Huomenta ja raukeaa lauantaita! Vietän parhaillaan rauhallista viikonloppuaamua ja sängystä olen toistaiseksi noussut vasta avaamaan verhot, noutamaan villasukat ja valmistamaan aamukahvin, jonka palasin peiton alle nauttimaan. Parhautta.

Kahvikone 3

Aamukahvista tuli mieleen, että olin tammikuussa epäsuotuisten sattumien takia hetken aikaa ilman kahvikonetta. Elämäni pahinta aikaa. No ei sentään, mutta rutiinin puuttumisen huomasi.

Toimistopäivinä juon kahvini töissä, mutta muina päivinä rakastan herätä hitaasti kotona aamukahvin kanssa. Kun sain joskus päälle vuosi sitten tämän avaruussukkulan näköisen Nescafén Dolce Gusto -kahvikapselikoneen blogin kautta, en olisi ikinä arvannut, kuinka paljon siihen tykästyn. Laite on ihan mahtava ja olen kokeillut vaikka mitä kahvimakuja, mutta lopulta kuitenkin jämähtänyt niihin perinteisimpiin.

Kahvikone 6

Ehkä parasta on nopeus, kahvi valmistuu hetkessä. Ei tarvitse keittää eikä odottaa. Saan kaipaamani kupin juuri silloin kun sitä haluan. Ja se maistuu ihanalle! Niinpä vaikka kotoa puuttuu vielä sitä sun tätä oleellista, kuten vaikka ruokapöydältä tuolit, niin kahvikoneen saapuminen viimeisteli kodin tunnun.

Mutta milläpä asialla ei olisi kääntöpuolensa, niin hyvää ja helppoa arjen iloa kuin kahvikapselit tuovatkin, en voi olla vaivaantumatta niiden epäekologisuudesta. Kukakohan keksisi ympäristöystävällisemmät pakkaukset vai onkohan sellaisia jo?

Kahvikone 5hakaniemi

Ps. Olen taas aktivoitunut Snapchatissä, joten klikkaa nimimerkki am.arjasto seurantaan. Nähdään siellä! Kivaa lauantaita kaikille!

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Aamukahvi on kyllä sellainen joka on pakko saada aamulla. Muuten ei vaan lähde päivä käyntiin. Ja hassu juttu on se, että välillä ei kuitenkaan tule otettua mukista kuin pari hörppyä, mutta silti sekin määrä on pakko saada. Välillä taas ISO mukillinenkaan ei meinaa riittää..

Pakko mainita samalla, että tämä uusi blogisi näyttää todella upealta ja kauniilta!

Vastaa

Niinpä, ihan sama juttu!! :) Olen pulassa jos sattuu heräämään ja kahvi tai kahvimaito on loppu. ;)

Ja voi kiitos, ihana kuulla, että pidät! Vielä kun muutaman teknisen säädön saisi toimimaan, niin olisin tyytyväinen. En olisi uskonutkaan sitä, että miten paljon haasteita pikkujuttujen kanssa voikaan olla!

Vastaa

Ainakin Nespresson alumiiniset kahvikapselit ovat kierrätettäviä.

Vastaa

Kiitos vinkistä! Täytyykin tutustua :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.