Miten viikonloput menevätkin näin nopeasti! Tuntuu, että juurihan oli perjantai, mutta nyt käynnissä on sunnuntain viimeiset tunnit ja pitäisi jostain vielä onnistua keräämään voimat uuteen viikkoon. Onneksi näinä parina päivänä on tullut lököiltyä, lepäiltyä ja muutenkin oltua, joten ehkäpä omat akut ovat hieman latautuneet. Eikä tulevan viikon pitäisi olla niin paha kuin mennyt, joten toiveikkaana maaliskuun (kevätkuun!) ensimmäiseen viikkoon.

Parempi siis paketoida helmikuu heti, joten tässä menneen kuun kuluneet kosmetiikat.

1 Maria Nila True Sof Shampoo + Conditioner* oli monella tapaa ihana setti. Maria Nilalla on useita ihania tuotteita, ja nämä lukeutuivat niihin. Miellyttävä shampoo ja sopivasti hoitava hoitoaine, joka settinä pehmensi kivasti karheita hiuksiani, eli teki sen mitä lupasi. Plussaa siitä, että tuotteet tarjoavat suojaa lämpöä ja UV-säteitä vastaan. Niin, ja tietenkin vegaanisuudesta ja aivan ihanista pakkauksista!

2. BTB13 Sensitive Kasvovesi* on oikeastaan pikemminkin hoitovesi, tai hoitogeeli. Tuotteen koostumus on siis hieman geelimäinen. Kasvovesi on erityisesti atooppiselle iholle sopiva ja superkosteuttava, sisältäen ruusunmarjauutetta, prebiootteja sekä BTB13-yhdistettä. Sain suosituksen käyttää tätä talven pintakuivalle iholleni ja kieltämättä on toiminut hyvin. Tuo sekä kosteutta että hoivaa, joten suosittelen erityisesti herkille kuivaihoisille. BTB13 on kotimainen ja vegaaninen, ja ylipäätäänkin kyseisen sarjan tuotteet ovat huippuja! Ainoa miinus tässä kasvovedessä on, että siinä ei ole mitään puhdistavaa ominaisuutta, joten tavallaan tykkään käyttää enemmän misellivesiä, jotka myös poistavat kasvoilta meikin rippeet. Toisaalta tämä sopii hyvin vielä niiden perään (jos jaksaa laittaa) ja kuivalle iholle niitä hellempi.

3. KORA Organics Energizing Citrus Mist* oli aivan ihanan raikas kasvosuihke. Tykkäsin mielettömästi siitä, että suutin teki nesteestä todella hienojakoista sumua, jolloin se ei laskeudu kasvoille ensimmäisellä painalluksella märkänä länttinä (toisin kuin joissain kasvosuihkeissa), vaan ihanana sitruksisen tuoksuisena kosteuttavana sumuna. Todella miellyttävä tuote, jota teki mieli suihkutella kasvoille jo ihan vain raikkaan tuoksunsa puolesta. Tykkäsin!

4. YSL Touche Éclat tuskin kaipaa enää esittelyjä. Käytössä sävy 2, joka on omalle iholle parhaaksi havaittu. Täydellinen tuote tuomaa freesiä kuulautta kasvoille.

5. H&M Beauty Impact Eye Color, sävy Fine China on edelleen luottoluomivärini. Käytössä lähes aina silloin kun on meikkiäkin ja ihan täydellinen niin arkeen kuin iltaan. Sopivan matta mutta kuulas ja pigmenttinen, muttei paksu. Hinta-laatusuhteeltaan loistava. Aikaa sitten tilattu varastoni alkaa hupenemaan, joten taitaa olla paikallaan tehdä uusi tilaus ihan vain varmistaakseni, että jos tuotannolle käykin jotain, ei tarvitse aloittaa aina yhtä masentavaa korvaavan tuotteen etsintää.

6. Sebastian Shaper Fierce Hairspray*. On hassua ajatella, että vielä joitain vuosia sitten olin hiuslakan suurkuluttaja ja toisinaan ostin parikin kerralla kun kuluivat niin vauhdilla. Sitten päätin alkaa kasvattaa sekä hiusten mittaa että ennen kaikkea omaa hiusväriä takaisin ja kas, hiuslakan käyttö on romahtanut. Ero aiempaa on radikaali. Nyt etsin kuukauden kulutetuista hiuslakkaa ja löysin loppuun kuluneen joulukuulta 2016 – siis yli kahden vuoden takaa! Aiemmin käyttösykli oli lähemmäs paria kuukautta. Arjessa en oikeastaan tosi harvoin käytän lakkaa, mitä nyt joskus kun muistan yritän yksittäisiä haituvia hallita. Mutta jos käytän paplareita tai muotoilurautaa, niin sen yhteydessä kyllä hiuslakka on edelleen käytössä. Olen tosin edelleen melko nirso lakkojen suhteen ja viime aikoina käytössäni on ollut kaksi toimivaa, toinen kevyt ja muotoilua kestävä ja sitten tämä, hyvän pidon Sebastian. Tässä on vähän turhan iso pakkaus omiin tarpeisiin, mutta toisaalta onpahan kestänyt ikuisuuden. Erinomainen tuote, kuten tosi moni muukin Sebastianin, ja kivan simppeli visuaalisuus. Voisin palata tämän äärelle toistekin.

7. Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water* on ollut yllättävän positiivinen tuttavuus. Ensimmäisen Tan Waterini pumppupullo ei pelittänyt kunnolla, mikä teki käytöstä hankalaa, mutta tämä toimi hyvin ja siten käyttökokemuskin oli positiivisempi. Huomasin, että värittömällekin itseruskettajalle on paikkansa. Opastinväri takaa itsellä kyllä tasaisemman lopputuloksen, mutta tämän etuna on tahraamattomuus ja supernopea imeytyminen, joten uuden osto on listalla. Palaan siis tämän äärelle varmasti vielä!

8. Biozell Heat Protection Spray*. Jos hiuslakan käyttö on vähentynyt niin lämmönsuojatuotteiden käyttö on todennäköisesti lisääntynyt Pidän tosi tärkeäksi, että käytän aina arjessa lämpösuojatuotetta. Käytän säännöllisesti fööniä (omat hiukset ovat niin raskaat, että en tiedä saisinko näitä koskaan kuivaksi tai asettumaan kokonaan ilman), eli siten myös säännöllisesti lämpösuojatuotetta. Tämä Biozellin tuote oli tosi miellyttävä siksi, että suihke oli kevyt ja vain ja ainoastaan lämpösuojaa tuova. Lisäksi sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin sopiva. Tämän voi mainiosti suihkuttaa normaalien jätettävien hoitoaineiden päälle. Näppärä koko matkoillekin, mutta kotiin kelpaisi isompikin pullo. Hyvä tuote!

9. Bioré Deep Cleansing Pore Strips vastasi kaipuuseeni löytää hieman isompia mustapäälappuja kuin mitä esimerkiksi Nivean valikoimassa on. Biorén otsalappu on mukavan kokoinen, ja sitä olen myös leikannut pienemmäksi paikallisiin tarpeisiin. Ehdottomasti näitä siis uudelleenkin! Tehokkaimmaksi olen huomannut laittaa lapun heti suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset on auki ja lappuun jää jäätävä määrä mustapäitä (harmi tosin, että tulevat aina takaisin).

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.