Jos joku harmittaa, niin asukuvien vähyys. Nyt vielä kun valoa on jäljellä, ikuistaisi mielellään loppukesän asuja talteen, mutta minkäs teet, kuvausapu uupuu ja toisaalta, työkin on syönyt kiitettävästi energiaa ja pukeutumislinjakin vielä hakenut itseään. Olen hapuillut sadetakista farkkutakkiin ja tennareista korkkareihin. En oikein tiedä mihin nyt tekisi mieli pukeutua. Paitsi ruutupaitoihin, niitä voisin käyttää koko ajan! Mutta kiva on joitain viikkoja sitten hankittu denimpuserokin, tosin ei kaappini ensimmäinen.

Viikonloppuna juhlissa pyörähtäessäni yhdistin sen satiinimekkoon ja tennareihin. Hetken mielijohde. En tainnut olla ihan vaatteiden mietintätuulella, eikä juhlapukeutuminen houkutellut. Mutta asu tuntui kivalta, korottomuudesta huolimatta tunsin oloni siinä erittäin kotoisaksi. Kuvat tosin on napattu vaatimattomasti kännykällä kun kamera ei tälläkään kertaa ollut matkassa.

Mekko: Mango / Denimpaita: H&M / Tennarit: Superga / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hei, raahasin Barcelonasta asti, vaikka täältäkin saisi, samat Supergan tennarit Suomeen. Ja ensimmäinen asia minkä huomasin; nehän painaa tolkuttomasti. Hirmu kivan näköiset, mutta se paino. Oletko huomannut saman? Tuntuvat jalassa kamalilta möhkäleiltä.

Vastaa

Enpäs olekaan kiinnittänyt huomiota tuohon painoon, mutta toisaalta voi olla, että oma tennarikokemus on melko rajallinen, joten vertailukohtaa on vähän :D Mutta totta, ei nämä kyllä kenkien kevyimmästä päästä ole! Uudet tennarit ovat kyllä eksyneet jalkaan useasti, nytkin vielä valkoiset (mietin, kauanko säilyvät sellaisina) popot päällä :)

Vastaa

Ainakin kahtena viime syksynä nahkahameet ja nahkahousut on olleet in saa nähdä miten nyt:)

Vastaa

Totta, nahka on hyvin tyypillinen syysmateriaali, tuntuu, että vuodesta toiseen se kuuluu osana tämän kauden muotia :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.