Mikä ihana rauhallinen sunnuntaiaamu! Sain nukuttua poikkeuksellisen hyvin ja oli ihana herätä sisään puskevaan auringonvaloon. Keitin aamukahvin ja palasin sänkyyn, tänään ei ole mitään syytä kiirehtiä minnekään. Ulkoilua, siivoamista ja sen sellaista pientä aikataulutonta aktiviteettia, se olkoon tämän päivän sisältö. Tosin siinä ohessa pitäisi varata Prahan hotelli. Karlovy Varyn majoituksen bookkasin jo, se oli helpompaa hallitun hotellitarjonnan äärellä. Mutta Praha. Valinnan varaa on niin paljon, etten vain osaa tehdä päätöstä.

Aina kun luulen löytäneeni sen hinta-laatusuhteeltaan kiinnostavimman, tuleekin vastaan joku toinen ja ihan erilainen. En tiedä miten ikinä saan valintaa tehtyä. Tai toisaalta, asian voisi ajatella toisin päin, ei niin väliä minkä varaan jos hyvältä tuntuvia on useita. Mutta en tiedä, nyt jotenkin haluaisi sen erityisen hyvän. Taidan ladata vähän turhaa painetta pitkästä aikaa edessä koittavan loman puitteisiin. Ehkä juon kahvin rauhassa ja palaan tutkailemaan uudelleen noin kymmentä Hotels.comin välilehteä, joiden vertailua jatkaa.

Tämä asu oli eilen päällä, ja samalla päätyi myös ensimmäisten pikkukameralla otettujen asukuvien testikohteeksi. Vielä on hakemista, mutta kyllä se tästä. Ehkä reissulla jo onnistuu hapuilematta. Kävin katsomassa Elsan kanssa Taidehallissa olevan EGS – Writing my Diary -näyttelyn, joka oli kivan graafinen, voimakas ja matkailuviittauksilla varustettu. Kannattaa poiketa.

Neule: H&M / Hame: Tommy Hilfiger / Nilkkurit: Clarks / Parka: H&M /
Laukku: Liebeskind / Silmälasit: Gucci, Instru / Kello: Daniel Wellington
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Lettipäinen tyttö:)

Vastaa

:)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.