Jos leopardikuosiset housut olivat miehen mielestä liian löysät, niin voinette kuvitella ilmeen kun reissulla kysäisin mielipidettä näistä (siihen ei todella jäänyt paljoa tulkinnanvaraa). Nyrpistelyistä huolimatta kiikutin satiiniset housut kassalle ja tänään sujahdin niihin töihin lähtiessä, ja miten ihanat kesähousut nämä ovatkaan! Ilmavuus ja silkkisen tuntuinen pinta tekevät alaosasta kevyen ja miellyttävän päällä, ja lahkeen hento hulmuavuus ihastuttaa erityisesti kävellessä. Sanoi mies mitä tahansa, minä tykkään!

keltainen toppi 30keltainen toppi 29keltainen toppi 1keltainen toppi 32keltainen toppi 26

Toppi: Zara / Housut: Sfera, Espanja / Laukku: DKNY / Kengät: Mango, Sevilla / Leveä rannekoru: pienestä putiikista Mostarista / Ohut rannekoru: Swarovski, Innsbruck

Housujen myyränruskea sävy on niitä värejä, jotka eivät yhtään sovi lähelle kasvojani vaan väri tuntuu imevän ihostani kaiken valon, mutta näin alaosassa se toimii oikein hyvin, erityisesti yhdistettynä kirkkaaseen yläosaan.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihanat housut, jotka sopivat sinulle loistavasti! Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi, sillä inspiroivia kuviasi on todella kiva katsella :). Ihailen aina muiden tyyliä, ja ihmettelen mistä se kaikki inspiraatio ja ”silmä” erilaisten combojen yhdistelemiseen kumpuaa.. Itselläni tuntuu, että aina kun olen shoppailemassa, niin mukaan tarttuu vain niitä niin tavallisia ja tylsiä, mutta turvallisia asuja/asusteita, joita sitten käytän AINA. Mieleni tekisi mennä hieman omalta mukavuusalueelta pois, ja kokeillä jotain aivan erilaista mihin olen normaalisti tottunut. Mutta uskallus puuttuu :). Ehkä se pitäisikin aloittaa pienin askelin, yhdellä vaatekappaleella, jonka sitten yhdistäisi aluksi niihin tuttuihin ja turvallisiin osasiin..

Ajatus hieman karkasi sivuraiteille, mutta siis pidän tyylistäsi todella paljon, ja salaa toivonkin, että itselläni olisi edes hippunen samanlaista tyylisilmää ja eritoten sitä uskallusta pukeutua noin näyttävästi :). Mukavaa loppukesää sinulle!

Vastaa

Kiitos ihanasta kommentistasi ja sanoistasi! :)

Ymmärrän tosi hyvin mitä tarkoitat, sillä itsellä on tuo ihan sama juttu meikkien suhteen. Ihailen muilla erilaisia meikkejä ja tahtoisin kovasti leikitellä värien kanssa ja kokeilla erilaisia meikkityylejä, mutta jotenkin rohkeus ja osaaminen puuttuu (vaikka sekin lähtee ihan vain kokeilusta, eli siinä mielessä osaamisen puute on lähinnä selitys itselle :)) ja siten tyydyn aina niihin samoihin ruskeanharmaisiin luomiväreihin ja tuttuihin merkkeihin :)

Olen yrittänyt laajentaa meikkaustani ihan tietoisesti ostamalla erilaisia huulipunia, ja alussa värikkäämmät tuntuivat vierailta ja peilikuva hätkähdytti, mutta pikkuhiljaa niihin tottui. Eli kai sitä vain pitäisi kokeilla ja käyttää, vaikka alussa tuntuisikin oudolta, kunnes lopulta tottuu ja toisaalta, jos ei totu, niin ainakin oppii mikä ei sitten ole oma juttu :) Mutta niin, tiedän, ei se niin helppoa ole, vaikka ajatuksen tasolla hyvältä idealta kuulostaakin ;)

Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle ja toivotaan, että aurinkoisia päiviä riittää vielä yllinkyllin loppukesään!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.