En yleensä yleensä viihdy kauaa toimettomana altaanreunalla tai rannalla, vaikka toki veden ja meren läheisyyttä rakastankin. Välillä on kuitenkin kiva tehdä poikkeus ja niinpä tämän sunnuntain pyhitimme rentoilulle. Olemme koko alkuloman olleet superaktiivisia ja huomenna jatkuu Maltaan tutustuminen Gozon ja Cominon kautta, joten ehkä nyt ihan hyvällä omalla tunnolla voi pysähtyä nauttimaan rauhasta ja ihanasta päivästä toiseen jatkuvasta auringonpaisteesta. Toki lepopäivään kannusti sekin, että Malta hiljenee näin sunnunaina muutenkin, kaupat ja suurin osa ravintoloista pitää ovensa kiinni, joten tämä jos mikä oli hyvä päivä ihan olla vaan.

hotel victoria malta 02hotel victoria malta 1hotel victoria malta 3hotel victoria malta 2

Luettuamme teidän lähettämiä reissuvinkkejä päädyimme lopulta varaamaan hotellin Sliemasta ja olemme todella tyytyväisiä sijaintiin. Sliema on kaunis ja rauhallinen ja täältä pääsee nopeasti moneen suuntaan. Vallettakin on vain pienen kävelyn ja viiden minuutin lauttamatkan päässä, eli todella helposti tavoitettavissa. Vaikka hotellimme ei ole rannalla, on sillä aivan ihana kattoterassi uima-altaineen ja ravintoloineen, sekä mielettömän upealla, joka suuntaan avautuvalla näkymällä!

hotel victoria malta 7hotel victoria poolhotel victoria malta 8

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Mistä noi ihanat biksut on? Ihanaa reissua! :)

Vastaa

Kiitos!! Nämä on Cubuksesta, tämän kevään/kesän malleja, joten jos hyvin käy, saattaa olla vielä myynnissä :)

Vastaa

Ihania kuvia, reissukuume nousee! Meillä on loma varattuna Barcelonaan heinäkuussa, en malttaisi odottaa. Malta oli meilläkin yhtenä vaihtoehtona mutta päädyttiin sitten hintojen vuoksi Barcelonaan, ja ajateltiin myös että kaupunki- ja rantaloman yhdistäminen sujuisi paremmin tuolla. :) Maltalle sitten seuraavalla kerralla… ;)

Vastaa

Oi, Barcelonassa yhdistyy kyllä harvinaisen loistavasti sekä kaupunki- että rantaloma!! Ihanaa matkaa, näin jo vähän etukäteen! :) Ja suosittleen ehdottomasti pitämään Maltan tulevaisuuden reissusuunnitelmia tehdessä mielessä, itse ainakin olen tykästynyt todella :)

Vastaa

Ah, mut voisi teleportata sinne nyt heti kiitos!! ;)

Vastaa

Hihi, tervetuloa :D

Vastaa

Todella mukava kuulla, että tykästyitte Sliemaan ja Maltaan muutenkin! Nämä kuvat eivät ainakaan vähennä kroonista Maltan-kaipuutani… Valitettavasti vaan maailmassa on niin monta muutakin kolkkaa koluttavana. Yksi elämä ei tunnu riittävän mihinkään. Mukavaa alkanutta kesää!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.