Siirtymä välikausivaatteista kesäpukeutumiseen tapahtui vauhdilla, oikeastaan ihan yhdessä yössä. Ensin raahasin varastosta yhden laatikon kesävaatteita ja nyt on jo koko vaatekaappi päivitetty valmiiksi kesään. Aika ihanaa!

Samalla huomasin puutteita, kävelin nimittäin viime kesänä puhki yhdet suosikkikengistäni, joten nyt etsin kovaa vauhtia korvaajia. Mutta eihän sellaisia ihan samanlaisia kuitenkaan löydy vaikka toivoisin, joten pakko keksiä jotain muuta ja toivoa, että osoittautuisivat monikäyttöisiksi sekä yhtä mukaviksi jalassa.

Kun mukavuudesta puhutaan, ei voi ohittaa tätä viime viikonlopun asua. Kuvat on otettu Mäntyharjulla sijaitsevan majatalon sinisessä huoneessa, ja päällä näkyvä pellavapaita on ollut viimeiset kolme viikkoa todella kovassa käytössä. Culottes-farkut taas ovat vähän ylläriveto.

Yleensä kun käytän farkkuja, suosin varsin vartalonmyötäisiä lahkeita. Niinpä tällaiset leveät lahkeet ja vajaamittainen malli ei varmasti olisi ollut ensimmäinen arvaus löytyväksi vaatekaapistani. Mutta jokin näissä houkutti ja päätin kokeilla. Farkuissa hauskaa on se, että ne tuntuvat vähän kuin hameelta. Leveät lahkeet tekevät olon rennoksi hameen tavoin, ja takana oleva joustava vyötärönauha mukautuu olemiseen niin, ettei tule kiirettä hankkiutua housuista eroon tai avata nappeja makoillessa.

Valkoiset sandaalit ovat vuoden takaisia löytöjä kirpparilta, kuten muuten olivat ne viime kesän suosikkikengätkin. Ehkä siis pitäisi kenkäkauppojen sijaan tutkia esimerkiksi Zadaan valikoimaa, jos vaikka tärppäisi tätäkin kautta vasten.

Pusero: By Pias / Farkut: Very Nice, saatu blogin kautta / Sandaalit: Daneris /
Rannekoru: Edblad / Kaulakoru: Alohas

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oletpas upean näköinen kuvissa! Sinä ihan hehkut aikuisen naisen itsevarmuutta.

Vastaa

Oi, onpa ihanasti sanottu! Kiitos tuhannesti! ❤️

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.