Flown festariasu oli yhdistelmä uutta, vanhaa ja tuunattua.

Uutta, tavallaan, oli tietenkin raitapaita, joka on vaatekaappini tuoreimpia tulokkaita. Vastaavasti kaappini vanhimpiin vaatteisiin kuuluu farkkutakki, joka on ties kuinka paljon aikaa, joskaan ei käyttöä nähnyt.

Se on siis kulkenut vuosikaudet mukana, helposti ainakin kymmenen vuotta, mahdollisesti jopa pidempään. Joutuen monet kerrat kirppispinoon, mutta aina jokin syy on saanut noukkimaan sen takaisin. Ehkä ihan hyvä, sillä nyt viimein se on löytänyt tiensä käyttöön ja ollut festarien jälkeen päällä niinä päivinä kun sadetakki ei ole ollut se ykkösvaruste. Vuosikaudet hutihankinnaksi ajateltu ei siis lopulta ollutkaan sitä, poikkeuksellista!

Tuunattua taas on nahkahame. Liian isona ja matalavyötäröisenä se ei vain tuntunut omalta. Kavennus ei tullut mieleenkään, en ymmärrä miksi, kunnes sattumalta päädyin kysäisemään äidiltä onnistuisiko sen muokkaaminen teoriassa. Ja onnistuihan se ihan käytännössä. Vyötärön kavennus teki tehtävänsä ja yhtäkkiä se onkin täydellinen!

Niin, ja tennarit.

Mitäs niistä sanotte? Oikeasti olisin halunnut yhdistää asuun valkoiset tennarit, vaikka ne Supergat, mutta koska niitä ei vielä kaapistani löydy, jouduin tyytymään siihen, mitä on.

Iskeekö vähän erilainen look?

T-paita: Marimekko / Farkkutakki: Vero Moda / Nahkahame: Cristelle&Co / Tennarit: Marc / Silmälasit: Cheap Monday, Specssavers (saatu blogin kautta)
Kuvat: Saara / Rööperin Rouva
Kuvat otettu Huawei P8 puhelimella

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Siis HUH mitä kuvia ja mikä mimmi!

Vastaa

Oii, kiitti <3

Vastaa

Siis vitsit näistä kuvista tuli mageita!! Oot NIIIN hot! :)

Vastaa

Ihana sinä <3 Kiitti!

Vastaa

Itselläni huomio kiinnittyy nahkahameeseen aika tyylikäs vau :) Nahka toimii aina:)

Vastaa

Kiva kuulla! Mä tykkään kanssa hyvin istuvista nahkahameista (housut ja muut kanssa) tosi paljon :)

Vastaa

Oii kun tykkään!!!!

Vastaa

Jeee <3

Vastaa

Just hyvä! Takki on täydellinen. Takki, paita, se uus pipo, ehkä vielä midimpi hame ja tosiaan valkoiset tennarit. Ja paksut sukkikset, avot!

Vastaa

Jee, kiva! Totta, mä jo maalailin mielessäni vähän vastaavaa komboa pikkaisen pidemmällä skater-mallisemmalla hameella, paksuilla sukkiksilla ja tukevilla nilkkureilla. Jotain iloa siitä, että tulee syksy, pukeutuminen on kivempaa silloin :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.