Autoreissu Bulgariaan ja Romaniaan häämöttää parin viikon päässä ja matkasuunnittelut ovat vauhdissa. Yritän kuitenkin olla keskittymättä liikaa tulevaan, jottei vain huomaamatta livu kesäviikot Suomessa ohitse. Kun palataan, onkin jo elokuu ja sehän on jo ihan melkein yhtä kuin syksy, hui.

Toivonkin, että säät suosisivat vielä vähän lisää, eikä nyt alkaisi (kuten pahasti siltä näyttää) sadejakso, ja ehtisin nauttia kunnolla kesätekemisestä täälläkin. Miehellä alkaa loma ensi viikolla, joten sitten viimeistään on haaveena suunnata Suomenlinnaan, syödä mansikoita kauppatorilla ja nauttia kotikaupungin kesästä. Huomenna suuntaan äitini kanssa kesäretkelle Tampereelle, joten vaikka sadetta on lupailtu, toivotaan, ettei sentään koko päivää sataisi, sillä luvassa paljon kävelemistä, kahvittelua ja kaupunkimaisemia.

delsey 7

Tämä kuvissakin näkyvä matkalaukku asuineen oli Maltalla mukana. Vaaleanharmaa blogin kautta saatu Delsey Vavin on ensimmäinen kovapintainen matkalaukkuni ja samalla myös kevyin koskaan omistamani. Saadessani Vavinin ensimmäisen kerran käsiini sen paino, tai siis painottomuus, todella hämmensi – mielettömän kevyt! Ajattelin, että kerrankin saan tuoda matkatuliaisia huolella kiitos jo valmiiksi kevyen laukun. Vielä kun korotettiin paluulennot bisnekseen ja siten tuplattiin matkatavaramahdollisuudet, täytin laukkua takaisin suunnatessa hyvin rennolla kädellä. Mutta mitä vielä, matkatavarat jäivät kokonaisuudessaan reippaasti alle perusluokan painorajojen, enkä ihan ymmärrä miten niin pääsi käymään – yleensä tämän tyyppisillä reissuilla sentään hivotaan sallittuja lukuja. Laukku lähtee mukaan varmasti siis myös tulevalle lomalle!

delsey 2delsey 5Laukku: Nicoli / Neule: H&M / Sandaalit: Nome / Aurinkolasit: D&G

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.