Yleensä keskitalvella kuluu runsaammin voiteita ja öljyjä, mutta nyt tammikuuss kovin montaa tuotetta ei päässyt kulumaan loppuun. Saattaa olla, että seuraavassa kuussa on enemmän purtiloita, mutta epäilen kyllä, että vaikutuksensa on ollut myös sillä, että näin rempan loppuhetkinä sitä on vähän laiminlyönyt ihonhoitorutiineita ja muutenkin ja unohtanut hoitaa talvi-ihoa kuten aiempina talvina. Noh, ehtiihän sitä! Tässä siis menneen kuun loppuun kuluneet kosmetiikat.

Diego Dalla Palma Gold Infusion Youth Potion* oli ylellisen näköinen ja tuntuinen. Kultapinnoitettu lasipullo ja kultahipuilla somistettu kasvoöljy. Ekosertifioitu öljyseerumi, joka on yhdistelmä peräti 30 luonnonöljystä. Hintavampi tuote, mutta todella riittoisa, sillä pieni määrä riittää ja pullo kuitenkin suht kookas. Kaikella tapaa kaunis ja persoonallinen tuote, mutta omaan makuun vähän liian öljyinen (mitä tosin voikin odottaa öljyltä, heh). Olen huomannut, että iholleni sopii paremmin hyvin imeytyvät ja kevyet seerumit, monet öljytuotteet tuntuvat sekaiholleni tarpeettoman raskailta ja siksi olen vähän alkanut välttämään niiden käyttöä kasvoilla – vartalolle sen sijaan ovat super!

Patyka Sérum Hydra-Booster* oli ihana! Raikas, kaunis ja hurmaavan tuoksuinen tuote. Taattua Patyka-laatua! Sopi omalle iholle todella hyvin, kosteutti, muttei tuntunut tippaakaan raskaalta. Iho jäi hengittäväksi ja keveäksi. Tätä käyttäessä mietin, että juuri tältä ihonhoitotuotteen (ja ihon käytön jälkeen) pitäisi tuntua!

Urban Decay Eyeshadoe Potion Original on luottotuote. Jos tätä ei ole silmämeikin alla, niin meikki on alta aikayksikön luomivaoissa, tämän kanssa ei koskaan. Tämä originelli on sävyltään omaan makuun paras, hyvin lähellä ihon sävyä ja siten huomaamaton. Ainoa miinus on pakkaus, en edelleenkään tykkää siitä yhtään. Olisipa pelkkä tuubi, tuo levitin on ihan tarpeeton ja hankaloittaa myös pakkauksen avaamista loppusuoralla (tätä kun on ihan mahdotonta saada avaamatta käytettyä loppuun). Mutta itse voide on huippua!

The Body Shop Seaweed Balance Sheet Maskin* löysin kassin pohjalta juuri otolliseen hetkeen. Pakkaset haastoivat ihoa ja ihan kaikki naamioni olivat kuluneet loppuun ennen vuodenvaihdetta. Tämä oli niihin hetkiin juuri hyvä, raikas ja ihanan tehokosteuttava. En ihan fanita yksittäinpakattuja naamioita (niiden pakkausmateriaalin määrä mietityttää), mutta käyttökokemuksena oli kyllä miellyttävä.

Origins Ginzing Refreshing Eye Cream* oli juuri sellainen silmänympärysvoide, mistä tykkään. Kevyen voidemainen, riittoisa ja raikas. Lupaa kirkastaa ja sopii turvottavalle iholle, eli oikeastaan ne ominaisuudet, mitä silmänympärysvoiteelta kaipaan. Riittoisa purkki, joka helppo käyttää viimeistä piirtoa myöten. Vähän tasapainoilen siinä, onko tuubi vai purkki parempi. Tuubi tuntuu hygienisemmältä, mutta purkissa taas näkee hyvin, paljonko tuotetta jäljellä ja kaikki aine helpompi käyttää. Molemmissa siis puolensa, tässä tämä toimi hyvin.

Boho Green Make up Terra Cotta, sävy 05 Terre de Corse on tullut jäädäkseen. Kaikella tapaa ihan täydellinen aurinkopuuteri. Ei liian hohtava, ei liian tumma, vaan tosi kaunis luonnollinen sävy, joka sopii täydellisesti myös talvi-iholle. Ihanan tuotteesta tekee sen lisäksi pakkauksen erinomainen kierrätettävyys ja ylipäätään pakkausmateriaalien minimointi. Ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan!

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.