Uusi sininen takkini on aika ihana, olen viihtynyt siinä kuluneina päivinä hyvin. Samoin olen kumman usein viime aikoina kuronut hiukset leteille, mikä on tyypillisesti melko harvinaista itselle. Yleensä hiukseni vain ovat auki ja laittamattomat.

En tiedä johtuuko kiinni pitäminen pienimuotoisesta hiuskriisistäni. Hiukset ovat kasvaneet valtoimenaan eikä niille ole tehty pitkään aikaan mitään. Yhtäkkiä hiukseni näyttävätkin tummemmilta kuin olen ajatellut ja toisina hetkinä pidän siitä, mietin, pitäisikö loputkin vaaleat värjätä lähelle omaa.

Toisena hetkenä taas tuttu vaalea vetää puoleensa ja pohdin, että josko muutama raita lähelle kasvoja, ihan vain tuomaan valoa. Sitten lopulta en tee kuitenkaan mitään, mutta peiliin katsoessa tuntuu jotenkin hassulle. Pituus on ihana, mutta ehkäpä väri, pohjalta jo erinomaisesti esiin kasvanut oma väri, vaatii vielä totuttelua. Tai sitten se on vain kesä ja lisääntynyt valo, joka saa tarkastelemaan hiuksiakin asteen verran kriittisemmin. Joka tapauksessa en tiedä mitä niiltä haluaisin, joten joko teen jonkin ex tempore ratkaisun tai sitten en mitään, saa nähdä.

Mekko: Reserved / Kello: Daniel Wellington / Puukengät: Ivana Helsinki / Takki: Makia / Laukku: Massimo Dutti
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.