Huikkailen pikaista tervehdystä asukuvien muodossa, sillä päässäni on hillitön to do -lista (tiedä sitten kuinka järkevää on pitää sellaista yllä pään sisällä, eikä vaikka paperilla, josta voisi varmistaa, että onhan muistanut kaiken) reissun tiimoilta. Kolme viikkoa on jo sellainen aika, että pitää miettiä pakkausta kunnolla, puhumattakaan siitä, millaiseen kuntoon kodin jättää tai miten opastaa kotivahtia. Hyvällä mallilla onneksi jo olen, kiitos tämäniltaisen pyykkäyksen, vaatteiden korjailun (miksi ihmeessä toppien olkainten lyhennyksiä sun muita pikkupaikkailuja ei ole voinut hoitaa etukäteen silloin kun on ollut aikaa?), matkakokoisen kosmetiikkavalikoiman päivityksen sekä muiden lukuisten pienten juttujen. Toivotankin siis hyvää yötä ja palailen koneen ääreen huomenna ainakin brunssijutun kera. Sen enempää en lupaa, sillä saa nähdä kuinka pakkauspuuhat imaisevat ajan illalla ja hei, sitten ollaankin jo melkein Kroatiassa, huh!

kappahl raitapaita kappahl neule 10kappahl paita 11Neule: KappAhl / Hame: New Look / Laukku: by Malene Birger / Kengät: Buffalo / Pilkkusukkikset: Zara

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Todella kiva neule ja vyö tuo siihen heti ryhtiä mukavasti :)

Vastaa

Kiva kuulla! Neule oli kyllä niin kiva päälläkin, ihanan rento ja helppo :)

Vastaa

Taas niin magee asu että! Samoin kuin aiemman postauksenkin(Klassinen raitamekko). No, miten matkalla????? :)

Olen tässä myös mietiskellyt milloinkohan sitä sitten ottaisi Helsinkiretken ajankohtaiseksi, mutta palaillaan siihen sitten :)

Vastaa

Oi kiitos ihana!! :) Hih, just tässä raapustan loman ekaa postausta! Ihan hassua ajatella, että täällä sitä nyt ollaan ja että edessä on kolme mieletöntä viikoa, huh!

Ehdottakaa toki teille sopivaa ajankohtaa, meille pitäisi käydä aika joustavasti :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.