Olen jo pariin otteeseen innostunut pistämään paidan solmuun. Puseron työntäminen hameen sisään on tuntunut hetkittäin liian jäykältä, etenkin näin rentona kesäkautena, niinpä olen ravistellut tottumustani vääntämällä paidan helman solmun ja jättämällä sen suosiolla hameen päälle. Kivaa vaihtelua ja toimii mielestäni erityisesti kun sisemmässä nappilistassa on kontrastiväritys, kuten tässä muutenkin herkullisenvärisessä kauluspaidassani, sekä alaosassa korkea vyötärö. Olen tosin samankaltaisen solmun tehnyt neuletakkiinkin, napattuani sellaisen puseron päälle, mutta siitä versiosta kuvamateriaalia myöhemmin! :)

liila kauluspaita 4liila kauluspaita 1liila kauluspaita 23Pusero: Charles Tyrwhitt / Hame: Zara / Kaulakoru: Lindex / Kengät: Buffalo

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Olen jo pitkään lukenut blogiasi, mutta en kuolemaksenikaan muista, oletko sattumoisin käynyt Kööpenhaminassa. Etsiskelen nimittäin vinkkejä viikonlopun reissulle.

Vastaa

En ole käynyt, vielä, mutta se on yksi niistä kohteista, joihin kovasti haluaisin pidennetyn viikonloppureissun tehdä! Toivottavasti lähitulevaisuudessa tarjoutuu minullekin mahdollisuus! :)

Vastaa

Ompas kivannäköinen kun tuolta nappivanasta pilkistää turkoosia! :)

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät! :) Mustakin se tuo paitaan ja kokonaisuuteen ripauksen raikkautta ja leikkisyyttä :)

Vastaa

Ihana asu! Mäkin tykkään tuosta turkoosista yksityiskohdasta!

Vastaa

Oi, kiitti! Kiva kuulla, että yksityskohta kolahti sinuunkin :)

Vastaa

Oi mikä totaalisen upea kokonaisuus! Pelkkä pusero ja mekko tuskin olisivat saaneet suustani tulemaan huokausta, mutta nuo asusteet siinä ypärillä tekivät siitä aivan mieleiseni. Wau!

Vastaa

Oi ihana, kiitos! Asusteilla saa kyllä ihmeitä aikaan ja asun luonnetta muutettua tilanteesta toiseen. Ylistys siis asusteille :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.