Toisiin päiviin vain mahtuu enemmän ja tänään on ollut sellainen päivä, mutta ei kuitenkaan niin kiireinen, että sitä voisi hyvällä tahdollakaan rankaksi kutsua, mieluisaksi pikemminkin. Perjantaiaamun aloitin Eerikinkadulle vasta-avatussa Ravintola Sinnessä La Roche-Posayn maailmassa, josta kiidin kroppahuoltoon Hakaniemeen ihanan Sara H:n luokse. Astuessani sokeroinnin jälkeen takaisin kirpeään ilmaan olikin sopivasti lounasaika, joten nappasin lähistöllä työskentelevän miehen matkaan ja koukkasimme lounaalle vegeravintola Ho Daihin.

Iltapäivälle sattui luppoaikaa, mutta keskustaa kohti haahuillessani muistin sähköpostiin tipahtaneen kutsun käydä kokeilemassa Forumin kakkoskerrokseen noussutta OBH Nordicin pop up -kampaamoa. Ideana on, että näiden muutaman päivän ajan (avoinna siis vielä huomenna lauantaina) Napsin kampaajat loihtivat pikakampauksia kympillä. Loisto idea, ja vastaava palvelu saisi puolestani olla tarjolla joka perjantai! Kannattaa siis poiketa jos on keskustassa liikkeellä. Jos hyvin käy ja sattuu paikalle yhtä mainiona hetkenä kuin minä, ei tarvitse jonottaa lainkaan, jos taas osuu ruuhkapiikkiin, on syytä varautua hetken odottamiseen.

kympin kampaus 9-4kympin kampaus 6-4kympin kampaus 02kympin kampaus 7-4

Loppuilta täyttyi showroomilla piipahtamisen ja alkutalven karderobini pienen päivityksen merkeissä, rennolla illallisella miehen kanssa sekä leffassa (todella pitkästä aikaa) käymisellä. Eli menossa aamusta iltaan, kirjaimellisesti! Huomenna vähän rauhallisemmin, jos nyt Ikeaa voi rauhalliseksi kutsua…

Kiitos kuvista Elsa, Oi mutsi mutsi!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Sama meininki omassa blogissa. Kympin kampaus + kalja ois loistokombo joka perjantai!

Vastaa

No ehdottomasti! Omaa tukkaa ei tule juuri koskaan laitettua, joten olisi huippua jos jostain löytyisi välillä kohtuuhintaisia vaihtoehtoja saada pikainen meikki/tukka viikonloppua varten :)

Vastaa

Ihana kampaus :)

Vastaa

Kiitti, mä tykkäsin kanssa! :)

Vastaa

Tosi kiva kampaus, voi kun osaisi itse tehdä tuommoisia!! Tosin voi olla, ettei kampaajatkaan pysty itselleen ihan kaikkea väkertämään. Olisipa kiva jos olisi luottokampaaja kotona, joka laittaisi hiukset jotenkin muutenkin kuin ponnarille aamuisin.

Vastaa

No niinpä! Mulla on aivan peukalo keskellä kämmentä hiusten (ja meikin) kanssa, joten sitä on ihan tosi innoissaan kun joku muu laittaa hiuksia tai auttaa meikin kanssa :)

Vastaa

”Perjantaiaamun aloitin Eerikinkadulle vasta-avatussa Ravintola Sinnessä La Roche-Posayn maailmassa, josta kiidin kroppahuoltoon Hakaniemeen ihanan Sara H:n luokse.”

Mulla meni nyt vähän ohi, siis kävitkö esimerkiksi näissä ihan omilla rahoillasi vai oliko tämä taas joku ”yhteistyö”? Näitä olen viime aikoina miettinyt useammankin postauksesi äärellä.

Vastaa

Ehdottomasti pitää kysyä jos epäselvää! :) Kun joku tuote on saatu, siitä on aina maininta ja sama juttu yhteistöiden kanssa. Tapahtumien kanssa on vähän eri, eli blogin kautta käyn showroomeilla ja tilaisuuksissa jotka eivät ole yhteistöitä, mutta niistä välillä poimin (oman fiiliksen mukaan) aiheita blogiin kuten vaikkapa edellisessä postauksessa.

Sama siis tässä, eli kampaukseen (ja tilaisuuteen) sain kutsun blogin kautta. Kyseessä ei ole yhteistyö, mutta toki kutsu on tullut blogin kautta, joten yritän tuoda niissä sen esiin, kirjoittamalla blogitilaisuudesta tai blogin kautta saadusta kutsusta. Toki jos jonkinlainen muu tapa olisi parempi, ehdottomasti saa vinkata. Haluan toimia läpinäkyvästi, joten toiveet asian näkyvyydestä ehdottomasti tervetulleita :)

Pahoittelut siis jos koet epäselvyyttä, mietin aina miten asian ilmaisen mahdollisimman oikeellisesti, mutta se ei sitä välttämättä olekaan muille, joten yritän tarkentaa ilmaisua ja tosiaan otan konkreettiset ehdotukset erittäin mielelläni vastaan!

Vastaa

Vau miten upean kampauksen sinäkin sait :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.