Ensimmäinen työviikko on puolen välin ylittänyt ja blogi on väistämättä jäänyt varjoon, sillä uutta asiaa vain on niin paljon sisäistettävänä. Mutta se kuuluu väistämättä alkuun, ikään kuin käy vähän ylikierroksilla kaiken uuden äärellä kunnes arki taas tasoittuu ja näille muillekin asioille jää paremmin aikaa. Ja onneksi on viikonloput!

Niinpä kun tämä työviikko on rutistettu pakettiin, suuntaan perjantaina Flowhun ja sitten loppuviikonlopun ottanen rennosti (ellei jotain ex tempore ohjelmaa ilmaannu) ja kursin kasaan kaikki (tai no edes jotkut) keskeneräiset postaukset. Flown tunnelmaa varmasti ainakin luvassa, sillä tämä on eka kerta kun pääsen kyseisille festareille vaikka jo monena vuonna olen halunnut poiketa paikalla. Aikataulut vaan eivät ole menneet yksiin koskaan, mutta nyt! En malta odottaa.

Tänään päivä alkoi ulkotreenillä Hernesaarenrannassa seuraamalla ja päättyi kotitoimistoon (joka tällä hetkellä on monitoimipaikkana toimiva sänkyni, vaikka pöytäpinta-alaakin olisi käytettävänä). Huomenna saatan etäillä jossain, täytynee etsiä joku kiva kahvila Kallion tai keskustan alueelta. Vaikka onhan tuo työtoimistokin ihan loistopaikalla, mutta vaihtelu virkistää (ihan kuin sitä vielä tarvitsisin).

cocovi raakasuklaa

Joku kysäisikin jo, mikä uusi työni on, ja tästä eteenpäin (tai jos tarkkoja ollaan, vasta kohta, sillä ensin täytyy päästä kunnoilla kiinni yksityiskohtiin ennen kuin voi alkaa toteuttamaan kunnolla) vastuullani on sellaisten brändien kuin CocoVi-superfoodien, FAST-sporttituotteiden ja (vastikään Suomeen lanseerattujen) Celsius-virkistysjuoman some-markkinointi. Pian siis pistän tuulemaan, joten jos ei ole vielä kyseiset brändit seurannassa, kannattaa ottaa, sillä kaikkea siistiä luvassa!

Nyt on pakko suunnata lepäämään pitkän päivän jäliltä, joten ihanien edellisen postauksen kommenttienne äärelle palaan pian. Kannattaa myös muistaa snäppi, jota päivittelen melko aktiivisesti (am.arjasto). Ihanaa illan jatkoa!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onnea uuteen työhön!! Vaikuttaa mukavalta ja mielenkiintoiselta työltä. Ainakin jos työn voi hoitaa omasta sängystä käsin :) Mutta niinhän se on, että hyvässä ympäristössä syntyy parhaimmat tulokset.
Mukavaa loppuviikkoa ja festareita!! :)

Vastaa

Oi, kiitos!! On kyllä supermielenkiintoista, mutta myös etenkin näin alkuu todella oman osaamisen ja työitsevarmuuden haastavaa, mikä on myös varmasti hyvä juttu :) Ihanaa viikonlopun jatkoa myös sinulle! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.