sulle tosi hyvin ja onhan se nyt hauskaa välillä irrotella jollain mitä ennen ei ehkä ole kokenut ihan omimmaksi.
Asian vierestä taas: alan nyt käyttää tätä Rööperin Rouva Saara nimimerkkiä ihan vakkaristi täälläkin: huomasin et sulla on muitakin Saaroja (ylläri) täällä kommentoimassa, niin tiedät sitten kuka on just mä (ja kuka ei :))
Paljon terkkuja ja ihanaa loppureissua!

Vastaa

Oi kiitos ihana! No niinpä, samaa mieltä, vaatteilla on niin helppo leikitellä, joten miksei kokeilisi ja menisi välillä ohi niiden tuttujen valintojen :)

Jee, kiva tietää! Onkin hyvä idea kommentoida bloginimellä, sitä kautta voi myös löytyä blogiin uusia kiinnostuneita kurkkimaan ja tietenkin myös jäämään :)

Kiitos kovasti ja pikaisiin näkemisiin! <3

Vastaa

juu ei minustakaan sinussa ole maatuska-ainesta, mutta kyllä sinussa on voimakkaana tuollainen väreillä hulluttelu ja ehdottomasti sinulle sopiikin voimakkaat värit, paremmin kenties kuin hempeät pastellivärit. Tosin, taisinpa tässä taannoin kehua, miten juuri hempeät pastelliväritkin saavat sinut hehkumaan :) Sinulla on muutenkin mielenkiintoinen tapa yhdistää vaatteita, asusteita ja värejä, ja täytyy sanoa, etten muista koskaan nähneeni yhtäkään postaustasi, jossa se ei olisi osunut juuri nappiin. Kuvista tulee aina sellainen fiilis, että ”vau, noinkin voi yhdistää tuollaiset värit tai materiaalit”. Sinulla on todella vahva esteettinen silmä!

Vastaa

Oi, kiitos kovasti ihanasta kommentistasi! Olen otettu!! Olen kyllä ehdottomasti enemän väreillä ja kuoseilla kuin leikkauksilla leikittelevää sorttia, eli toisin sanoen yleensä suosin helppoja ja monikäyttöisiä leikkauksia, mutta värit ja kuvioinnit saavatkin olla melkein mitä vaan enkä pane pahakseni, vaan pikemminkin päinvastoin! :) Mutta mitä noihin pastelleihin tulee, niin vaaleat ja hempeät värit kyllä myös tuntuvat omimmilta. Jos olisi ihan pakko rajata pukeutumisen väripalettia, niin pitäisin pastelliset ja puuteriset sävyt aivan ehdottomasti, ne toimivat ihan aina ja ympäri vuoden! :)

Ihanaa juhannuksen jatkoa sinulle!

Vastaa

Ihanan erilainen asu, hame on todella kaunis.

Vastaa

Ihana kuulla, että pidät! Tämä hame oli ihan heräteostos reissulta kun sisämaassa osoittautui olevan niin sateista, ettei shortsit vain tuntuneet varteenotettavalta vaihtoehdolta ja tarvitsin jotain käyttökelpoisempaa, mutta tykästyinkin hameeseen tosi kovasti ja keksin jo niin monta tapaa yhdistellä sen arkeen :)

Vastaa

Kaunis asu on kyllä. Mutta tuo hame on jotain todella ihanaa! Värit ja kuvio ja malli ja ja ja… Ihanan tyttömäinen, kivan kesäinen. :)

Vastaa

Oi, ihan huippua kuulla, että tykkäät! Tämä hame vaikuttaa kyllä tosi monikäyttöiseltä, lisäksi, että se on kiva kesähame, olen aika varma, että värin sekä mallinsa puolesta se toimii loistavasti myös syksyllä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.