Meillä on puhuttu jäätelökoneesta varmaan jo vuoden verran ja tänä kuumana kesänä puhe on sen kuin kiihtynyt. Olemme haaveilleet omasta pienestä jäätelötehtaasta, jossa rakentelemme eri makuja ja tietenkin se tärkein, eli syömme ne! Olemme kuitenkin arkailleet ja pohtineet kannattaako jäätelökone, onko se vain hetken hupia ja osoittautuuko väkertäminen turhan vaivalloiseksi? Niinpä hankinta on antanut odottaa itseään, mutta ihan yllättäen konkretisoitui pari päivää sitten kun kaikkea hulvatonta myyvä verkkokauppa AlphaGeek lähetti meille blogin kautta OBH Nordican jäätelökoneen, ja mehän menimme ihan pähkinöiksi!

jaatelokone 3-1

Oli älyttömän vaikea päättää mistä mausta lähdemme liikkeelle, valitsemmeko sorbetin vai jäätelön ja kokeilemmeko heti jotain hullua vai teemmekö tavallista. Ajattelimme, että ehkä helppo perusresepti on paras tapa lähteä liikkeelle, niinpä valkkasimme vaniljan. Vanilja on itse asiassa yksi lempimauistani, niinpä en säästellyt vaniljatangon kanssa ja lopputulos oli huumaavan vaniljainen, aivan ihana, sellainen kunnon kermainen vaniljajäätelö. Olin ällikällä lyöty, en oikeasti tajunnut että pikkuisella jäätelökoneellamme saa näin maistuvan lopputuloksen, tai sitten tämä kaikki oli vain jotain aloittelijan tuuria, hehee. Nyt pää raksuttaa kaikkia makukomboja, mitä voisi lähteä kokeilemaan! Tästä eteenpäin meillä siis syödään vain jäätelöä!

Hyvänä muistutuksena itselle toimii seuraava kuva. Kun jäätelö on kupissa, ei ehkä kannata alkaa miettimään valaistusta, kameran asetuksia ja vaihtamaan objektiiveja tai saa syödä pehmistä.

jaatelokone 5-1

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.