Haavani ovat vielä yllättävän kipeitä ja liikkuminen hidasta. Tietenkin yritän, täytyyhän keho totuttaa takaisin liikkeisiin, mutta silti kovin pitkälle saati nopeasti en ole vielä onnistunut pääsemään, saati kipulääkkeittä. Käytännössä se siis tarkoittaa täysin somekelvotonta viikkoa. Olen syönyt jäätelöä suoraan purkista, maannut sängyssä likaisissa hiuksissa ja ensimmäisenä käteen sattuneissa oloasuissa, enkä todellakaan meikannut. Lienee siis hyvä hetki tarttua toiveaiheeseen ja kuvitukseen, jossa ei tarvitse esiintyä itse.

Olette toisinaan toivoneet ajantasaisia kosmetiikkapostauksia. Yleensä muistan ja jaksan kirjoittaa vasta loppuun kuluneista kosmetiikoista, mutta jotkut teistä ovat olleet kiinnostuneita siitä, mitä käytössäni on juuri nyt. Otetaan siis katsaus siihen, mitä yöpöydälläni seisoo tällä hetkellä.

Oikeasti siinä on vähän enemmän, tällä hetkellä kasa kipulääkkeitä, muutama kynsilakka, pari vesilasia ja muuta laiskana keskelle tai kesken jäänyttä. Eikä kaikki todellakaan ole ojennuksessa, joten asettelun verran näin vaivaa kuvaan varten.

Sängystä katsottuna käden ulottuvilla sijaitsee lähinnä yöihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita, sekä muutama täsmätuote. Sellaisia, mitä on tapana joko käyttää tarvittaessa tai muuten vain ennen nukkumaan menoa.

Vartalotuotteita löytyy sekä yöpöydältä että kylppäristä.

Yöpöydällä seisoo alle pari viikkoa sitten käyttöön otettu Comfort Zone Tanquillity Blend, jota käytän herkästi kuivuville säärilleni. Ajattelin, etten ehkä tarvitsisi öljymäistä vartalotuotetta näin kesällä, mutta etenkin näin sairastaessa keho tuntuu kaipaavaan ekstrakosteutta sisäisesti ja ulkoisesti, joten öljy tuli tarpeeseen. Tanquillity on myös sopivan kevyt ja hyvin imeytyvä, joten tulee varmasti käytettyä kesän kuluessa. Melko tuore on myös -417 Aromatic Body Butter, joka on mielettömän huumaavan tuoksuinen (ja söpösti hennon turkoosin värinen)! Aromaattinen ja mineraalirikas koostumus on ihanan täyteläinen ja olen kuullut, että sarjan vartalokuorinta olisi myös erityisen hyvä, mutta sitä en ole itse päässyt testaamaan vielä.

Täsmätuotteena jo pidempään käytössä on ollut Soley Graedir -hoitosalva, joka keväällä sijaitsi vielä työpöydälläni kuivien käsien hoitotuotteena, mutta kuljetin sen jonkin aikaa sitten kotiin yöpöydälle. Superkosteuttava ja hoitava tuote sopii tehokasta tehokosteutta ja hoitoa vaativille alueille, kuten ihottumiin, ihoärsytyksiin, palovammoihin ja hyönteisen pistoihin. Loistava kynsinauhoille ja karheille käsille. Tehokas tuote ja hyvin riittoisa, pieni purkki on ollut säännöllisessä käytössä talvesta asti. Islantilaisella luonnonkosmetiikkamerkki Soleylla on muutenkin ihania tuotteita, joten kannattaa tutustua jos vielä on tuntematon!

Kasvosuihkeet ovat itselle vielä melko uusi tuoteryhmä. Tavallaan ajatus on kiinnostava, mutta todella helposti unohdan käyttää kaikkea sellaista, joka ei ole suoraan yhteydessä aamu- tai iltapesurutiineihin tai muuten osu tuntuvaan tarpeeseen. Siitä syystä olenkin nostanut yöpöydälle näkyviin Olivia Klein Hydra Spray Tonerin ja KORA Organics Energizing Mistin, ja kieltämättä kun ovat näköetäisyydellä, niitä tulee myös käytettyä säännöllisesti.

Kleinin kosteuttava suihke on tuoksultaan neutraali ja tunnultaan selvästi kosteuttava sekä rauhoittava. Mainio pintakuivalle iholle ja erityisesti iltakäyttöön toimiva. Sopii kai käytettäväksi meikinkin päälle, mutta kosteuttavuutensa myötä itse suosin lähinnä puhtaalle iholle. Kiva, mutta ehkä silti vähän tylsä, joten suosikkini näistä kahdesta on KORA Organics Energizing Citrust Mist. Se on selvästi kevyempi ja hienojakoisemman tuntuinen. Sitruksinen tuoksu on mielettömän ihana, ja tuntuu jopa aromaattiselta sekä nimensä mukaisesti energisoivalta – aivan ihana tuote aamuisin tai lisävirtaa kaivatessa! Niin keveä koostumus, että käytän huoletta myös meikin päälle.

Avaamattomana pussissa sängyn vieressä testiin pääsyä odottaa vasta lanseerattu islantilaisen BioEffectin OSA Water Mist, jota odotan mielenkiinnolla. Rakastan BioEffectin seerumeita, joten mielenkiintoista nähdä, saako kosteussuihke aikaan samaa vau-fiilistä.

Illalla puhdistuksen jälkeen levitän kasvoille silmänympärysvoiteen (joka sijaitsee kylppärissä, sillä on myös aamukäytössä), seerumin ja viimeisenä yövoiteen. Seerumeista tällä hetkellä yökäytössä ovat Madara Pihlaja Drops Glow Booster ja Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum. Pihlaja-seerumi on ihanan tuoksuinen ja hyvin hoitava, jopa hieman öljyinen, siksi siis juuri yökäytössä. Toimii myös sekoitettuna voiteeseen, mutta yleensä käytän tuotteita mieluiten kerrostaen.

Vaikka Pihlaja Booster onkin ihana, suosikkini näistä kahdesta on silti Evolven seerumi. Olen ihastunut vähäeleisen tyylikkääseen pakkaukseen ja tietenkin myös sisin miellyttää. Tämä itse asiassa alkaa jo olla lopuillaan, joten todennäköisesti pian törmäätte tuotteeseen myös loppuneiden yhteenvedossa. Seerumi on geelimäinen, kosteuttava ja raikas, muttei lainkaan öljyinen. Imeytyy hyvin ja jättää mattaisen lopputuloksen, eli sopisi myös hyvin päiväkäyttöön. Rauhoittava, raikas ja kaikin puolin laadukas tuote!

Seerumin jälkeen levitän yövoiteen, ja nyt käytössä on Korres Castanea Arcadia Night Cream, joka on tarkoitettu aikuiselle iholle pitämään yllä kimmoisuutta ja ennaltaehkäisemään uurteita. Uurteiden ehkäisystä en osaa sanoa, mutta pidän voiteen koostumuksesta paljon. Täyteläinen, mutta ei raskas. Iho jää hengittäväksi ja kosteutetuksi, miellyttävän tuntuiseksi. Sopii hyvin sekaiholle, mutta uskaltaisin suositella myös kuivuuteen taipuvaiselle.

Kuvasta unohtui vielä silikoniseerumi, jota käytän kasvojeni kaatumisjäljelle. Myönnän tosin, etten muista levittää geelimäistä voidetta niin usein kuin pitäisi, mutta yritän parhaan mukaan pitää kiinni edes jotenkin säännöllisestä haavan hoidosta. Ja haavanhoitorutiineita nyt täytyisikin opetella, sillä uudet leikkausjäljet tulevat vaatimaan alkuun paljon tarkempaa hoitoa, jotta paraneminen jatkuu hyvänä. Haava kuulemma on paranemisprosessissa ensimmäisen vuoden ajan, joten sinä aikana niihin voi vielä yrittää vaikuttaa itse, ja mitä varhaisemmasta vaiheesta alkaen, sen parempi.

Kaikki kuvissa näkyvät  ja boldatulla merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.