Viime aikoina väsymys on pitänyt otteessaan ja aamuisin on tullut torkutettua herätyskelloa tavallista enemmän. Lämpimästä sängystä ei vain meinaa päästä ylös, ennen kuin lopulta on ihan pakko, ja sitten aamutoimet tuleekin hoidettua juosten ja muutenkin vähän puolittain. Se on tarkoittanut sitä, että on tullut tingittyä olemuksen viimeistelystä, vaatevalinnoista ja aamupalasta (onneksi töistä löytyy pikapuuroa ja kahvia, niillä pääsee alkuun). Olen siis näyttäytynyt harva se päivä töissä bed head -lookissa, ja niin olin liikkeellä viime sunnuntainakin, kun joskus iltapäivällä saatiin könyttyä itsemme brunssille. Olisi pitänyt ottaa kuvat ennen ruokailua, sillä kolmen jälkeen kun lähdimme kulkemaan kotia kohti, oli jo niin hämärää, että kuvat sai juuri ja juuri napattua, mutta hämäryys imaisi silti värit (joita nyt ei liikaa asussa ja kasvoissa muutenkaan ollut). Syksy ihana, pimeys kamala.

    viininpunainen asu 5cviininpunainen asu 3cviininpunainen asu 11cNeule: H&M / Farkut: H&M / Bleiseri: Sheinside, saatu / Kaulakoru: H&M / Kengät: Diavolina

Pimeys ja väsymys on saanut viettämään paljon aikaa kotona ja viltin alla. Olen kieltäytynyt tapaamisista, joihin ensin olen ajatellut meneväni, ihan puhtaasti siitä syystä, etten vain ole jaksanut. Kotona olen kulkenut zombiena ja väen väkisin pakottanut itseäni purkamaan yhden muuttolaatikon päivässä, muuten asuisimme vielä juhannuksena laatikoiden keskellä. Onneksi valoa muuton keskellä näkyy jo (kirjaimellisesti, sillä olemme saaneet laatikkopinon ikkunan edestä hupenemaan), ja kaaos on muuttunut ihan hallittavan oloiseksi kokonaisuudeksi. Mutta eksyin aiheesta, oli nimittäin tarkoitus mainostaa tuossa hetki sitten katsomaamme elokuvaa, The Conjuring (Kirottu). Jos on kauhun ystävä, suunnittelen lämpimästi, itse sekä nautin että pelkäsin katsellessani – kiero kombinaatio. Mistä tuli mieleen toinen hyvin erityyppinen elokuva, jonka suosittelen katsomaan (en tosin muista, olenko tästä jo maininnut?); Amour (Rakkaus) oli todella kaunis ja koskettava, ja vaikka sen katsomisesta on jo aikaa, ei se ole päässyt unohtumaan niin kuin monelle muulle elokuvalle ainakin omassa mielessä käy.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Onpa hei kiva väriyhdistelmä! Onko tuo bleiseri sininen vai musta..? Tummansininen ja lila voisikin olla tosi toimiva pari!

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! Bleiseri on musta, mutta ihan totta nyt kun sanoit, tummansininen voisi itse asiassa olla tosi hauska väripari luumulle! Hmm, täytyykin painaa väri-idea mieleen :)

Vastaa

Tosi kaunis kokonaisuus ja kaulakoru on kyllä piste iin päällä :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos <3

Vastaa

Katohan, asutko sinäkin Ruusulankadulla? :D

Vastaa

Hyvin tunnistit kuvauspaikan :) En tosin itse asustele siinä, mutta poikkesin tuolloin kokeilemassa Mercurin brunssia, niin kuva tuli napattua samalla kertaa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.