Mikä ohjelmantäytteinen päivä tänään onkaan ollut! Lähdin kotoa ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon ennen töihin suuntaavaa miestä ja palasin vasta vähän aikaa sitten pohkeet koko päivän jalkojen päällä olosta hellinä. Mutta hymyilyttää, takana on ihana päivä täynnä uusia kivoja juttuja ja hurmaavia ihmisiä.

Päivän aloitin kauneus- ja hyvinvointiaamupäivällä upeassa Kämp Spassa. Herkuttelin Glo hotellin aamupalalla ja raakajälkkäreillä, kuunnellen samalla antoisia tietoiskuja sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin liittyen, eli juuri liipaten aihealueita, jotka tällä hetkellä itseä kiinnostaa. Tutustuin myös tarkemmin ennestään tuttuihin brändeihin ja iskin silmäni uutuuteen, Philosophy -tuotesarjaan, joka rantautuu Suomeen n.40 tuotteen kavalkadilla 13.3. Myyntiin sarja tulee näin ensialkuun Sokoksiin ja Emotioneihin, mutta laajenemistavoittein. Ensivaikutelma Philosophysta oli hoivaa ja hemmottelua yhdistettynä leikkisyyteen sekä herkullisiin tuoksuihin ja väreihin, joten lupaa hyvää – ainakin esteetikoille!

philosophy 2philosophy cosmeticsphilosophy cosmetic 1

Lounasaikaan kiidin päivän toisen brunssipöydän ääreen erään showroomin avajaisiin ja aika vierähti ihan huomaatta. Päivä vaihtui iltapäiväksi kepeällä palaverilla blogikollegoiden kera ja lopun päivää haahuilin äidin luona kuulumisia vaihtaen ja työn alla olevaa keväthametta sovitellen. Huh. Tämä viikko on kyllä kokonaisuudessaan ollut erittäin antoisa ja sopivasti uuteen haastava! Mielenkiintoisten tilaisuuksien ja ajatuksia herättävien infojen lisäksi tutustuin paremmin blogituttavuuksiin, kuten tavaten ihanaa Adalminaa ja lounastaen upean Shoeloverin Anskun kanssa. Vaikka kivaan kai ei voi kyllästyä, niin kieltämättä nyt kaipaan huomisen rentoilupäivää, hemmottelevaa kasvohoitoa ja ihan vain olemista sekä pitkään nukkumista. Erityisen ihanaa näin vapaalla on, että päivät eivät toista itseään ja tuleva viikko voi muotoutua vaikka millaiseksi, erityisesti juuri sellaiseksi, mitä itse haluaa!

philosophy 5philosophy 4 Psst. huomatkaa ihan oikeat reseptit purkkien kyljissä – voi siis käydä kylvyssä nauttien Margaritaa sisäisesti ja ulkoisesti. ;)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ai, miten ihanalta kuulostaa. :)

Vastaa

Tämän kaltaiset päivät tuovat kyllä kummasti energiaa ja piristystä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.