Kuu vaihtui ja tuttuun tapaan aika kerätä yhteen, mitä kosmetiikkaa menneenä kuuna kuluikaan loppuun. Ei yllätyksiä, hiustuotteita, jokunen meikki ja voiteita, mutta osui yllätyskin, kuten vaikka mineraalivesisuihke.

hopeatuotteet 1

1. KC Professional Color Mask Platinum on erinomainen hopeatuote vaaleille hiuksille. Viilentää sävyä hienoisesti ja jättää hiukset aivan ihanan pehmeiksi ja hoidetun tuntuisiksi. Ehdottomasti jatkoon pääsevä tuote, eli tätä hankin lisää!

2. Biozell Hopea shampoo* on ollut käytössä jo kauan, mutta viime kuussa otin pitkästä aikaa uuden korvaavan merkkisen tuotteen, joka on ehkäpä jopa vielä pigmenttirikkaampi. Tämä Biozellin versio on silti oikein hyvä ja hinta-laatusuhteeltaan mainio, todennäköistä siis on, että palaan tämän pariin vielä myöhemmin.

3. Biozell Dry Shampoo*. En ole Biozellin kuivashampoon suurin ystävä, joskaan ei se sieltä huonoimmasta päästä ole. Kaiken kaikkiaan kohtuullinen ja paremman puutteessa kyllä kelpaa. Tässä minikoko madalsi käyttökynnystä, tuote kun kulki näppärästi laukussa mukana.

vichy eau thermale 1

4. Clinicare Rejuvenation Toner* oli miellyttävä kasvovesi, joka levitetään kasvoille pyörivin liikkein puhdistuksen jälkeen, eli ei välttämättä tarvitse vanulappua lainkaan. Erittäin riittoisa ja miellyttävä tuote. Plussaa anti-aging vaikutuksesta (tai lupauksesta)! ;)

5. Jurlique Herbal Recovery Night Cream* oli ihana. Todella miellyttävä, ihanan tuoksuinen ja selvästi hoitava, tykkäsin todella! Lisää kyseisestä yövoiteesta täällä.

6. Estelle & Thild Sweet Vanilla Blossom Body Butter*. Extelle&Thildin vartalovoit ovat hurmaavia!! Ihana koostumus ja huumavat tuoksut, niin tässäkin. Luonnonkosmetiikkaa ja mielettömän somat pakkaukset. Pidän, paljon!

7. Vichy Eau Thermale* vaikutti mielestäni pitkään turhakkeelta, iholle suihkutettava mineraalivesi, miksi? Alussa siis käytin lähinnä satunnaisesti, mutta sitten tapahtui jokin loksahdus ja tykästyin veteen. Se virkisti lämpimän kesäpäivän jälkeen tai rauhoitti muuten punoittavaa ihoa. Tai noh, ylipäätään freesasi kivasti milloin nyt vain sen tarpeessa olikaan. Tämän loputtua olinkin iloinen, että kaapista sattui löytymään toinen vastaava. En ehkä osaa enää olla ilman. Näin se mieli muuttuu!

8. La Roche-Posay Toleriane Dermo-Clenser* oli ihan ok tuote. Hyvin hellävarainen ja koostumukseltaan jossain geelin ja puhdistusmaidon välimaastossa, vaahtoamaton joka tapauksessa. Ei itsellä tehonnut meikin poistoon, mutta käytin aamuisin meikittömän ihon hellävaraiseen puhdistukseen, johon toimi hyvin.

9. Elizabeth Arden Flawless Future Eye gel* oli todella riittoisa silmänympärysvoide ja muutenkin kaikin puolin miellyttävä tuote. Ei suosikkini (tarvitsen enemmän turvotukseen sopivia), mutta ehdottomasti hyvä. Plussaa sievästä pakkauksesta ja kivasta hieman hohtavasta koostumuksesta!

mac studio fix 1

10. MAC Studio Fix Fluid kuuluu luottotuotteisiini, peittävä ja hyvin pysyvä meikkivoide. Kesäksi vaihdoin yhden tummempaan sävyyn, mikä oli hyvä veto. Oikeastaan luulen, että jatkan sillä vielä alkusyksyyn ja ehkä talvella sekoitan yhden vaaleamman kanssa. Joka tapauksessa, rasvaiselle ja sekaiholle oikein mainio meikkipohja!

11. Beautyblenderin meikkisienelle* olen niin ikään lämmennyt hitaasti. Ensin käytin harvakseltaa ja yhtäkkiä huomasin käyttäväni päivittäin. Nykyään sen käyttö on kausiluontoista, yhtäkkiä hurahdan ja käytän joka kerta meikkipohjaa levittäessä ja sitten taas laiskistun ja päädynkin sivelemään pohjan sormilla. Beautyblender kyllä selvästi tekee pohjasta kombona kevyemmän ja tasaisemman kuin sormilla levittäminen, mutta monesti jälkimmäinen ajaa nopeudellaan ohi. Jos en olisi niin laiska, käyttäisin meikkisientä nykyistä useammin.

12. Lumene kulmakynä, sävy 3 on kuulunut vakituotteisiini jo kauan. Vähän aikaa välissä käytin siveltimellä levitettävää kulmaväriä, mutta palasin taas kynään. Kolmossävy on kivan luonnollinen ja todella lähellä kulmieni omaa sävyä.

13. H&M luomiväri, sävy Fine China on ihana. Ehdottomasti tämän hetken suosikkiluomivärisävyni. Käytän lähes päivittäin arkisin ja olen tykästynyt sen valoa tuovaan ja luonnolliseen sävyyn. Lisäksi pigmenttiä on kivasti! Ah, ja hintakin, se on todella kohtuullinen!

treat collection1

14. Gillette Satin Care ihokarvanajogeeli. Ajauduin kesällä höyläyskierteeseen, josta yritän nyt pyristellä irti. Toki, ei höylän käytöstä kokonaan pääse eroon, sillä joillain alueilla se nyt vain on näppärämpi, mutta pääosin silti tykkään enemmän vahauksesta tai ammattilaisen tekemästä sokeroinnista. Mutta niin, mitäpä tästä tuotteesta sanoa.. Todella perustuote, joka ajaa asiansa ja vaikuttaa riittoisalta!

15. Veet Oriental Wax Lämmin vaha on ollut käytössäni jo vuosikausia. Erinomainen ihokarvojenpoistovaha ja kohtuuhintainen sekä helppokäyttöinen. Tykkään!

16. Treat Collection kynsilakanpoistoaine* on kaikin puolin ihana. Ehkä ihanin kynsilakanpoistoaine, mitä olen käyttänyt. Se on tehokas, mutta hellävarainen ja erittäin riittoisa. Ja niin, lisäksi se on pakattu todella kauniisti ja vailla perinteistä kynsilakan poistoaineen inhottavaa hajua. Oikeastaan siinä ei ole mitään muuta muttaa kuin hinta, kynsilakanpoistoaineeksi se on todella kallis. Niin kallis, etten todella tiedä, olenko valmis maksamaan useita kymppejä tuotteesta, jolle saman asian ajavan vastineen saa reilusti alle kympillä. Jos ylimääräistä on, niin miksi ei, mutta itse ehkä panostan kuitenkin mieluummin muihin tuotteisiin.

17. Alpaderm Spray Protection Solaire*. Mitä olisi kesä ilman loppuun kuluvaa aurinkovoidetta? Tällä kertaa se oli Alpadermin 30:n suojakertoimella varustettu spray, joka muuten on luonnonkosmetiikkaa. Miellyttävän tuntuinen tuote, joka oli helppo levittää ja imeytyi hyvin. Plussaa myös kivasta pakkauskoosta, joka kulki käsilaukussa hyvin mukana.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Biozellin hopeashampoo on kyllä hintaansa nähden tosi laadukas. Oma ehdoton suosikkini on kuitenkin Fudge, mutta jos edullista hakee niin sitten suosittelen Biozellia.

Vastaa

Oho, kommenttisi oli jostain syystä mennyt suoraan roskapostikansioon ja vasta nyt tajusin kurkata sinne! Onpas kumma :( Mutta hyvä, että sain poimittua ne taleteen :)

Enpäs olekaan kokeillut Fudgen hopeashampoota, joten kiitti vinkistä, täytyykin pitää mielessä!!

Vastaa

Minäkin olen ihastunut tuohon Color Maskiin nimenomaan Platinum-sävyssä. Käytän sitä yhdessä Cutrinin hopeashampoon kanssa, mikä on mielestäni hyvä kombo vaaleille hiuksille!

H&M:n kosmetiikkatuotteet ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan huippuja!

Vastaa

Cutrinin shampoot ovatkin tosi hyviä, niissä hinta-laatusuhde kohdillaan, samoin kuin tosiaan noissa H&M:n meikeissä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.