Jos muutaman päivän vietin ihan vain haahuillen, niin tänään oli pakko palata herätyskellon ja aikataulujen äärelle. Toisaalta hyvien asioiden takia. Ensin aamusta Helsinki Fashion Weekin starttiin ja nyt kiireellä tavaroita laukkuun heitellen ja ihan juuri lähtö mökkeilemään. Sattuipa sopivasti mielettömän ihanat ilmat, joten ehkä nyt vihdoin tulee kunnolla nautittua kesästä ja tavoitettua lomaolo. Laukkuun on heitetty kesävaatteita, joita vihdoin aion käyttää ihan kunnolla, lomalukemista ja aurinkovoidetta. Just hyvä!

Tämä asu on muistutus toimistoarjesta, jossa tätä kuvan kietaisumekkoa tuli kesän kynnyksellä käytettyä jonkin verran. Ylipäätään (kuten tiedätte) rakastan kietaisumekkoja! Ne ovat sekä helppoja ja mukavia että imartelevia. Jos siis pitäisi valita (onneksi ei) yksi asu, johon pukeutuisin tästä eteenpäin aina, olisi valinta epäilemättä jokin kietaisumekko.

Kietaisumekko: Mango / Sandaalit: & Other Stories / Laukku: Coach
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Loistokiva mekko! Katselin itse just tuollaista polka dot -kuosia sillä silmällä, kun etsittiin tyttärelle mekkokangasta – kietaisumekkoa varten, kuinka ollakaan! Tytär, joka on äitiänsä astetta kätsympi, aikoo napata kaavat kaverinsa Rouje-mekosta ja värkätä itsellensä saman mallin eri kuosilla. Kamu oli pessyt omansa hieman huolettomasti liian kuumassa ja se oli kutistunut niin, että sauma ratkesi, kun yritti sitä jälleen yllensä, nyt se on tyttärelle sopivaa kokoa :-D

Vastaa

Polka dot -kuosi on kyllä niin ajaton, että se toimii aina ja tilanteeseen kuin tilanteeseen! Mutta oh, todella kätevää!! Mä olen kanssa joskus jaksanut tuunata vaatteita, mutta kaikessa arkikiireessä se on vain jäänyt. Ekaa kertaa todella pitkään aikaan eilen kirpparilla tajusin miettiväni yhden vaatteen kohdalla, että pitäisikö ostaa tuunattavaksi (no en ostanut, mutta jo ajatus oli enemmän kuin aikoihin). Ihan loistoa siis, että tuunaamalla tuli just sopiva!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.