Näin miehen vikalla lomaviikolla olemme yrittäneet haalia päiviin kivaa kesätekemistä, eli juuri niitä asioita, joita talvisin kaipaa, mutta silti kuitenkaan joka kesä ei ehdi tehdä. Niinpä tänä aamuna arvoimme suuntaammeko Suomenlinnaan, Korkeasaareen, Seurasaareen vai Linnanmäelle, ja päädyimme viimeiseen. Lintsi on tainnut jäädä välistä ainakin viimeisenä parina vuotena, joten jo oli aikakin! Nautimme alkuillan rennosta tunnelmasta, ahmimme vohvelia ja jäätelöä sekä ihmettelimme vääntyileviä vempaimia. Huvitti, että lapsena täydellinen huvipuistopäivä tarkoitti pyöritystä joka suuntaan yhä uudelleen ja uudelleen, nykyään taas täydellinen lintsipäivä on yhtä kuin käsi kädessä alueella haahuilua ja popcornin tuoksuisesta ympäristöstä nauttimista.

maailmanpyora 1-3

Ajattelimme suunnata sekä vuoristorataan että maailmanpyörään, mutta havahduttuamme lippujen hintoihin, tuntuikin nopeasti siltä, että yksi laite riittää mainiosti. Valitsimme maailmanpyörän (vai Helsinki-pyöräkö se on?), bongailimme kotikulmia ja ihailimme kaunista maisemaa (sen surkean kahden kierroksen ajan vaikkei jonoakaan ollut lainkaan, Katajanokalla sijaitseva Finnair Sky Wheel sentään meni monta kertaa ympäri). Ei ihan 16 euron arvoinen ajelu, mutta tulipahan kartutettua talven kesämuistokassaa!

Ennen lähtöä koukkasimme vielä ainoina uskaliaina 4D -teatterin kautta kurkkaamassa hain hyökkäys -lyhytelokuvan, josta oletettavasti näen painajaisia ensi yönä. Lopuksi illallinen mainiossa Weeruskassa ennen suuntaamista kotiin. Mitäköhän huomiselle keksimme?

linnanmaki-3 weeruska-3

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Olen itse yrittänyt houkutella miestäni Särkänniemeen, koska viimeisin huvipuistoreissu on ollut muistaakseni 2009. Ei sitä enää aikuisiällä enää jaksa laitteisiin mennä, mutta olisi kiva mennä fiilistelemään :). Siis maksoiko 16€, että pääsi käymään yhdessä laitteessa?! Kyllä on tyyristä.

Ihana banneri muuten :)

Vastaa

Oi, Särkänniemeen haluaisin kanssa! Siitä onkin todella ikuisuus kun olen siellä viimeksi käynyt! :) Lintsillä laitelippu oli 8 euroa, eli kahdelta sen 16 e. Tuntui hassulta ajatella, että käymällä kahdessa laitteessa maksettaisiin yhteensä 32 e. Heh, olisi pitänyt valita joku pitkäkestoisempi laite, niin olisi saanut rahoille enemmän vastinetta :D

Vastaa

Aivan ihana uusi banneri!

Vastaa

Oi, ihana että pidät! :)

Vastaa

Näin sinut Lintsillä ollessani siellä jälkikasvuni kanssa ja maksaessani itseni kipeäksi (hävyttömät hinnat!), mutta en uskaltanut tulla moikkamaan (joo, just niin hölmön ujo olen). Olet vielä kauniimpi luonnossa! Mukavaa loppukesää :)

Vastaa

Oi, eikä!! Olipa hauska sattuma! Hih, ihana olet, mä luulen, että vaikka olisinkin ollut todella otettu jos olisit nykäissyt hihasta, niin ulospäin olisin ollut varmasti ihan superujo myöskin :D Kiitos kauniista sanoistasi ja aivan ihanaa kesän jatkoa myös sinulle!!

Vastaa

Musta on tullut kauhea nössö huvipuistoissa! :D Ennen menin laitteeseen kun laitteeseen, mutta nyt esimerkiksi jo pelkät karusellit on ihan nou-nou, kun tuntuu, että maailma pyörisi ympyrää pitkään vielä karusellista poistumisenkin jälkeen.. :D

Vastaa

Haha, mulla on ihan sama juttu!! :D Vitsit, sitä tuntee hetkittäin itsensä nii-in vanhaksi :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.