Kuu lähenee loppuaan, ja se tarkoittaa monen muun asian ohella sitä, että vanha koti pitäisi saada tyhjäksi. Helpommin sanottu kuin tehty, etenkin kun montivaatio pakata elämää laatikoihin määrittelemättömäksi ajaksi on nollassa. Silti, ei auta, vain reilu viikko enää aikaa, ja vaikka muutto onkin ollut tiedossa jo joitain viikkoja, on kaikki (tietenkin) jäänyt taas viime tippaan. Tänään tehtiin tilaa poikaystävän luokse ja iltapäivä vietettiin pakaten tavarapaljouttani pahvikääreisiin. Mahdottoman vaikeaa osata päättää, mitä ehkä tarvitsee tulevien viikkojen/kuukausien aikana ja mitä sulkea syvälle kellarin uumeniin. Vaikeinta on vaatteiden osalta, pukeutumisen suhteen kun olen varsin spontaani ja mielelläni pitäisi koko vaatekaapin sisällön palapelinä edessäni, josta rakentaa kunkin päivän tunnelmiin sopiva kokonaisuus. Haastavaa myös sen kannalta, että säät oletettavasti ja toivottavasti tulee ihan lyhyellä aikavälillä kokemaan isojakin muutoksia, mikä tarkoittaa myös arkivaatteiden, erityisesti asusteiden ja päällysvaatteiden pientä päivittymistä. Hoen itselleni jatkuvasti, että onneksi tämä on vain väliaikaista.

lauantai 002

Toimeliaan päivän jäljiltä ei iltaruokaa enää huvittanut itse laittaa, joten koukattiin matkalla hakemaan noutoruokaa Kallion thaimaalaisesta Lemon Grass -ravintolasta. Siitä on lyhyessä ajassa muodostunut muuttopäivien ruokapaikka, se kun sattuu suurin piirtein muuttomatkan puoliväliin. Luulen, että nyt on hyvin ansaittu loppuillan rentoilu ja leffahetki, ennen huomista pakkausurakan jatkumista. Ai niin, ja huomenna, lupaan, laitan myös linkin huuto.netiin. Linkki on saanut odottaa itseään kun tuntuu, että löydän koko ajan uutta mitä pistää kiertoon, mutta ehkä annan vihdoin sen suhteen olla, ja pistän vaikka sitten myöhemmin uuden pinon myyntiin jos vaatekaapin purku paljastaa syövereistään vielä lisää eteenpäin annettavaa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tsemppiä sinne! Vuosi sitten olin samassa tilanteessa kuin sinä. Myin asuntoni, ostimme poikaystäväni kanssa yhteisen asunnon. Remonttiin meni 2kk, jonka ajaksi muutin poikaystäväni luokse yhden (!!) pahvilaatikon kanssa. Yllättävän innovatiivinen sitä voi nainen olla muutaman vaatteen kanssa. Ja tietenkin aina voi shoppailla lisää hyvän syyn varjolla ;)

Vastaa

Hih, kiitos, tsemppiä kyllä tarvitaan, paikoin meinaa hyvinkin iso toivottumuus tavarakasojen keskellä iskeä ;) Oho, kaikki kunnia sinulle, yksi laatikko on ihan huikean hyvä saavutus! :) Toisaalta, vähällä kyllä pärjää jos täytyy, mutta noh, sitä vaan ei mitenkään haluaisi kutistaa kevätkarderobiaan muutamaan vaatekappaleenseen, etenkin kun edessä on määrittelemättömän pitkä aika siihen, kun laatikot pääsee taas purkamaan!

Vastaa

Lemon Grass sijaitsee Kalliossa, ei Hakaniemessä.

Vastaa

Pahoittelut, sijaitsee niin lähellä Ympyrätaloa, etten osannut ajatella rajan vaihtuneen välistä kun en seutua tunne – kiitos korjauksesta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.