Ei, nyt en puhu rintsikoista ja alushousuista, vaan sitä seuraavasta kerroksesta, trikoopaidoista,  alusmekoista ja sen sellaisesta. Tässä tapauksessa aivan erityisesti topeista. Neutraalin värinen perustoppi on yksi eniten käyttämistäni vaatteista, niinpä ei ole samantekevää, millainen toppi on kyseessä. Jos siis vielä etsit sitä täydellistä, kannattaa aivan ehdottomasti tutustua ABOUT-merkkiin, liettualaiseen alusvaatteisiin erikoistuneeseen brändiin.

Ostin ensimmäisen ABOUT-toppini talvella ja eikä se jäänyt viimeiseksi. Ohutsaumainen, superpehmeä ja laadukas toppi tuntuu ihanalta iholla ja sopii kaiken alle. Suosikkini on kapeaolkaiminen klassikkomalli, joka kovasta käytöstä huolimatta vain säilyttää muotonsa ja istuu täydellisesti. Ihan jotain muuta kuin tusinaketjuliikkeiden verrokit.

Toki hintakin on korkeampi, mutta huomioiden laadun ja käyttöiän, se maksaa itsensä nopeasti takaisin. Esimerkiksi tämä spagettiolkaintoppi löytyy TRE -myymälästä 27 eurolla (myös verkkokaupassa), eli ei kuitenkaan kohtuuttomasti. Omalla kohdalla kävi niin, että ensimmäisen ABOUTin topin ostettua muita vastaavia ei ole edes tehnyt mieli kokeilla ja vaatekaapin henkkamaukan vastineet odottelevat lähinnä loppuun kulumista ja sitä kautta luontaista poistumaa. Sitten pitäydyn vain näissä, mitä klassikkomallisiin alustoppeihin tulee. Ihanaa kun löytää jotain, joka on just eikä melkein.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Minulla on juurikin ongelma löytää sopivia aluspaitoja. Haluaisin sellaisen, jossa on pienet hihat, melko laaja kaula-aukko myös takana (ei toki mikään koko selän paljastava). Tuohon takaosaan se sopivan löytäminen viimeistään yleensä kilpistyy; ärsyttävää. Suurta plussaa olisi myös, jos paidan voisi pestä 60 asteessa. Vaikka en hikoilekaan voimakkaasti, olen todennut, että pesu 40 asteessa ei välttämättä riitä aluspaidoille.

Vastaa

Oi, anteeksi viivästynyt vastaus!! Tiedän niin tuon tunteen. Mulla on edelleen haaste niiden täydellisten t-paitojen kanssa – kriteeri kun tietty on itselle ihanasti istuva malli, joka ei näy läpi – jotenkin kun noi kaksi asiaa ei tunnu ikinä mätsäävän! Mutta nyt on sentään täydellinen toppi löytynyt :) Teeppareiden suhteen kriteerini ovat varsin samat, vielä pituutta pitäisi olla sen verran, että sopii pitkälle selälleni ja pääntiessä preferoisin v-aukkoista. En ole vielä ehtinyt kurkkimaan tarkemmin ABOUTin tarjontaa tuolta osin, mutta ainakin matsku on paksuudeltaan ja käyttökestävyydeltään juuri oikea omaan makuun.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.