Yllättyykö kukaan enää, jos sanon, että on ollut vähän kiireistä? Flunssa on jo lähes selätetty ja saakin nyt pysyä poissa ihan oikeasti. Tänään olen tuijottanut exceleitä ja muita taulukoita työstäessäni yhtä aika- ja energiasyöppöprojektiani (joskin erittäin tärkeää sellaista). Nyt kellon taittuessa iltakahdeksaan lauantai-iltana tuntuu, että on aika jo lipua ihan vain olemisen äärelle. Tai oikeasti pitäisi syöttää vielä jokunen vaate myyntiin Zadaa-sovellukseen (josta muuten koodilla AA9019 saa ilmaiset postarit myynnissä olevista kohteistani).

Lisäksi ajattelin vielä sukeltaa Pinterestin hiusinspiraation maailmaan. Huomenna on vihdoin kampaaja. Kaipaan hiuksiin kevennystä ja mietin, että hyvin kevyellä pidemmällä verhomaisella otsiksella voisi tuoda sellaista. Lisäksi kaipaan sävyyn päivitystä, vaikka mies juuri tänä aamuna sanoi, että väri olisi hyvä nykyisellään. Eihän tämä toki huono ole, mutta kaipaan freesausta ja noh, sitä keveyttä. Katsotaan siis, mitä huominen tuo tullessaan sen suhteen.

Viikon kestäneen flunssan takia ajantasaisia asukuvia ei ole, mutta koska suuri osa reissukuvistakin on vielä purkamatta, niin palataan ajassa sinne. Tämä asu oli viimeisiltä päiviltä Tunisiasta, aivan ihanasta Sidi Bou Saidin kylästä. Tykästyin matkalla kovasti tähän hiekanväriseen mekkoon ja heti kun vain lomakausi starttaa täälläkin, nappaan taas käyttöön.

Mekko: Twintip / Korikassi: & Other Stories / Sandaalit: Vagabond

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Voi taivas, olen ollut täältä (ja kaikista muista blogeista, omani mukaanlukien) iäisyyden poissa, mutta teikä se sillä välin on vain kaunistunut entisestään :-O Toi mekko on ihana ja sopii sulle kuin nenä päähän. Itse yritän viimeiseen asti kulkea mekoissa ja puseroissa, joissa on edes pienet hihat näitä treenaamattomia käsivarsia peittämään, mutta pakkohan sitä oli mm. viime kesän helteessä taipua. Oliskohan tänä kesänä aikaa viimein laihduttaa ja treenata? Viime kesä meni koiranpennun ehdoilla alusta loppuun.

Vastaa

Oi ihanaa, oot takaisin!! Juuri eilen sanoin poikaystävälle, että miten hassua on, että jotkut nimet tulevat tutuiksi ja että tuntuipa kivalta saada taas kommentti niin tutuksi tulleelta nimeltä :) Olipa siis iloinen ylläri! Ja nyt löysin tien takaisin myös sun blogiin :)

Kiitti, tämä mekko on ihan (uusia) lemppareita, vielä kun voisi käyttää täällä Suomessakin. Mutta oi ihanaa, koiranpentu! Koirakuumeisena täällä bongailen missä tahansa kävellessä koiria, joten kesä pennun ehdoilla kuulostaa mun korvaan varsin täydelliseltä ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.