Syysmuodissa on aina oma häkellyttävä vetovoimansa, minkään toisen kauden muoti ei koskaan tunnu kolahtavan samalla voimalla kuin syysjuttujen ilmestyminen kauppoihin. Toki, liian aikaisin on liian aikaisin, enkä hakeudu syysjuttujen pariin vielä kesäkuumalla, mutta näin loppukeän mainingeissa on jo ihana uppoutua syysvärien ja materiaalien maailmaan. Tänäkin syksynä syystarjonta on täynnä kiinnostavaa, ja esimakua tulevaan sain H&M:n showroomilla viime perjantaina vieraillessani.

Toki kaikki ei koskaan iske, ja tällä kertaa suhtauduin varauksella pörröisiin turkisvaatteisiin. En sano ei koskaan, mutta lopputuloksessa pitäisi olla jotain erityistä, jäljen laadukasta ja mallin paksuudesta huolimatta siro, että voisin kuvitella (teko)turkista suurina pintoina päälleni laittavan. Muutenkin materiaalit olivat uudesssa syysmallistossa pääosassa, vaatteissa näkyi iki-ihana nahka ja vastakohtana huumaavan keveät ja ilmavat materiaalit. Tehosteena paljetit ja kokonaisuutta kruunasi selkeä väripaletti.

hm syksy 2013 2 hm syksy 2013 3hm syksy 2013 1hm syksy 2013 11

Erityisen iloinen olin nähdessäni paksuja syysvärejä tasapainottamassa nuden, joka on erityisen kaunis laskeutuvissa ja ylellisen oloisissa materiaaleissa. Hyvältä se näyttää mustan parina, mutta toimii raikastamaan myös montaa muutakin syysväriä. Ei siis ole epäilystäkään, että nudesävyt kiikkuvat syyshankintalistani kärkipäässä! Väri on myös siitä oiva, että se käy mainiosti läpi vuoden; näyttää hyvältä päivettyneellä iholla siinä missä henkii hempeyttä sydäntalven asuissa.

hm syksy 2013 6hm syksy 2013 12 hm syksy 2013 7hm syksy 2013 5

En yleensä pahemmin pysähdy lastenvaatteiden äärelle, mutta nyt en voinut olla jäämättä hypistelemään somaa koiralaukkua ja kauniita tumamsävyisiä palasia lastenmallistosta. Lastenvaatteissa olen viehättynyt pariisilaishenkiseen pikkuvanhaan pukeutumiseen, ja jos itsellä olisi pieni ihminen puettavana, epäilisin eksyväni klassisten (ja epäilemättä epäkäytännöllisten) minivaatteiden äärelle. Raitamekkoon voisin itsekin pukeutua, jos olisi suuremmassa mittakaavassa tarjolla.;)

Muita syysmalliston herkkupaloja olivat massiiviset korut, mikä sopii hyvin minulle, näyttäviin koruihin hurahtaneelle, sekä klassiset asusteet. Kengissä näkyi yllättävän paljon nahkaa ja korot jatkoivat tuttua paksumpaa linjaansa. Naiselliset pitkät nahkakäsineet löytyy omasta kaapista, mutta talvisaappaat on tänä vuonna hankittava, ja mielellään syysmallistoihin sopivaan tapaan leveäkorkoisena. Niin, ja viininpunaista, sille on vielä tilaa vaatekaapissani!

hm syksy 2013 10 hm syksy 2013 4hm syksy 2013 9

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Hei oliko noissa ensimmäisen kuvan ihanissa nyörinilkkureissa millainen korko? Älä vain sano, että kiilakorko! Pitää olla silmä kovana kyttäämässä H&M:n sivuja josko nuo sinne ilmestyisivät ja olisivat muutoinkin miellyttävän oloiset!

Vastaa

Oi apua, hyvä kysymys! Nyt en kyllä yhtään muista, mutta mallistossa ei tuntunut olevan (enää) kiilakorkoja, joten sen perusteella veikkaisin, että näissäkin olisi ihan perinteiset korot…mutten lupaa ;)

Vastaa

Mä en osaa kantaa kauhean isoja koruja. Työkamun kanssa just päiviteltiin reissulla Oxford Streetin TopShopin valikoimaa. Kaveri sanoi että jos hän käyttäis noita, niin joko loukkais hän ite tai sitten joku muu. Tismalleen meitsin fiilis.

Vastaa

Haha, ihana :) Itse taas huomaan lipuvani koko ajan suurempiin ja suurempiin koruihin, mielenkiinnolla odotan, että missä tulee raja vastaan ;)

Vastaa

Hih, tästä siun kommentistasi tuli mieleen eräs postaus, jonka luin vähän aikaa sitten Akaasian alta-blogissa. Ja jossa eräässä kuvassa vilahti tosi isoja koruja… käy kurkkaamassa! http://akaasianalta.blogspot.fi/2013/08/naisasiaa.html

Muutenkin tosi ihana blogi, suosittelen! :) Muistelen siun joskus kirjoittaneen haluavasi matkustaa Afrikkaan. :)

Niin, ja se miksi rupesin tätä kommenttia alun perin kirjoittamaan… Syysjutut on ihania, piti sanomani. :)

Vastaa

Ooh, upeita! Noissa koruissa (ja kuvissa) on kyllä jotain häkellyttävän kaunista ja inspiroivaa! Voih, noihin maisemiin on kyllä joku kerta päästävä… Ja iso kiitos blogivinkistä, kutkuttaa jo päästä kurkkimaan muitakin postauksia – näyttää hyvältä! :)

Vastaa

tuo viimeinen kultainen kaulakoru on hieman Kalevala-koru henkinen. Varmasti sen voi yhdistää todella monenlaiseen makuun.

Vastaa

Ihan totta! :) Kaikesta koukeroisuudestaan huolimatta se tuntuu tosi ajattomalta, ja just kuten sanoit, henkii kyllä samoja tunnelmia Kalevala-korujen kanssa (joihin itse olen alkanut vuosi vuodelta enemmän lämpimään, vaikka vielä kymmenen vuotta sitten olin täysin vakuuttunut, etteivät ole minua varten;))!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.