Keho ei ole yhtään tottunut näihin helteisiin ja tuntuu sulavan, mutta se ei haittaa, mieli rakastaa! Kesä on niin lyhyt, että otan ilolla vastaan jokaisen hellepäivän, mitä se ehtii antaa. Viis hiestä kiiltävästä ihosta, lämpö tuntuu ihanalle! Joskaan näinä arkipäivinä en ole vielä ehtinyt siitä kunnolla nauttimaan vaan päivät ovat menneet joko töitä tehden tai asuntoasioita järjestellen. Tosin jälkimmäisen ajan olisin ihan hyvin voinut käyttää vaikka puistossa, mutta ajatukset vetää remonttiasioiden äärelle, joten teen vapaahetkinä sitä, mikä innostaa juuri nyt eniten, eli suunnittelen remonttia! Eiköhän kaiken lomassa ehdi vielä niitä kivoja kesäjuttujakin, kuten vaikka juhannusviikonloppuna.

Tulevana viikonloppuna remppa-ammattilainen tulee kartoittamaan asunnon tilannetta ja tekemään kanssani suunnitelmaa (ammattilainen löytyi onneksi yllättävän läheltä, joten on jo lähtökohtainen luotto ja hyvä fiilis siltä osin) ja tarkoitus on myös miehen kanssa tehdä kierros rakennustarvikefirmoissa hakemassa vähän inspistä sekä täydentämässä työvälinepakkia. Mutta nämä eivät taatusti vie koko viikonloppua, joten kaiken sen lomassa ehtii käydä kävelyillä, syödä jäätelöä ja mitä nyt vain lämpimänä kesäpäivänä tuleekaan mieleen.

Tämä asu on juhannusaatolta. Ostin talvella käytettynä bohohenkisen puseron ja mekko on viimeksi ollut päällä Tansaniassa, yhdessä ne olivat juuri hyvät keskikesän rentoon juhlintaan!

Mekko: YAS / Pusero: Zara / Sandaalit: Vagabond / Korikassi: & Other Stories / Kaulakoru: Pico

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.