Sää Maltalla jatkuu täydellisenä. Syvän sininen taivas on koko päivän kestävä näky ja juuri oikea lämpötila ilahduttaa. On riittävän lämmin kesävaatteisiin ja aurinko kutittaa ihanasti ihoa, mutta se ei kuitenkaan ole niin korkea, että kuumuus veisi voimat ja iho helmeilisi lyhyenkin kävelykierroksen jäljiltä. Voin kuvitella, että kuukauden tai parin päästä tilanne on toinen, mutta nyt on juuri hyvä.

Olemme tänään kulkeneet upean Vallettan katuja ristiin rastiin ja viettäneet päivän Maltan pääkaupunkiin tutustuen. Upea pieni kaupunki, jota meri ympäröi kauniisti kolmelta suunnalta. Arkkitehtuuri saa edelleen huokailemaan ihastuksesta ja kaupunki tuntuu kumpuilevine katuineen varsin helposti lähestyttävältä.

valletta cafe 5

Sopiva levähdyspaikka ja aika päiväkahville oli Caffe Codinan luona, jota on luonnehdittu Maltan kuuluisimmaksi kahvilaksi, enkä yhtään ihmettele – terassi avautui laajana vehreällä aukiolla ja runsaat päivänvarjot tarjoavat tunnelmallista suojaa. Palvelukin oli loistavaa ja vaikka nimekkäänä kahvilana hinnoissa oli ylimääräistä, niin kotimaan hintoihin verrattuna silti kaiken kaikkiaan edullista.

valletta cafe 2

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kylläpä näyttää Maltakin ihanalta paikalta. Olin kuvitellut sen jotenkin ihan toisenlaiseksi, kun en ole niin perehtynyt paikkaan. Syytä ehkä olisi ja jälleen yksi paikka lisää, missä voisi käydä. Tai ainakin haaveilla käyvänsä :) Lista alkaa olla kyllä kohta ihan huolestuttavan pitkä.

Vastaa

Malta on kyllä todella ihana! Pikkuinen maa, josta löytyy vaikka mitä; kulttuuria ja historiaa, luontokohteita, loputonta rantaviivaa ja toki myös ostosmahdollisuuksia. Ja kaikki lähellä toisiaan, mutta kuitenkin riittävän etäällä, että voi valita missä ja miten lomansa viettää :) Ja tähän aikaan vuodesta turistimassat eivät vielä ole saapuneet, joten on mukavan leppoisaa eivätkä lämpötilatkaan ole tukalat. Suosittelen siis lämpimästi :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.