Terkut Algeriasta! Koska matkajuttuihin palailen vasta kotiuduttuani, on nyt hyvä hetki ottaa katsaus huhtikuussa loppuun kuluneisiin tuotteisiin. Kuukauden aikana kului loppuun melko paljon tuotteita, mutta osa oli sellaisia, jotka päätin vihdoin saada käytettyä loppuun kaappitilaa pois viemästä.

1 Boho Green Make up Terra Cotta -aurinkopuuteri*, sävy Terre de Corse nousi yhdeksi meikkisuosikikseni vähään aikaan. Niin hyvä, että heti ensikokeilusta jäi vakiokäyttöön ja kun tuote loppui, kävin heti ostamassa uuden Ruohonjuuresta. Ihana luonnollinen sävy, mutta kuitenkin riittävästi pigmenttiä. Loistava vaalealle iholle ja hinta-laatusuhde erinomainen. Plussaa järkevästä pakkauksesta, tosin pahvipakkaus alkoi vedellä viimeisiään jo aika varhaisessa vaiheessa kun kuljetin tuotetta käsilaukussa mukana. Kesti silti juuri ja juuri loppuun, mikä on toki tärkeintä. Eli mieluummin näin kuin turhaa muovia ympärillä.

2. Marc Jacobs Daisy EdT.* Otin missioksi alkaa käyttää kaapissa seisoneita hajuvesiä loppuun ja ensimmäisenä tartuin tähän. Pidän tuoksusta, se on raikas ja todella helppo. Keveä ja kukkainen olematta imelä. Helppo arkituoksu, mutta viime aikoina olen alkanut kaipaamaan vähän enemmän voimaa ja jopa mausteisuutta tuoksuun, joten on siinä ja siinä, onko tuoksu lopulta liian kepeä omaan makuun – ainakin tuoksun viipyily iholla saisi olla pidempi.

3. Ontic Minerals Pearl Highlihter (L01)* oli unohtunut laatikon pohjalle, mutta kun osui käsiin kun siivoilin meikkilaatikkoa ja päätin napata arkikäyttöön. Ontic Minerals on siis virolainen luonnonkosmetiikkabrändi, jolta löytyy mm. mainio mineraalimeikkipohja. Tämäkin oli tosi kiva, kaunis pehmeä ja vaaleaan ihoon sopiva sävy. Luonnollisesti hehkuva, muttei kiiltävä. Kiva tuote, mutta olen tosi laiska käyttämään highlightereita, joten sen pohjalta ei lopulta kuitenkaan tullut jäädäkseen.

4. Maybelline Lash Sensational Mascara* on kestänyt käytössä pitkään. Ripsipidennysten takia käytän ripsaria melko vähän ja myös valikoiden. Tässä olen pitänyt siitä, että harjaosa on muovinen ja pienikärkinen, mikä on todella hellävarainen pidennyksiä silmällä pitäen sekä tarkkaan jälkeen. Lisäksi miellyttävää on, että väri on syvän musta, eli tällä saa helposti lisättyä näyttävyyttä. Toki vertailukohtaa normiripsiin ei ole, mutta pidennysten kanssa toimi hyvin.

5. Lumene Kulmakynä, sävy Grey Brown on ihan suosikkini kulmakynistä. Juuri ennen reissua yritin etsiä kyseistä sävyä kaupasta, mutta oli harmillisesti loppu, joten täytyy suunnata ostoksille matkan jälkeen. Luonnollinen harmahtavan rusehtava sävy, joka sopii tosi hyvin omaan hiustensävyyn.

6. Love, Beauty and Planet Blooming Color Shampoo & Conditioner* oli ihana setti. Tykkäsin todella paljon! Shampoo oli hellävarainen, mutta puhdisti hyvin ja hoitoaineen teho oli riittävä omille karheille hiuksilleni. Hinta-laatusuhde todella kohdallaan ja muutenkin vegaaninen brändi sellainen, jonka pariin mielelläni palaan toistekin. Miinusta käytön kannalta hieman hankalasta pakkauksesta. Leveästä, mutta tylppä pullosta oli suht hankalaa saada loppuja aineita pois ja jo puolivälissä jouduin kääntää pakkaukset päälaelleen, että ainetta sai riittävästi puristettua ulos. Sisältö itsessään kuitenkin erinomaista!

7. Salt of the Earth Spray Natural Deodorant ostin mielenkiinnosta. Speksit kuulostivat niin hyville ja hinta oli edullinen, joten oli testattava. Tuote on vegaaninen ja ilmeisesti myös palkittu, ja osoittautui varsin kivaksi. Ei ihan päässyt samaan pitoasteeseen kuin käyttämäni normidödöt, mutta oli huimasti parempi kuin monet testaamani luonnonkosmetiikan dödö, jotka heikon pitonsa puolesta jäävät käyttämättä. Tämä siis tuli käytettyä loppuun, mikä kertoo jotain toimivuudesta. Uskalsin siis käyttää joinain arkipäivinä, mutten ihan niinä pisimpinä ja kiireisimpinä. Kokeilemisen arvoinen tuote kuitenkin!

8. Exuviance Skin Rise Bionic Tonicin* viimeisiä kasvovesilappuja säästelin, sillä en olisi halunnut tuotteen loppuvan. Superfreesaavat ja mukavasti viimeistelevät kasvovesilaput, jotka jättivät ihon ihanan hengittävän ja raikkaan tuntuiseksi. Miinusta siitä, että purkki ei ollut ihan täyteen pakattu, eli pakkaukseen olisi mahtunut enemmän lappuja mikä olisi ollut ihan jo muovin käytön kannalta suotavaa.

9. Organic Shop Body Desert Almond & Honey Milk Reviving Body Scrub ei ihan vakuuttanut. Tykkään monista Organic Shopin tuotteista, mutta tämä ei ollut paras omiin tarpeisiin. Säärissäni on melko paksu iho ja kaipaan kunnon kuorintatehoa, mutta tämän koostumus oli liian voidemainen ja kuorintateho tuntui kevyelle. Sopii siis sellaiselle, joka haluaa ennen kaikkea hoitavaa kevyttä kuorintatuotetta.

10. Skin Treat Clear&Pure Ezyme & AHA Peeling* on Kicksin omaa luonnonkosmetiikkasarjaa ja osoittautui miellyttäväksi kuorintatuotteeksi. Tehokkaampi kuin edellä mainittu Organic Shopin ja samalla mukavan raikas. Kuorinta-aineen tulisi antaa vaikuttaa pari minuuttia iholla ennen pois pesua, mutta on myönnettävä, että itse harvoin jaksoin odottaa ja käytin perinteisemmällä tavalla. Plussaa kauniista pakkauksesta ja herkullisen näköisestä aineesta, miinusta melko pienestä pakkauksesta, eli kului tosi nopeasti.

11. ACO Self Tanning Lotionia* olen käyttänyt ennenkin. Hyvä voidemainen väritön itseruskettava, joka sävyttää asteittain. Tällä saa siis luonnollisen lopputuloksen, ja siksi on ollut hyvä talvikäytössä tai purkkipäivetyksen ylläpitotuotteena. Plussaa sopivan ohuesta koostumuksesta, eli ei jää paksun tai nihkeän tuntuiseksi iholle. Voi siis hyvin käyttää yötä vasten.

12. Biozell Color Mask Color Remover* on supertehokas syväpuhdistava shampoo, joka lupaa poistaa myös värin colormaskien jämät. Käytän syväpuhdistavaa hoitoainetta säännöllisesti ja pidän tehokkaasti puhdistavista, joten tämä oli todella mieleen. Vaikutusta tehostaa jos antaa vaikuttaa hetken ennen poispesua. Vaatii tosin kunnon hoitoaineen käytön jälkeen, mutta sillä kombolla lopputulos on super!

13. Keune Blend Prep Spray* oli ihana! Tuo pitoa kampauksiin ja toimii samalla lämpösuojasuihkeena, eli oli ihan täydellinen tuote ennen muotoiluraudan käyttöä. Kevyt suihke, eli ei jätä hiuksia lähmäiseksi. Tykkään siitä, että muotoilutuotteesta löytyy lämpösuoja, mikä vähentää tarvittavien tuotteiden määrää. Plussaa tyylikkäästä pakkauksesta. Sellainen tuote, jonka pariin voisin mieluusti palata toistekin.

14. Satin Care Pure&Delicat Shave Gelistä on selvästi tullut vakkarituote ihan huomaamatta ja huomasin tämän loputtua miksi. Käyn silloin tällöin Clas Ohlsonilla ja näitä on sopivasti sijoitettu siellä kassan tuntumaan edullisena kahden pakkauksena, niinpä kun olen ostamassa muita juttuja, huomaan nämä kassalle jonottaessa ja ostan kotiin säästöön. Se siis selittää kaikessa yksinkertaisuudessaan, miksi päädyn juuri tähän. Mutta ei sillä, tuote toimii, on riittoisa sekä järkevän hintainen, mitkä ovat tämänkaltaisissa tuotteissa niitä ostopäätöksen kannalta tärkeimpiä tekijöitä.

15. Intensive Aqua Nutriactive Cristalli Liquidi* oli väritön hiusöljy, joka sopii erityisesti latvahoidoksi. Itse käytin tätä yhdistettynä voidemaiseen jätettävään hoitoaineeseen ja toimi niin hyvin. Kiva tuote, joka toi sileyttä ja kevyttä kiiltoa, mutta jätti hiukset ilmaviksi. Näppärän kokoinen pullo mukaan otettavaksi ja plussaa värittömyydestä.

16. Osis+ Refresh Dust Texture* kuului tuotteisiin, jotka seisoivat kohtuuttoman kauan kylppärissäni, mikä kertoo siitä, että jäi varsin keskitasoiseksi tuotteeksi – ei niin sopimaton, että olisi jäänyt käyttämättä, muttei kuitenkaan niin hyvä, että olisi tehnyt mieli käyttää usein. Kyseessä siis kuivashampoomainen tuote, joka toi samalla tekstuuria, eli jätti sormiin tuntuvaa rakennetta hiuksiin. Ei puhtaiden hiusten tuote, mutta toimi ihan kivasti sekä kampausten pohjana että seuraavana päivänä kun kaipasi freesausta ja kevyttä volyymia. Itseä vähän häiritsi pieni mähmäinen sormituntuma, mutta se taitaa olla aika tyypillistä vastaaville tekstuuria lisääville tuotteille, minkä takia en niitä aktiivisesti käytäkään.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Lumenen kulmakynä! Vastasit juuri kysymykseen, jota en ollut vielä edes esittänyt! Olen vannonut Sephoran vedenkestävän kulmakynän nimeen tosi pitkään, mutta en muistanut ostaa viime käynnillä lisää ja nyt olen ollut ihan helisemässä, kun mikään ei ole yhtä hyvä. Huonon laadunkin kanssa vielä pärjään jos sävy osuu, mutta se on tällä tämänhetkisellä, tuota, hiustilanteella vielä entistä maantieharmaatakin hankalampaa saada täsmäämään. :D Mutta totta tosiaan, Lumenellahan on loistelias harmaanruskea – etsin siis käsiini sellaisen!

Vastaa

Lumenen kulmakynä on kyllä loisto! Just reilu viikko sitten pyörin Emotionissa testaillen eri kulmakyniä, mutta mikään ei tuntunut sävyllisesti vastaavan tuota Lumenen harmaanruskeaa, niinpä oli pakko luovuttaa ja todeta, että ostan sen sitten kun satun paikkaan, josta löytyy hyllystä (oli siis tuolta loppuun myyty) :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.