Tekisi mieli kaivaa paksu takki kaapista lämmikkeeksi, mutta ei vielä. Jos nyt sirryn jo täysiin talvitamineisiin, millä sitten lämmitän itseäni tammikuussa? Siksipä vielä sinnittelen, ja toivon, että lämpötilat vielä vähän hellisivät ja siirtyisivät kaksinumeroisten puolelle. Turhaa haavetta ehkä, mutta toivon silti. :) Nyt kun bleiserin kanssa vielä kuljen, haen lämpöä muhkeista huiveista ja mukavista neuleista sekä nilkkureista. Paksut sukkiksetkin on jo käytössä ja pitkät housut ovat näkyneet poikkeuksellisen monena päivänä päällä. Eilen olin näissä, Zaralta viime viikolla ostetuissa pirteissä punaisissa, vähän vahapintaisissa farkuissa, joiden kanssa yhteen tuntui sopivan lämmin tähtihuivi kivasti.

punaiset farkut 17punaiset farkut 20punaiset farkut 14punaiset farkut 45vahafarkut 2Farkut: Zara / Neule: Lindex / Bleiseri: Sheinside, saatu / Laukku: Tiger of Sweden / Huivi: BeckSøndergaard / Nilkkurit: Shoeshibar

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Nyt on taas sellainen asu, jonka näkisin helposti itsellänikin. :) Ja tuo tähtihuivi mulle, kiitos. ;)

Vastaa

Seura tekee kaltaisekseen? ;) Kiva kuulla, että toimii ja tuo tähtihuivi on kyllä ihana!

Vastaa

Huivi on kyllä ihana, kuten koko asukin! Paksut ja lämpimät huivit on ihan mun lempiasusteita, joten on kivaa taas päästä niitä käyttämään, vaikka en muuten näistä kylmenevistä säistä välitäkään.

-Katja

Vastaa

Oi, kiitos! Paksut huivit ovat kyllä parhautta näin viileillä keleillä – ja toimivat lisäksi hyvänä lämmikkeenä (yli)ilmastoidussa toimistossa :)

Vastaa

Siis kääk, mä en kestä. Ihmettelinkin, että miks sun blogi näkyy mun liikenteenlähteissä, mutta voi mahdoton kun tulinkin iloiseksi, kun huomasin sun lisänneen mut sun sivupalkkiin. KIITOS, ihana! <3
Mäkin rakastan tähtijuttuja ja huiveja, ostin niitä kolmessa värissä eBaysta talvella ja kaikki on olleet kovassa käytössä! BS:n huivit on kuulemma laadultaan ihania, yks kaveri harrastaa niitä ja olen päässyt hänen kaunokaisiaan hiplailemaan… :)

Vastaa

Ooh, kiitti ihanasta kommentistasi! Hih, blogisi on ollut koneen kirjanmerkeissä jo pidempään, ja vasta nyt sain siirrettyä sen sivupalkkiin. Olen ihan tolkuttoman huono kommentoimaan, mutta yritän kovasti tässä ryhdistäytyä sillä rintamalla ja muistaa jättää merkkejä käynnistä :)

Muistan itse tätä ostaessani pähkäilleeni pienen ikuisuuden, että minkä väriparin huiviin valkkaan, mutta päädyin sitten tähän klassiseen. Hih, ehkä munkin pitäisi täydentää valikoimaa ja hankkia toinen tämän rinnalle :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.