Oh, Flow! Mikä mahtava tapahtuma! Olisinpa siellä nytkin, mutta hölmönä hankin vain yhden päivän lipun. Epätoivoisena metsästin viime hetken päivälippua vielä nettihuutokaupoista, mutta mitä vielä, hinnat pilvissä. Ja toisaalta, olihan tuossa yhdessäkin illassa kokemusta kerrakseen. Sen verran, että vieläkin makoilen sängyssä laiskana.

Iltapäivällä hain lähileipomosta tihkusateen saattelemana ehkä maailman makeimman brownien ja palasin syömään sen omaan sänkyyn. Nyt olen yrittänyt ravistella itseeni energiapiikkiä, sokeriannos kun ei sitä antanut eikä liioin kolme kupillista kahviakaan. Mutta jokin aktiviteetti tekisi vielä hyvää, ehkä pyörähdän jossain ettei ihan mene koko päivä makoiluksi. Saa nähdä. Flow-tunnelmiin palailen kuitenkin vasta huomenna, kaikkea sentään ei tänään jaksa.

Mutta sneak peak lookiinhan näkyi jo instassa ja tässä vielä. Päiväni hipsterinä. Ja kyllä, jalassa tennarit. Lisätäkseni epäuskoanne voin kertoa, että olen viime viikkoina eksynyt yhä uudestaan googlailemaan valkoisia tennareita, joten lienee ajan kysymys, että Supergat päätyvät myös minun kenkävalikoimaani!

Huulissa yksi lempparihuulipunistani, MACin Lady Danger. Love it!

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Hei! Mistä nuo silmälasit on (merkki, malli)? Kivannäköiset!

Vastaa

Heippa, kiitti, mä tykkään kanssa tosi paljon! :) Kyseessä on tämä malli: http://www.specsavers.fi/silmalasit/the-sma?sku=25665284

Vastaa

En ole ikinä ollut millään festareilla, vaikka ikää on jo yli 30… Ehkä tuota Flowta voisi joskus kokeilla.

Oletko muuten tietoinen, että sivuillasi oleva Jolien mainos on kovin vanha?

Vastaa

Oho, no niinpäs onkin!! Kiitos kun vinkkasit, täytyykin päivittää se :)

Mäkään en ole festarityyppiä enkä ole ikinä jaksanut koluta perusfestareita, mutta tuo Flow! Tykkäsin niin paljon, että ens vuonna ehdottomasti uudestaan. Kiva kaupunkifestari, ihanan visuaalinen ja paljon kiinnostavia juttua sisällään pitävä. Lisäksi ihana ruokakojutarjonta. Siis kaikkea muuta kuin perusfestari – eli jos jotain festaria kokeilet, niin kokeile Flowta :)

Vastaa

vau ihanat lasit!!!! <3

Vastaa

Oii, kiitti <3

Vastaa

Näytitte Saaran kanssa iloisilta festaroijilta! :) Minä en ”osannut” koskaan lukea blogiasi Annassa, ne lehtien sivut ovat vaan niin täynnä mainoksia yms. Tuli mieleen mitä sinulle kuuluu ja kävin sieltä etsimässä, mutta et ollutkaan enää siellä! Siis nyt täytyy taas käydä useammin. :)

Vastaa

Oi, ihan mahtavaa kun nyt löysit tänne!! Ja tosi kiva kuulla, jos tämä pohja on enemmän mieleen – täytyy myöntää, että mäkin tykkään tällaisesta enemmän. Ja näin omillaan olemisen hienous on tietty, että myös mainokset voi itse valkata :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.