Mieli on täynnä postausaiheita ja kameran muistikorttiin alkaa viimein ilmestyä myös asukuvia, mutta kesästä nauttiminen pitää kiireisenä. On vielä monta pientä ja isoa asiaa, joita haluaisin tehdä kotikaupungissa ennen reissua, mutta päivät vain katoavat vauhdilla. Mutta toisaalta, yhtä lailla odotan myös tulevaa matkaa, mutta kauhistuttaa ajatus siitä, että kun palataan on elokuu. Joka oikeastaan yleensä on vielä hyvä kesäinen kuukausi, mutta silti, kesän loppu on silloin ihan liian lähellä – pidän enemmän ajatuksesta, että kaikki on vielä edessä!

Juuri korjailin vaatteita reissua varten ja nautin siitä, että tänään on ollut suht rento päivä. Aamulla poikkesin tapaamassa Suomessa pikavisiitillä ollutta isääni, mutta loppupäivän olen vain oleillut. Viikonloppuna sitten taas onkin menoa, on helikopterilentoa (!!), ystävän kolmekymppisiä ja sen sellaista. Eli ohjelmaa riittää! Toivotaan, että säät suosivat! Tässä asua parin viikon takaa. Ohessa näkyvä, jo aikaa sitten ostamani sininen Coccinellen laukku on päässyt oikeasti kunnolla käyttöön vasta nyt kesällä ja kovassa käytössä onkin ollut!

blue kimonoblue kimono 26blue kimono 13blue kimono 28blue kimono 19      Kimono: New Look / Toppi: Lindex, saatu blogin kautta / Nahkahame: Zara / Laukku: Coccinelle / Korkkarit: Marian

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.